Kužim ja to, al mi je bezveze...ak su mi suprugu rekli da dodje radit spermiogram mogli su i meni reci da ponesem uputnice za izvadit hormone i jos neki nalaz za sto trebas biti na taste... posebice kad putujes 4 sata do zg.... Al mislim da oni na to ne geldaju, meni je dr upisao neke podatke u novotvoreni karton malo pogledao neke nalaze, pitao jesam radila hsg,pogledao me kratko na ultrazvuku i rekao mi 'sve super, kod vas kao sve štima'. A ja sam mu na to odgovorila da svaki dr to uvijek kaže a od trudnoce nista... pa je on komentirao kao ne moze svaki ciklus biti dobitni...ne znam sta da kazem na to s obzirom i da je s 4 inseminacije svaki put bilo sve super, 3 folikula, super endometrij a od trudnoce nista. Za spermiogram nam sestre nista nisu rekle, samo da ce nalaz biti u kartonu kad krajem sječnja dodjem na drugi pregled. Ali ja cu nazvati sljedeci tjedan i pitati je li nalaz dobar, s tim da je zadnji put kad je suprug radio spermiogram a to je bilo prije 2 godine nalaz bio ok. Eto mene zanima hoce li prvi postupak biti stimuliran nekim hormonia ili se radi ivf u prirodnom ciklusu (s 1 jajnom stanicom)... nadam se da se nisam krivo izrazila ali ivf terminologija je full nova za mene...