Buba, što si primala od stimulacije?
Buba, što si primala od stimulacije?
Femara,Menipuri,orgarlutran i odgovor na to bio fenomenalan al zbog nemara su ispucali samo jedan folikul bija i nije se oplodio sad čekam otpusno i od embriologa zašta se nije oplodilo to mi jutros rekla sestra
Da to sam i ja čula da ide radit kod dr Sparca.Cure koje se ljecite u kbc sretno vam i sve dobro pitajte i pratite, ja sam jednom krenula tamo u postupak i zbog dr greške postupak mi je prekinut.
Da samo ja nisam svatila taj dan sve osim u onom svom bunilu šta sam čula moju dr. da govori "da znala sam" doslovno je tak rekla popucali su i više se čak nije nit pojavila tak da ja nisam imala pojma čak nit ta jedna JS kakva je nit išta otišla sam ća da mi oprostite na izrazu kao popišana osjećala sam se prejadno... i naravno sutradan sam sve konce povezala zašta i kako je sve išlo al gotova stvar bila.
Za dalje planovi, prva stavka je mijenjam Dr. naručiću se kod Dr.Budimira nadam se da će ipak bit on ok iako iskreno poslije ovog zamene nijedan nije ok, al idem dalje u sledeći pokušaj sledeći tjedan ću se naručit na konzultacije pa ću čut šta će reć kad mogu u sledeći postupak jel AMH mi je jako loš znači rezerva je smanjena al ipak sam reagirala na terapiju
Buba, je li tebi dr rekla da te radi visokog fsh i niskog amh i dugotrajnog izostanka mjesečnice ne bi trebala primiti u postupak? Je li ti možda s obzirom na nalaze, godine i stanje savjetovala da pokušate s donacijom?
~~~~~~~~~ sretno
Nije rekla direktno,ali je predložila opciju donacije JS jel je rekla da su doslovno al minimalne šanse i da ćemo probat bar 2 cikluca ,jel nije vjerovala da ću tak odreagirat na terapiju iskreno nisam ni ja vjerovala al baš zato sam i ljuta jel se propusti dogodili da je bilo šta drugo ok al ovako suludo
Drage cure,
možete li napisati iskustva o tome koliko se čeka na postupak U KBC ST nakon prikupljenih nalaza.
Hvala!
Inesz, ja sam kod doktora Pecotića bila na razgovoru i odmah taj ciklus ušla u postupak, sad sam u čekanju bete....ali sve u svemu i doktori i sestre su odlični. Samo hrabro
Najjača, hvala i sretno.
Bila si u postupku u KBC Split? Kakva vam je dijagnoza, kakvu terapiju si imala, koliko jajnih stanica i embrija ste dobili?
Nisam vidjela da su cure spominjale do sad Dr. Pecotića, je li on stalni član tima na humanoj reprodukciji u Kbc?
Tnx
Posljednje uređivanje od Inesz : 16.04.2016. at 13:10
Majjaa, oprosti, autokorekt je preimenovao te u Najjača![]()
On je najnoviji među njima ali eto ja sam se odlučila baš za njega, išli smo prvi put u skroz blagu stimulaciju ali sam dosta naglo reagirala pa su mi dva folikula pobjegla još 7dc što stvarno nitko nije mogao predvidjeti tako da nikoga ne krivim...na kraju smo imali dvije jajne stanice od kojih se jedna oplodila....ne trebaš imati strah samo se prepusti doktoru i biti će sve ok!
Majja, sretno s betom.
2 jajne stanice i jedan zametak u stimuliranom ciklusu je baš onako![]()
, osim ako Ti nemaš puno godina i jako tešku dijagnozu i/ili tvoj muž jako tešku dijagnozu. Ako su ti prsnuli folikuli, dr nije vjerojatno dao supresiju.
Jeste išli sa femarom ili klomifenom? Je li bilo injekcija menopura, gonala?
Je li dr Pecotić već subspecijalist humane reprodukcije?
Da on je specijalist humane...ja sam bila na puregonu od drugog dana ciklusa, prvi pregled sam imala 7 dc i tada su već pucali folikuli tako da sam išla na štopericu...imam nizak amh tako da je dobro sve što se uspije dobiti...
Sve je to lutrija..
Posljednje uređivanje od Majjaa : 16.04.2016. at 16:43
Uh... Liječenje ne bi smjelo biti lutrija. Kod tebe je loše odrađen postupak.![]()
Hvala na informacijama.
Inesz, neznam u kakvoj si ti fazi trenutno i zašto imaš tako "negativne" komentare za svakoga...kada budeš u postupku moliti ćeš da dobiješ barem jednu oplođenu jajnu stanicu, prave su sretnice one koje dobiju više!!! Ako si pročitala od drugih cura njihove muke i koliko postupaka sa niti jednom oplođenom jajnom stanicom....u svemu tome je jako bitno da se doktor i sestre ponašaju kao prema pacijentici i da čine sve da dođu do našeg cilja. Ti draga moja ako sumnjas u doktore KBCa lijepo odi kod privatnika i plati da budeš mirna ali isto ti nitko neće garantirati da ti folikuli neće prije puknuti ili da ćeš doći do cilja!!
