Stranica 362 od 383 PrviPrvi ... 262312352360361362363364372 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 18,051 do 18,100 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja cu jos jednom ponoviti sa svog prirucnog soapboxa, Freyja svakako ima svoje misljenje i to joj nitko ne moze oduzeti. No Freyjino misljenje se kosi sa svim preporukama svih relevatnih tijela vezanih uz trenutnu globalnu pandemiju. Freyja redovito iskace iz pastete s tim misljenjem i siri izvore informacija koji se ne slazu ni sa jednim relevatnim tijelom i tim cinom poprilicno neposredno siri dezinformacije i neformalno poziva i druge da se informiraju iz izvora alternativnih cinjenica. Smatram da bi trebalo tome stati na kraj jer dreka ima dovoljno i bez njenog dolijevanja ulja na vatru, da budem iskrena i direktna i kako prilici etiketi koju sam dobila.

Da Freyja govori o dojenju i lijepi linkove sa stranica krsitelja koda, vec bi odavno bila uklonjena. A za dojenje, jednako kao i za pandemiju, znamo koji su relevantni izvori, a koji su "oni drugi", a koje nitko ne bi trebao slusati. I za dojenje postoji brdo ljudi koji takodjer ne vjeruju da icemu sluzi i da je po bilo cemu bolje od dojenacke formule i sire svoja uvjerenja na isti nacin, tzv. "propitkivanjem" i uz suptilno bacanje raznoraznih linkova na "izvore informacija". Naravno, ima i onih koji direktnije pozivaju na akciju.

Freyja, takodjer, ne postavlja ama bas nikakva pitanja na koja bi joj citatelji ovog foruma mogli dati odgovor tako da stvarno ne znam na sto se referiraju oni koji kazu da nikoga ne vrijedja i da samo pita. Ne pita nista, osim sto nas ispituje jesmo li vec procitali njezine izvore informacija, bismo li ih procitali, ako slucajno nismo, i slicno.

Vrijedja diretkno djecu, obitelji koje su odlucile ukljuciti svoju djecu u klinicka ispitivanja, obitelji djece koja su se cijepila, koja se namjeravaju cijepiti, a indirektno vrijedja zdrav razum velike vecine ljudi.

Dakle, nadam se da ce uskoro doci vrijeme da ovo hodocasce prestane jer, u situaciji u kojoj se svi redom nalazimo, nikome ne trebaju takve gluposti. Ima ih dovoljno van foruma.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ima AZ, jučer sam čitala da cijepe sa tim i tim, tu i tu, između ostalog i AZ.
    Ali nije odobrena za treću dozu.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu jos jednom ponoviti sa svog prirucnog soapboxa, Freyja svakako ima svoje misljenje i to joj nitko ne moze oduzeti. No Freyjino misljenje se kosi sa svim preporukama svih relevatnih tijela vezanih uz trenutnu globalnu pandemiju. Freyja redovito iskace iz pastete s tim misljenjem i siri izvore informacija koji se ne slazu ni sa jednim relevatnim tijelom i tim cinom poprilicno neposredno siri dezinformacije i neformalno poziva i druge da se informiraju iz izvora alternativnih cinjenica. Smatram da bi trebalo tome stati na kraj jer dreka ima dovoljno i bez njenog dolijevanja ulja na vatru, da budem iskrena i direktna i kako prilici etiketi koju sam dobila.

Da Freyja govori o dojenju i lijepi linkove sa stranica krsitelja koda, vec bi odavno bila uklonjena. A za dojenje, jednako kao i za pandemiju, znamo koji su relevantni izvori, a koji su "oni drugi", a koje nitko ne bi trebao slusati. I za dojenje postoji brdo ljudi koji takodjer ne vjeruju da icemu sluzi i da je po bilo cemu bolje od dojenacke formule i sire svoja uvjerenja na isti nacin, tzv. "propitkivanjem" i uz suptilno bacanje raznoraznih linkova na "izvore informacija". Naravno, ima i onih koji direktnije pozivaju na akciju.

Freyja, takodjer, ne postavlja ama bas nikakva pitanja na koja bi joj citatelji ovog foruma mogli dati odgovor tako da stvarno ne znam na sto se referiraju oni koji kazu da nikoga ne vrijedja i da samo pita. Ne pita nista, osim sto nas ispituje jesmo li vec procitali njezine izvore informacija, bismo li ih procitali, ako slucajno nismo, i slicno.

Vrijedja diretkno djecu, obitelji koje su odlucile ukljuciti svoju djecu u klinicka ispitivanja, obitelji djece koja su se cijepila, koja se namjeravaju cijepiti, a indirektno vrijedja zdrav razum velike vecine ljudi.

Dakle, nadam se da ce uskoro doci vrijeme da ovo hodocasce prestane jer, u situaciji u kojoj se svi redom nalazimo, nikome ne trebaju takve gluposti. Ima ih dovoljno van foruma.
    Hear, hear

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nije odobrena za treću dozu.
    Aha, ok, zato sam i pitala da se znam pripremiti prije nego odem. Ili daj šta daš, kako je bilo i sa AZ.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Počela sam razmišljati o ideji uzimanja AZ umjesto 3.doze Pfizera. Ne znam koliko to realno ima smisla, ali ono, Pfizer sam već probala, Coronu sam prebolila, ajd da sad dodam neko drugo cjepivo u mix. Jel ima kakvo relevantno mišljenje na tu temu?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Počela sam razmišljati o ideji uzimanja AZ umjesto 3.doze Pfizera. Ne znam koliko to realno ima smisla, ali ono, Pfizer sam već probala, Coronu sam prebolila, ajd da sad dodam neko drugo cjepivo u mix. Jel ima kakvo relevantno mišljenje na tu temu?

