Zhang :lool: bas me zanima sta ce danci rec za krug oko jaruna
Lili uzivajte vcrs :) i bravo za pace, odlican!
Ja sam danas 11.75 km, pace 6:22
Printable View
Zhang :lool: bas me zanima sta ce danci rec za krug oko jaruna
Lili uzivajte vcrs :) i bravo za pace, odlican!
Ja sam danas 11.75 km, pace 6:22
Ipak nisam uzela rest.
Bila sam puna energije i napravila bunny slope #9.
Radila sam s utezima od 5 kg. Odlicno je bilo. S mene je sve kapalo.
Nadam se da sve lijepo provodite veceri :-)
sretan rođendan malcima :)
btw. neki atraktivan datum je danas, mi smo bili na dva rođendana, cijeli dan smo u pogonu tako da je
umjesto planiranog bodyshreda uletilo malo calaneticsa, to ja umjesto strechinga
i uživam :mrgreen:
Bravo MB i Anci za treninge!
Ja isto znam ostavit nezaokruzen broj jer sam stigla do cilja ili natrag do doma.
btw bilo nam je odlicno veceras prije nego legnem u ove kasne sate samo da vam kazem da sam pricala s osobnim trenerom svog kuma i uzivalaaa u razgovoru o girjama snazi definiciji bla bla
opipao mi je trbuh (pored muza kraj mene :lol:) i rekao da mu nije jasno zasto ga trazim savjete kad imam trbuh ko kamen i vidi da se kuzim u puno tih stvari (vokabular vas Rode moje :-) mislim se a da cuje zhang) uglavnom potvrdio mi je da sam na dobrom putu jer mene iskljucivo zanima sto bolja performansa trcanja a ne mrsavljenje i sl.
rekao je da iz mene prsti entuzijazam i da mu je najdraze radit s takvim klijentima jer se iz takvih izvuce maximum. Sad se eto malo hvalim, jos opijena vinom pa ne zamjerite a bas sam uzivala u razgovoru s tim mladjahnim trenerom.
e da i potvrdio mi je da si za trcanje definitivno bolje 40te nego npr 25 jer se tad ostvaruje puni potencijal. Trcanje je velikim dijelom mentalna snaga, mislim znala sam to i prije al lijepo je s nekim razgovarat istim jezikom. :-)
Uh sta nadrobi ujutro ce bit :skartoc: laku noc ljepotice moje!
Lili :lool:genijalna si
pusa bubanima, sretna rođendan malcu tigrić!
sani i ja ću na bs od sutra!
sasd odoh na trčanje, da ostatak dan provedem u ljenčarenju :mrgreen:
Isla sam bas vidjeti koji je!
Ovaj? http://youtu.be/gbdv20HPTLU
Svidjaju mi se vjezbe, napravit cu ga i ja. Ovaj osjecaj girje u zraku i straha mi je poznat! :D
Ne treba forsirati tezu, ja se drzim onoga sto pavel kaze: safety first.
Polako. TGU je teska vjezba, ovo je kao neki pola tgu. I napraviti koliko mozes, ne vrijedi forsirat i izgubiti formu i ozlijediti se.
Odmah se sjetim lude danci :mrgreen: i kako joj je 16-ica napravila ogromnu sljivu.
Ja danas nemam pojma sto cu. idem na misu prvo, ja i mala prvopricesnica.
Bas bih htjela napraviti jedan outdoor trening s trcanjem, ali dionicama, sprintevima.
Razmisljam o 10 puta 200 metara i vjezbe na klupama i stepenicama.
Sta genijalna flopi, ajme posta Zemljo otvori seeee :crveni se:
Anci dosta ce ti bit i 6x200m pogotovo ako pokusavas 5. I 6. dionicu drzat isti pejs.ako jos dodajes klupu i stepenice bit ce itekako dosta vidjet ces.
uzicaj s kceri a i ostali u mirnoj nedjelji!
Meni gosti za rucak a gosppja spavala 5 sati no prezivit cemo i to ;-)
Ja ovo moram iskomentirat :škartoc: (ne držim se znalcem nit mislim pametovat, ali sam neke stvari kroz ovih nekoliko godina pročitala, a bome i naučila na vlastitim pogreškama, kao što i Anči kaže).
