LilyOfTheValley prvotno napisa
Ja bila danas po jos decapeptyla. Buduci sam si ih dala vec 10, trebali su mi dati jos dva pa onda ako ne procurim na vadjenje bete. Medjutim meni je ovulacija ovaj mjesec bila tek na 20 dc. i po mom racunu mjesecnica stize u cetvrtak navecer najvjerojatnije. E sad, ja sam njih uvjerila da mi daju umjesto dva, tri decapeptyla jer sam objasnila slucaj i to je OK ali rekli mi da dodjem u cetvrtak oko 9 tamo da vidimo sto dalje, odn. da me salju vadit betu. I sad se ja pitam kako oni to zamisljaju... Doc cu tamo sitno prije devet, doc na red u 9 i pol recimo, obavit do 9:45 njih a krv se vadi do 11. Znaci imam sat i 15 min da odem natreg u Opatiju kod svog ginekologa, tamo cekam da mi daju uputnicu za vadjenje krvi i vracam se u rijeku da ju izvadim. Kako da sve to stignem???? Imaju li oni neku opciju da napisu uputnicu kad su tako hitne stvari u pitanju ili da do cetvrtka uzgojim krila?
Sto je najgore, istramakat ce me cijeli dan a ja cu lijepo u cetvrtak navecer nakon svega doc doma i....procurit:(