Tal i ja se nadam tvojoj beti!
Angie bravo za betu!
Kina19 nadam se da će biti sve u redu!
Printable View
Tal i ja se nadam tvojoj beti!
Angie bravo za betu!
Kina19 nadam se da će biti sve u redu!
Evo mene! Dakle, prije dva dana je beta bila 210, a danas uz daljnje krvarenje 323!
Kina jesi se javila doktoru?
Da! Kaže i dalje utrogestan i u petak opet!
Kina??
Ništa! Beta je krenula jučer s padanjem i danas nastavila! :( Više sreće drugi put!
Kina, zao mi je..:-(
Hvala draga :* Je li kod tebe sve ide dobro?
Kina žao mi je ista stvar se meni dogodila u 10 mj dobro Šta krvaris pa ne trebaš na kiretazu. Sretno dalje!
Hvala draga! I tebi sretno!
Evo mene i sa mojom jadnom betom svega 1.20 :'(
Možda bude više sljedeći put .
Tal, žao mi je :(
A joj Tal. ...žao mi je
Kina19 kod mene je sve ok, ulazim u 16 tt uskoro.
Tal:love2:
Cure kojeg bi mi doktora preporučile??
Dr Mršića!
Dr . Budimir ....naj naj doktor . Detaljan , uredan i jako jako drag ...jednostavno dr. za 10 -tku
Odlično, dobro je znati da su svi dobri, hvala vam...nadam se da neću dugo čekati za postupak nalaze imam sve spremne!! Cure sretno svima i veselim se svakoj vašoj beti!
Jutros slučajno naišla na Cito stranicu i ne mogu naći njihove cijene, ako tko ima, molim link.
No ono što sam našla su njihove brojke za 2015, meni je iskreno neozbiljno i krajnje bezobrazno objaviti ovakve brojke koje su u rangu s Crnom Gorom ili Moldavijom po uspješnosti (=čitaj lažne).
http://www.cito.hr/img/statistika/iv..._stat_zoom.png
Dr. Poljak, stvarno se pitam što vam ovo treba u ovim godinama? Ovakve potpuno neutemeljene postotke uspješnosti nitko nije prijavio u Hrvatskoj....... Ovo bi u normalnim državama trebalo prijaviti, kod nas nažalost nemamo gdje!
Aha... od 70% trudnoća za dobnu skupinu od 35 do 40 godina, a 25% za žene iznad 40?!
Nego, o kakvim trudnoćama se radi? Jesu čak i biokemijske isto uračunate? Od, navedenih visokih postotaka trudnoća treba oduzeti 11% biokemijskih trudnoća, oduzeti i 11% spontanih. a budući da se radi o prikazu rezultata za 2015. treba pričekati rujan i napisati jasno:
-koliko se djece rodilo
-kolika je stopa živorođenja po započetom postupku
Ukoliko se daju gornje brojke, kolika će biti uspješnost u općoj populaciji? Možda 20% po započetom postupku? Možda...
Splitske trudilice i trudnice ima li koga na ovoj temi?? Nitko ništa??
Evo ja krećem u postupak u kbc Split, ako nas ima još javiteeee seee
Evo krećem i ja! ;)
Doduše, tek sam u fazi prikupljanja nalaza. Al korak po korak... :)
Sretno svima...navratim i dalje da vas povirim..naprijed cure! :heart:
Evo vidim da je malo tema utihnula pa da je oživimo,danas bila u st bila punkcija sad čekamo sutra da nam kažu kakva situacija uglavnom jedna jajna stanica hmm neznam baš dali dobro ili ne al s obzirom na moje stanje i godine i to je velik uspjeh
Buba kakvo je stanje?
Buba, žao mi je :-(
Kako pukli folikuli? Jesi imala supresiju? To je KBC Split?
Ja kad sam došla sebi ova dva dana razmišljam samo da je štoperica išla kasno jednostavno su zeznili,jel u ponediljak su folikuli bili 21,20,17,6,3,3 šta mislim da je osto jedan nezreo ostali dan prije popucali jel me jako bolilo u utorak naveče šta znači da su tad ispucali
Buba, što si primala od stimulacije?
Femara,Menipuri,orgarlutran i odgovor na to bio fenomenalan al zbog nemara su ispucali samo jedan folikul bija i nije se oplodio sad čekam otpusno i od embriologa zašta se nije oplodilo to mi jutros rekla sestra
Jeli dr Tandara još radi u kbc?
Koliko sam ja cula, ne radi vise.
Da to sam i ja čula da ide radit kod dr Sparca.Cure koje se ljecite u kbc sretno vam i sve dobro pitajte i pratite, ja sam jednom krenula tamo u postupak i zbog dr greške postupak mi je prekinut.
Zato sto ih nije briga!
Da samo ja nisam svatila taj dan sve osim u onom svom bunilu šta sam čula moju dr. da govori "da znala sam" doslovno je tak rekla popucali su i više se čak nije nit pojavila tak da ja nisam imala pojma čak nit ta jedna JS kakva je nit išta otišla sam ća da mi oprostite na izrazu kao popišana osjećala sam se prejadno... i naravno sutradan sam sve konce povezala zašta i kako je sve išlo al gotova stvar bila.
Za dalje planovi, prva stavka je mijenjam Dr. naručiću se kod Dr.Budimira nadam se da će ipak bit on ok iako iskreno poslije ovog zamene nijedan nije ok, al idem dalje u sledeći pokušaj sledeći tjedan ću se naručit na konzultacije pa ću čut šta će reć kad mogu u sledeći postupak jel AMH mi je jako loš znači rezerva je smanjena al ipak sam reagirala na terapiju
Buba, je li tebi dr rekla da te radi visokog fsh i niskog amh i dugotrajnog izostanka mjesečnice ne bi trebala primiti u postupak? Je li ti možda s obzirom na nalaze, godine i stanje savjetovala da pokušate s donacijom?
~~~~~~~~~ sretno
Nije rekla direktno,ali je predložila opciju donacije JS jel je rekla da su doslovno al minimalne šanse i da ćemo probat bar 2 cikluca ,jel nije vjerovala da ću tak odreagirat na terapiju iskreno nisam ni ja vjerovala al baš zato sam i ljuta jel se propusti dogodili da je bilo šta drugo ok al ovako suludo