Dan naglasim, pa da odmah ne krene paljba: svi znate da ja volim Zuzi, ali ovaj trening je jako loše koncipiran. Sorry......
Odradite prvo half TGU, onda ostale vježbe. TGU NE SMIJE nikad biti na kraju, to je prevelik rizik. Ta se vježba ne zove bez veze "grind" ilitiga "za mljevenje".
Inače vježbe mi se sviđaju.
Dakle Anci i tko god ga trene radit, TGU napravite kao buy in!
MB, znaš me dovoljno da ti je kristalno jasno što ja sad mislim i osjećam......i ostali oko mene :lol:
Dica se sad digla, a mm kaže: idi ti malo vanka, razvjetri se. Ne da mi na bike, zato, odo u šetnju :slušamZhang: :psiholog:
PS. Anci, ajd i ti vanka i uživaj :heart:
:lool: :lool:
ma radim po endomondovom programu pa je ovo zapravo 10min zagrijavanje+glavni dio ne znam koliko km+10 min cool down i ispadne koliko ispadne :lool:
trcala sam jedan dio preko nekih stepenica pa mi je ta dva km pace skoro 7, to mi je malo pokvarilo ukupni pace.
i ja cu popodne na misu sa prvopricesnikom, ne znam ocu li stic na trcanje jer je cimavici break dance navecer...
lili super je cut da nesto dobro radis jel da?
danci, uzivaj u setnji :kiss:
Prijavak
5 km
Zadnji sam crkla
Jako je puhalo i u facu mi išlo
Ali sam prehepi sad
Juha se krcka
Kruscic ispečen
Popodne idemo u goste na šaumrole mljac!
Savršen dan
Flopi uživaj i bravo za peticu!!!!!!!!
Lili, zaboravih prije, odlično, odlično!
Da se i ja pofalim, trener girevoy-a mi na seminaru predložio da se prijavim na natjecanje u 3.mj za snatch.....jer right, nije to za mene. Ali je lijepo kad ti tako nešto kažu 8-)
Prijavak: šetnja stazom od Himpera do Medvedgrada i nazad. Nikad prije nisam tuda išla (bike-om idem cestom gore), pa sam oduševljena iz više razloga: 1. našla sam stazu koja mi je dovoljno blizu i dovoljno je kratka da mogu na nju i tijekom tjedna a da izvučem dobar trening, 2. malo sam bauljala namjerno putem dole i proučavala puteve pa tako našla idealnu stazu kojom bi mogla i bike-om dole :zaljubljen:, 3. preporodih dušu i tilo onim mirisima i mirom. Jedini je bed da sam sve skupa svojim putem vidjela samo 2 planinarske oznake pa je upitno kud sam se ja to zapravo skitala :lol:
Prijavljujem: cekanje vjestice i trening snage na podu.Ako se valjanje moze nazvati treningom:mrgreen: pokusat cu opet popodne
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
https://youtu.be/VsVpvxgiVO0
E neka sam ja ovo prezivjela.
Tigrić sretan rođendan i tvom malcu uz malo zakašnjenje!
Mi evo već tri dana jedemo i ne vježbamo plus stigla vještica pet dana ranije. Baš mi čudno, nisam imala ni pms. Zato me sašilo sa grčevima.
Danas sam kupila u Lidlu balance jastuk i ful mi je drago, čučnjevi na njemu su kao sa drugog planeta, a i djeca mu se vesele, stariji cijeli dan gazi po njemu, imat će i on koristi od toga. Baš sam se iznenadila ponudom koji je Lidl imao, košare sa fitness opremom su dana prazne, nadam se da će se te silne trake za vježbanje i koristiti. Žao mi je zbog šipke za zgibove, cijena je bila ful povoljna, ali jedina vrata u cijeloj kući su mi samo 60 cm, a šipke su od 70 pa na dalje.
zhang kako počneš vježbati ovo sa zidom?
Anci, je to je taj zcut.danas me ruke bas bole od njega Danci, hvala na savjetu. Ima logike, drugi puta cu kako kazes.
