Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
eej mari ja idem 6.12 kod doktorice..da na vv priznaju nalaze samo od njih,ali mene je prvo moj ginekolog poslao raditi te nalaze hormone,spermiogram pa kad sam to napravila onda na pregled..a nalaz od spermiograma trebas dobit na kucnu adresu jer mi kad smo dosli pitali su nas na salteru
ali dolazimo po nalaze ili hocemo postom,i stigli nam za dva tjedna i hormoni i spermiogram..znaci muz se trebao dogovoriti snjima..
Dali su te pregledavali,kako to ide prvi put?
Kužim ja to, al mi je bezveze...ak su mi suprugu rekli da dodje radit spermiogram mogli su i meni reci da ponesem uputnice za izvadit hormone i jos neki nalaz za sto trebas biti na taste... posebice kad putujes 4 sata do zg.... Al mislim da oni na to ne geldaju, meni je dr upisao neke podatke u novotvoreni karton malo pogledao neke nalaze, pitao jesam radila hsg,pogledao me kratko na ultrazvuku i rekao mi 'sve super, kod vas kao sve štima'. A ja sam mu na to odgovorila da svaki dr to uvijek kaže a od trudnoce nista... pa je on komentirao kao ne moze svaki ciklus biti dobitni...ne znam sta da kazem na to s obzirom i da je s 4 inseminacije svaki put bilo sve super, 3 folikula, super endometrij a od trudnoce nista. Za spermiogram nam sestre nista nisu rekle, samo da ce nalaz biti u kartonu kad krajem sječnja dodjem na drugi pregled. Ali ja cu nazvati sljedeci tjedan i pitati je li nalaz dobar, s tim da je zadnji put kad je suprug radio spermiogram a to je bilo prije 2 godine nalaz bio ok. Eto mene zanima hoce li prvi postupak biti stimuliran nekim hormonia ili se radi ivf u prirodnom ciklusu (s 1 jajnom stanicom)... nadam se da se nisam krivo izrazila ali ivf terminologija je full nova za mene...