Ja isto snižavam tsh,povisujem željezo i čekam 1.mjesec kod dr.B uzv i ako sve bude ok oko 20.1.trebala bi dobiti i krećemo nadam se u dobitni postupak.
Printable View
Jutro svima! Držim fige za svih i najbolje moguće scenarije!:fige:
Malo sam out pa ne mogu pohvatat svih redom, orhideja, ribice, klara, boogie woogie, s_iva, analoneta...svima :fige::zaljubljen:
Mi čekamo razvoj situacije, hvala na podršci i savjetima, konfuzija udavit ću ih dok mi nedaju da napravim dodatne pretrage! Oba puta i samo ta dva puta kad sam zatrudnila sam pila na svoju ruku andol 100...Pa nek mi kaže da nema nešto u tome!
Tinka29 ako sam dobro upamtila, danas imas uzv... Pa sretno draga
Kužim ja to, al mi je bezveze...ak su mi suprugu rekli da dodje radit spermiogram mogli su i meni reci da ponesem uputnice za izvadit hormone i jos neki nalaz za sto trebas biti na taste... posebice kad putujes 4 sata do zg.... Al mislim da oni na to ne geldaju, meni je dr upisao neke podatke u novotvoreni karton malo pogledao neke nalaze, pitao jesam radila hsg,pogledao me kratko na ultrazvuku i rekao mi 'sve super, kod vas kao sve štima'. A ja sam mu na to odgovorila da svaki dr to uvijek kaže a od trudnoce nista... pa je on komentirao kao ne moze svaki ciklus biti dobitni...ne znam sta da kazem na to s obzirom i da je s 4 inseminacije svaki put bilo sve super, 3 folikula, super endometrij a od trudnoce nista. Za spermiogram nam sestre nista nisu rekle, samo da ce nalaz biti u kartonu kad krajem sječnja dodjem na drugi pregled. Ali ja cu nazvati sljedeci tjedan i pitati je li nalaz dobar, s tim da je zadnji put kad je suprug radio spermiogram a to je bilo prije 2 godine nalaz bio ok. Eto mene zanima hoce li prvi postupak biti stimuliran nekim hormonia ili se radi ivf u prirodnom ciklusu (s 1 jajnom stanicom)... nadam se da se nisam krivo izrazila ali ivf terminologija je full nova za mene...
Danas 6dnt..nikakvih promjena ni naznaka...
Thanx cure...
Spavala sam noćas ko beba,10 sati :)
Sad će kava :coffee:
Danas 1dnt...:cekam:
Frćka,kaj kažu doktori,ima li šanse da ipak bude ok?
A jbg.bas je glupo ispalo sad..kad oni nista nekazuba kad nazoves nesjetis se sve ni pitati..ja imam nalaze od njih i meni su neki hormoni poviseni pogotovo testosteron pa cemo vidjeti sta ce rec..i nista ti nisu vise rekli nemoras nikakve dodatne nalaze raditi osim tih hormona?
Jesi dugo cekala?
ja sam isto skroz nova u ovome i prvi put se susrecem stim svim izrazima ivf,inseminacijaa i ostalo..nadam se da cemo bit nekog rijesenja i uz ljekove da necemo odma morati potpomognutom.. :)
frćka malo sam ispala iz toka, kad ponavljas betu?
U ponedeljak! Moramo vidjet dali pada ili se drugi borac izborio pa zbrčko možda betu! Male su šanse, sve znam, ali nemam i tako šta napravit nego i tako čekati! U utorak smo napravili uzv, gestacijska je tu,jedna, po računici smo bili 4+6, ali po punkciji 5+5, nije se vidjelo niš drugo! Zato, kao što oni kažu, nikad se nezna, a znat ćemo u ponedjeljak!
MA MENI SE NEDA VISE CEKAT, ne znam koliko ti godina imas ja 33 muz jos malo pa 40, 3ipol godine pokusavamo, 4 nesupjele inseminacije mislim da je vrijeme za korak dalje, a svi nalazi u redu... inseminacije nis ne bole malo neugodno al zaista nikakav problem ne predstavljaju....mene je strah te takozvane punkcije jer sam cula od zena da to jako boli...pa sam sad prestravljena... nismo dugo cekali,dosli u 10.15 negdje oko 11.30 bilo smo oboje gotovi....
