galicia prvotno napisa
Potpisujem Kaae-in svaki post.
I ne mislim da je išta za osudu. Posebice jer tvojoj prijateljici to pomaže da se nosi s gubitkom.
Vrci, utemeljeniji je feeling da si trudna kad si trudna (jer iako toga nisi svjesna tad već tvoje tijelo "zna"). Feeling da će drugo ti dijete biti mpo mi se samo čini kao strah (sasvim razumljiv obzirom na situaciju). :love2: Drago mi je da si si pustila plakati za svojom bebicom. Čuda nisi potrošila jer i ne postoje. Tvoje je tijelo to očito moglo jednom, lako je moguće da će i opet što ti od sveg srca želim. :-)
Ives, uvijek se radi i o tebi kad ti pišeš (kao što se i uvijek radi o meni kad ja pišem, neizbježno) jer pišeš iz svoga uma i svog dosadašnjeg iskustva.
Ništa nemam protiv savjetovanja, dapače, ali savjetovati nekoga da se ne osjeća kako se osjeća je potpuno nepotrebno i nikome ne pomaže (dapače, u većini slučajeva odmaže). Ne možeš znati kako je Radoznalici jer nitko ne može znati kako je nekome drugome makar bili i u istoj situaciji. Žao mi je što se očito nismo razumjele. Ne remetiš mi mir, ne brini, moj mir s tobom nema veze.
Beti, slažem se da nije korisno pisati nekome tko krvari (ili ima bilo kakve druge simptome) da će sve biti u redu. To ne možemo znati i nimalo ne pomaže da se osoba osjeća bolje, dapače. Ja sam se osjećala do neba grozno i tužno kad sam krvarila i gubila bebu (nisu znali hoće li biti spontani ili je vanmaternična trudnoća) i kad su mi govorili da će sve biti u redu. Razumijem zašto ljudi to govore, najčešće ni ne znaju što da kažu, ali ne pomaže.
Slažem se da trebamo tješiti jedni druge i biti podrška, ali to ne činimo tako što kažemo što netko treba ili ne treba osjećati, time činimo suprotno.
Vučica, Tina, drago mi je da ste obje bolje. :-)
Radoznalica, :-*
Bila sam neki dan na pregledu nakon više od mjesec i pol (dr bila na bolovanju, nije mi se žurilo pa nisam otišla kod zamjene).
Sve je ok. U biti ja ne spadam na ovu temu jer u ovoj trudnoći nemam ni strahova ni strepnji ni panika. Kako bude, bit će i kako god bude, bit ću jednom ok s tim.