Danas rest. Bas odmaranje i klopanje. Jucer smo lijepo proslavili rockas, hvala svima na cestitkama!
bila sam uvjerena da će me to obići jer mi ove godine krafne uopće nisu bile napete, ali ipak moram prijavit: davljenje u krafnama. čokoladnim. 4 sam pojela.
od vježbanja samo arm balance #1, malo da core ojačam da mi je lakše radit 15 minute fat burn i ostale
Tigric, ne znam jesam li rekla sretan rockas, pa za svaki slucaj sve najnaj zelim.
optimisticna, krenes s nogama na stolici, pa stolu (tipa kuhinjskom), pa onda na zidu...
A glede zida, da mi vidite zid na kojem sam to radila u tenisima.... ostale crne crte od gume. Jos nam je jedino ta soba ostala za renoviranje, nada sam se da ce ovo mm-a motivirati da cim prije sredimo i tu sobu, ali ne da se, uopce ga to ne uzrujava :mrgreen: :lol:
zhang, za workout :-o:-D
(ja nikad nisam mogla pošteno ni stoj na rukama, bilo me uvijek prpa )
moj je dojam o zuzki da je ona (davno) izgubila pojam o normalnim vježbačima a da ne kažem početnicima :mrgreen:
zato treba to sve prilagoditi, izuzevši ove naše vježbačice koje već godinama vježbaju s njom 8-)
ja se radije držim one, radije polako ali sigurno da ne bi bilo da zbog neke brzopletosti riskiram ozljedu, ipak su tu godine :lol:
btw. danas jedva stigla odraditi još i rise, uglavnom uspjela sam u ovom tjednu na jedvite jade ugurati 5x bodyshred,
ali i to je ok
krafne - pekla po onom receptu od kinder, ispale odlične i začudo pojela samo dvije taj dan i jednu drugi, zato bi
mogla nadoknaditi sutra i prekosutra
zhang je superljud!
ja nisam pojela (još) nijednu krafnu ove godine
zato sam nadoknadila šaumrolama
:drama:
rekla mi mlađa danas :mama kako ti je meeekan trbuščić"
pokopala me
sutra ne znam hoću trčanje ili nešto zuzino
držim tempo dva puta trčanje a pošto sam danas odradila zaostatak od prošlog tjedna nešto mi se ne trči opet sutra
bumo vidili...
Zhang, bravo za mrak workout! Ja cu probati te zidne vjezbe.
Danas sam trcale one fakin intervale i izdrzala 6 :lool:
I vjezbe na stepenicama i klupi. Na stepenicama jump squats i elevated plank vjezbe i dips na klupi.
Nije nesto, ali nedjelja je :)
Krafne ove godine dvije.
pogledala sam bs#8
taj ću
Anci to je super
ja još nijednom nisam trčala intervale, sve me nekako strah
poolako
Bravo cure :klap:
Kod mene samo setnja od sat vremena. Krafne ne volim.
Flopi, probaj. Ja se uvijek mucim i onda odustanem jer ne mogu izdrzati.
Ali super su jer te tjeraju da trcis vise nego sto mislis da mozes. Mislila sam da je 200 ili 400 m malo :lool: a ono nikako da ih pretrcim.
Trcala sam 200 m brzinom malo ispod 5. Onda malo pauza laganini trcanja pa opet sprint.
sretan rodjendan malcima!
zhang :drama:
krafne - prestala brojati nakon sto sam prvi dan pojela 8 ogromnih
svaki dan smazen nekoliko
kupovnih, ne pecem to
nakon dva dana pauze danas sam trebala cardio
ali komp me zezo pa sam opet onaj svoj s girjom
Danci, kaj je girevoy? ili kak vec se pise
Da ne bude zabune, handstand sam malo modificirala, u obje vjezbe sam radila wall walk.
Dugo nisam radila te vjezbe, a bilo je 4 runde, znaci sveukupno 8 min naopacke pa nisam isla za hip tap.
I ovo mi je bilo previse, morala sam se spustati u vjezbi...
Uglavnom, trening za riknuti.
Anci, ja nisam nikada radila intervale. Znam da bi mi poboljsale performanse, ali kad odem trcati, onda se idem proluftati. Je mi trcanje trening, ali nekako i nije :škartoc:
Zhang, kuzim te! :)
Tako je i meni.
