Kaae prvotno napisa
Ja cu jos jednom ponoviti sa svog prirucnog soapboxa, Freyja svakako ima svoje misljenje i to joj nitko ne moze oduzeti. No Freyjino misljenje se kosi sa svim preporukama svih relevatnih tijela vezanih uz trenutnu globalnu pandemiju. Freyja redovito iskace iz pastete s tim misljenjem i siri izvore informacija koji se ne slazu ni sa jednim relevatnim tijelom i tim cinom poprilicno neposredno siri dezinformacije i neformalno poziva i druge da se informiraju iz izvora alternativnih cinjenica. Smatram da bi trebalo tome stati na kraj jer dreka ima dovoljno i bez njenog dolijevanja ulja na vatru, da budem iskrena i direktna i kako prilici etiketi koju sam dobila.
Da Freyja govori o dojenju i lijepi linkove sa stranica krsitelja koda, vec bi odavno bila uklonjena. A za dojenje, jednako kao i za pandemiju, znamo koji su relevantni izvori, a koji su "oni drugi", a koje nitko ne bi trebao slusati. I za dojenje postoji brdo ljudi koji takodjer ne vjeruju da icemu sluzi i da je po bilo cemu bolje od dojenacke formule i sire svoja uvjerenja na isti nacin, tzv. "propitkivanjem" i uz suptilno bacanje raznoraznih linkova na "izvore informacija". Naravno, ima i onih koji direktnije pozivaju na akciju.
Freyja, takodjer, ne postavlja ama bas nikakva pitanja na koja bi joj citatelji ovog foruma mogli dati odgovor tako da stvarno ne znam na sto se referiraju oni koji kazu da nikoga ne vrijedja i da samo pita. Ne pita nista, osim sto nas ispituje jesmo li vec procitali njezine izvore informacija, bismo li ih procitali, ako slucajno nismo, i slicno.
Vrijedja diretkno djecu, obitelji koje su odlucile ukljuciti svoju djecu u klinicka ispitivanja, obitelji djece koja su se cijepila, koja se namjeravaju cijepiti, a indirektno vrijedja zdrav razum velike vecine ljudi.
Dakle, nadam se da ce uskoro doci vrijeme da ovo hodocasce prestane jer, u situaciji u kojoj se svi redom nalazimo, nikome ne trebaju takve gluposti. Ima ih dovoljno van foruma.