Svima ~~~~ za :heart: i :fige: za nove pobjede.
Nakon 1650 jedinica Puregona ja došla do toga da je danas na punkciji bio 1 folikul i to prazan :-(, a to sve ne bi bilo ništa da nisam pokupila komentar od dr. da sam prestara, a to mi nije rekla direktno nego na blaži naćin, da odustanem od svega ili da probam prirodni ciklus jer na stimulaciju ne reagiram.
Toliko opet o državnim klinikama :evil:....
Mary Ann nisi prestara nego si u lošoj klinici.
Mijenjaj.
Orhideja,jesam!
Ja sam ona koja je cmizdrila da joj je mjehur pun :D
Samo da javim...test negativan...
Strašna :love2:
A beta?oćeš čekat 11.12.ili ranije?
Strašna,:love2:
Riba76, nek se eskimići čvrsto uhvate :fige: :fige:
mari80 ...mišljenja sam da je bol prilikom punkcije vrlo individualna, ovisno o tome, naravno, koliko se folikula punktira ali i koliki ti je prag tolerancije boli i koliko si dobro psihički pripremljen na sve to. ja sam bila čvrsto odlučna da me neće boljeti :nope: odnosno dooobro sam se u glavi pripremila na to i zaista sam punkciju prošla okej! za razliku od toga transfer sam svaki puta doživjela kao veliku nelagodu dok druge žene i liječnici tvrde da je to mačji kašalj! treba ići u sve to hladne glave, bez straha - moj savjet! :love2:
Strašna...grlim :love:
Strasna saljem hug
Frcka to ipak daje neku nadu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ozbiljno razmišljam da mijenjam kliniku... više me pogodio komentar nego sam neuspjeh :cry:
pozdrav svima,cure zanima me dali mi koje cekamo prvi mjesec i postupke dali smijemo piti kakve vitamine,npr.centravit prenatal to je za zene koje planiraju trudnocu i trudnice i dojilje?:zbunj:
Hrki,thanx
ok hvala morat cu i ja nesto prije pocetka toga svega:-D
mi se pokusavamo 2 godine,stim da sam prije dvije godine bila trudna al nazalost spontani..ia tad se trudnoca desila bez problema 2-3 ciklus a od spontanog krecu problemi neuredne menstruacije,akne po licu a trudnoca nikako javila se ginekologu poslao me vadit hormone kaad ono sve zbrckano kaze izgleda policisticni jajnici (nadam se da sam dobro napisala),muz radio spermiogram kaze da isto nije bas dobar...pa nerazumijem kako sam prije ostala trudna sad nista..i kak sad odjednom ti jajnici!
mi smo mladi ja 24 :) muz 30...ni ja nebi cekala dok sam cekala nalaze mislila sam samo su problem moji hormoni sigurno cu dobiti tablete i za novu godinu + kad ono ni spermiogram nije dobar..jedva cekam sutra da vidim sta ce mi reci.. :)
Mari zaboravila sam te pitati jesi ti imala svoju suknju kako to ide kod njih? :-!
ja ti uvijek dodjem u nekoj svojo pamucnoj haljinici ili suknji kad god idem na pregled, nisam uopce pogledala jel oni imaju sto od tih svojih rekvizita... Meni je bio 11 dan ciklusa na dan pregleda, zao mi je sto u nalaz nije napisao koliki mi je folikul i debljina endometrija da idemo na ciljane odnose, kad vec smatra da su nalazi dobri...i zao mi je sto nisam pitala al nekako sam se zbunila od uzbudjenja. pita on mene kad vam je zadnji put bila menstruacija. kazem ja njemu da me pitate koji je danas dan ja sad u ovom trenutku ne bih znala... on se nasmijao a ja datum menge potrazila u mob ;-)