Ali danas sam htjela id trcanja napraviti i trening. I negdje sam surfajuci bas nasla nesto slicno sto sam radila, outdoor je, kombinacija intervala i vjezbi na stepenicama, klupama pa mi je zvucalo fora.
Nekad vidim trkace da skacu po stepenicama, bas me briga tko me gleda :D
Nasla sam neki suuuuper tatianin trening, samo je jedna vjezba, combo i traje 11 min. Necu danas, ali jedan dan hocu.
Znam da zhang voli takve pa joj linkam :heart:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...ody-challenge/
Ipak sam radila Tati.
Yogu su poslijepodne ili predvecer.
And that's it for today!
Anci :-*
Budem ga ubacila koji dan. Bas sam jucer nakon treninga razmisljala da bi mogla malo Tati raditi. Dugo nisam, a nju bas volim. :zaljubljen:
Jučer samo šetnja i igra u parkiću.
Pms me u životu nije bacao u ovakav bijes :-x. Ali krafne nisam jela. Možda sutra.
Danas ću ako me trbuh neće boljeti opet bs #9. Odraditi ći u i yogu. Osjećam da mi treba. Sva sam pokočena od spavanja, odnosno nedostatka istog :mrgreen:.
Zhang uopće neću komentirati, dobro kaže flopica, nadljud :naklon:
Flopice odličan je bs #8. Ja sam zbilja osjećala bedra još danima nakon.
Anci ti si mi u konkurenciji sa zhang. Super si trening odradila, čak i za nedjelju :-).
Ginger, malo ću biti off topic..kako je sa spavanjem? Znam da smo imale iste muke po godištima :mrgreen:
e upravo tako intervali i fartkek izvlace iz nas vise nego mislimo da mozemo zato sam ti i rekla da ce 6 dionica bit dosta :-)
najbolje postupno povecavat brzinu i ili broj dionica.ne jurcat.
Inace vjezbe po stepenicama su odlicne.
Ja jako volim intervale jer onda osjetim napor a to mi se svidja :mrgreen:
zhang mraak trening al nemam pojma di bi ja to u stanu mogla izvest.
imam sacuvajmeBoze tempo na poslu pa ne stizem jest svakih par sati kako sam navikla jer sastancim a to jako povecava osjecaj gladi koji mi je neprestano prisutan zadnjih 5 dana. I jos u pms-u a nikako dobit tu m.
Jutro vrijednice!
Svašta ste odradile ovih dana, nisam stigla detaljno upratiti ali bravo!
Ja sam se tako dobro provela, baš sam se nauživala. Prošla sam cca 100 km na skijama :mrgreen: Baš smo ludi, kako smo došli u petak popodne odmah na noćno, subota nakon doručka, sve do 3, odmor dva sata i opet na noćno, nedjelja odmah ujutro spakirali sve stvari u auto i do 13 bez stajanja. Iznednadila sam se što mi je dosta dobro išlo iako dvije godine nisam stala na skije. Nisam čak ni jednom pala. Zato se mm dobro natukao, ali on je na boardu pa luduje u fun parku, skakanje i vratolomije, dijete :roll:
Danas ću vj. rest iako bi slobodno mogla odradit nešto ali nemam vremena, ludnica popodne.
ivana neka ste uzivali :klap:
ja ne znam ocu li stic danas vjezbat, ceka me zubar i frizer popodne. jos ni ne znam sta cu s kosom ali moram se sisat, dosta mi je kose ispalo u zadnje vrijeme, vjv kao posljedica stresa :( ni inace mi kosa nije neka sreca a sad pogotovo :(
samo brzinski prijavak, poslije komentiram
unatoc prokletoj tegnologiji koja se vec dva dana urotila protiv mene -
za dobro jutro odradih fire up cardio
prijavak
zuska bunny slope#7 n
nije mi se htjela otvoriti 8 :nope:
ok.je no kratko i ne prezahtjevno
sama sebe hvatam kako bježim od žešćih treninga
probija obarijeru ovaj tjedan
ja jutros quick callanetics za trbuh, bome mi je trebalo dobrih 15 min. pa se i to računa :mrgreen:
vidjet ću hoću li danas uspjeti još bodyshred navečer, taj večernji termin mi je uvijek pimplav...