Majjaa Inesz je veteranka u mpo svijetu, vjeruj mi da nema negativne komentare bez razloga, jako dobro zna i razumije lose odradjene postupke kao i one dobro pogodjene. Trebamo uciti od cura koje su jako, jako dugo u mpo vodama i ne smatrati da nam ista lose govore vec da nam pokusavaju pomoci.. nisu ni nasi doktori bas uvijek uvijek u pravu..
Cure kopiram post ako vam je promaklo. Dvije minute vam treba
Pomozite Mirni da napiše diplomski rad
Dragi svi,
naša Mirna, aktivistica i volonterka obraća vam se molbom za ispunjavanje kratkog upitnika.
Upitnik "Načini prikupljanja i davanja informacija na forumu udruge Roda - podforum potpomognuta oplodnja" koristit će u svrhu istraživanja za istoimeni diplomski rad iz područja informacijske pismenosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za upitnik slobodno joj se obratite na mirna.curkovic@gmail.com
Mirna vam zahvaljuje!
http://goo.gl/forms/1YX7UzgaTV
Ne znam gdje bi pitala, pa je najbolje valjda ovdje
Vidila sam na internet stranici da Poliklinika Šparac kreće 2.5.16. s postupcima (AIH, IVF, ICSI)
Dr. Šparcu se pridruzio embriolog dr. Tandara...
Da li je neko bio možda na konzultacija?? Vaši dojmovi? Cijene?
Hvala unaprijed![]()
Posljednje uređivanje od 1latica : 27.04.2016. at 09:28
Ja mogu samo reci pozitivno o dr. Sparcu. I za strucnost i za odnos prema pacijentu. Ne znam smijem li stavljat cjenik ovdje, ali imas na njegovoj web stranici poseban cjenik za neplodnost. Tamo ti sve pise. Sretno!
a embriolog T.? Kakvi su njegovi dosadašnji razultati rada?
Embriolog Tandara je dosad radio u kbc Split, rezultate ne znam, samo jednom sam dolje bila.
al zanima me tko će sada od embriologa biti u kbc-u kad Tandara ide? Ima ona mlada embriologica Ana, ne znam ima li još tko osim nje?
Lara, hvala ti.. Nisam mogla otvorit cjenik, sada ću pokušat.
Dr.Šparcu i ja smo se mimoišli u Citu, ja došla, on otišao
Dr. Poljak mi je prirastao srcu, al sam čula sve naj o dr. Šparcu.
Valjda neka ima iskustva sa dr. Tandarom, pa će nam javit.
Sretno cure![]()
Dr. Tandara je odlican covik i ljecnik naravnoiskren i direktan. On je bio nas embriolog u dobitnom postupku
sunny83, čestitam!
govorimo o embriologu T., ne liječniku T., zar ne?
vi ste imali dg. normozoospermiu/oligoastenozoospermiu?
je li vam embriolog radio oplodnju klasičnim IVF-om ili je radi dijagnoze bila potrebna metoda ICSI?
Da, govorimo o embriologu. Dijagnoza je oligoastenozoospermia i raden je ICSI
Pozdrav svima, dali netko ima iskustva sa mpo kod Dr. Šparca?
Sta je ovo sa nasim Splicankama (i okolicom) pa odjel humane uvjek pun a na forumu nigdje nikoga !!
![]()
Jutro cure, ako ima koja dobra duša splitska koja bi mi pojasnila,
nakon potvrđene trudnoće, na koji način se dođe do Fragmina preko KBCa?
Hvala
Spremam se na FET u dr. Poljaka, a od njega imam preporuku za Fragmin 5000ij
u idućoj trudnoći, znam da od ETa do otkucaja srca kupujem injekcije, a nakon toga
treba komisija odobriti bolničke injekcije??
Papirologiju šaljem poštom na komisiju?? Idem u dnevnu bolnicu il ambulantu? Ili na
hospitalizaciju?
nakon 150 g evo me opet tu....pozdravljam sve nove i stare curke na forumu.......
evo mi nakon muke s grčevime , dojenjem, hranjenjem, spavanjem itd hahhaha odlučili smo probat ponovo
03.07 odrađen FET u CITA , vraćene 2 blastice kao u prvom postupku pa smo sad opet čekalice![]()
Denii jesi radila test?
Posljednje uređivanje od željkica : 16.07.2016. at 23:13
u subotu 14 dnt pozitivan test,,sutra vadim betu..... ne mogu da vjerujem, nekako se nikako nisam nadala, prvi put sa baš odmarala, pazila se,sad je s Leom to nemoguće, tako da sam baš bila ono kao da nisam ni išla na FET, al evo još da beta potvrdi
17dnt 6570
bit će opet duplići.......u šoku sam , tresem se, treba ovo malo sjest sada
Ajme suuuper čestitam! !!!da sigurno su velika je beta!!!!!sretnoooo!
Napokon živnula splitska tema
Denii čestitam![]()
Nama je FET bio bez uspjeha, nadam se da će stvari krenuti kroz par dana. Čekamo kraj idućeg mjeseca, pa idemo ponovo u stimulirani postupak.
Sretno i nek bude puno pozitivnih beta
latica nek sljedeći bude dobitan!I ja se uskoro spremam u postupak,jel zna netko kad dr Poljak ide na godišnji?
Željkice, mislim da je na odmoru prva dva tjedna u 8.
Meni je rekao da dođem par dana prije menge, a očekujem je krajem 8. mjeseca.
Sretno i tebi![]()
Željkice, svakao nazovi Cito pa provjeri, možda sam krivo shvatila Lucu..