Mislim da ne postoji booster AZ-a, vec samo Moderna i Pfizer. Ja bih na tvom mjestu uzela Modernu, ako mislis mijesati.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kli kli, moja sućut

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala cure <3
    Ovih dana smo saznali da je bio pozitivan na otpustu s vaskularne hirurgije. Niko nije reagovao, niti koga obavestio. Jako je tesko s tim saznanjem da je tata zrtva toliko opseznog nemara.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure <3
    Ovih dana smo saznali da je bio pozitivan na otpustu s vaskularne hirurgije. Niko nije reagovao, niti koga obavestio. Jako je tesko s tim saznanjem da je tata zrtva toliko opseznog nemara.
    otpustili su ga pozitivnog bez da su ikoga obavijestili? to je baš strašno
    pretpostavljam da se onda doma stanje zakompliciralo?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Cula sam neki dan na radiju poziv za cijepljenje od strane splitske onkologije - to je bio najbolji poziv na cijepljenje koji sam cula, konkretan, smislen, nimalo agresivan, i takav da ti je odmah jasno da je najpametnije cijepit se, ako si onkoloski bolesnik ili clan obitelji/prijatelj.
    Ako onkolozi moraju putem medija moliti onkološke bolesnike i njihove obitelji da se dođu cijepiti, onda zaista više nemamo što reći ni napisati.
    Čitam neki dan, mladi čovjek na listi za transplantaciju srca (!) skupa sa svojom obitelji odbija cijepljenje, a cjepivo-skeptici ga podržavaju jer "ne bu njega nitko jxxxl." Misle li oni da srca dostavlja Konzum-klik? A leži mjesecima u bolnici, sigurna sam da su desetke puta liječnici s njim lijepo i uvjerljivo razgovarali.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala cure <3
    Ajme, kli, ovo je stvarno grozno.

Moj muz je u lokalnoj bolnici danas osmi dan. Pod kontrolom je (nije kovid). Danas mu je medicinska sestra u trenutku frustracije (drugim ljudima) rekla da su svi kreveti u ICU popunjeni necijepljenim kovid pacijentima i da ju je jedan od njih izbacio iz sobe, uz zahtjev da mu posalje necijepljeno medicinsko osoblje jer ne zeli imati posla s ubojicama fetusa.

Nas troje idemo poslije skole na PCR, za svaki slucaj, sto zbog sirenja kovida po skoli, a sto zbog cijepljenja u cetvrtak, s obzirom da smo jucerasnje morali propustiti.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ako onkolozi moraju putem medija moliti onkološke bolesnike i njihove obitelji da se dođu cijepiti, onda zaista više nemamo što reći ni napisati.
    Čitam neki dan, mladi čovjek na listi za transplantaciju srca (!) skupa sa svojom obitelji odbija cijepljenje, a cjepivo-skeptici ga podržavaju jer "ne bu njega nitko jxxxl." Misle li oni da srca dostavlja Konzum-klik? A leži mjesecima u bolnici, sigurna sam da su desetke puta liječnici s njim lijepo i uvjerljivo razgovarali.
    Radio Sunce je radio splitske onkologije. Taj poziv je bio prije svega iskaz brige za svoje pacijente i u tom smislu je bio bas ok. Jer se vidilo (bar sam ja to tako vidila) da im je stalo do pacijenata i da im je stalo da dobiju priliku za zivot.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, bas tako. Jeste se zakomplikovalo, ali najgore je sto nismo ni primetili. Imao je malo temperature oko 6., 7. dana od optusta, alarmirali smo sve redom, culi se vise puta s hirurgom, prosto niko nista nije reagovao. 9. dan od otpusta je postao melanholican, nije hteo da jede, nije hteo da prica, ali jadan je sve vreme govorio da je ok. Uradili test tek onako, vise smo se brinuli da su komplikacije od operacije - kad ono pozitivan. Izmerili saturaciju, 82%. Hirurg u medjuvremenu 'savetovao' da ide u kovid ambulantu. Tad smo poludeli i uradili sve da odmah ode u kovid bolnicu. Tamo isto nije neka nega - ne obilaze pacijente, antiviralne lekove mu dali dan pred smrt, ma ocaj. I tu smo potegli sve kontakte, ali dzaba. Tek kad smo na nasu inicijativu preuzeli otpusnu listu iz kovid bolnice, nakon sahrane, saznali smo za taj pozitivan test na otpustu s prethodne hospitalizacije. Jako se tesko nosim s tim novim saznanjem, jer sad vidim da je uz normalnu negu imao sanse. Jadnicak je i dugo izdrzao, koliko su ga zanemarili. Imao je 71. god.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kli-kli,

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ajme, kli_kli, ovo je čisti nemar i što je najgore, vjv nitko neće za to odgovarati.

Hvala Kaee.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kli, te su okolnosti zbilja strašne .

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nece niko odgovarati. Kad smo hirurga obavestili o otpusnoj listi i stavki o pozitivnom testu na otpustu, rekao nam je da 'nije znao' i da proverimo sms poruke, da vidimo je li tada vec pokojni tata mozda propustio sms od e-uprave s obvestenjem o poz. rezultatu. Njegov telefon je kod mene u Kaliforniji, i ne mogu vam opisati taj uzas sto sam morala da gledam poruke, iako nisam zelela, i naravno smatram da je ta hirurgova opaska moralno dno, ali pogledala sam - nije dobio poruku ni za taj test, ni za onaj koji smo mi uradili. To je prosto bio hirurgov nacin da nas skine s dnevnog reda.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

No Freyjino misljenje se kosi sa svim preporukama svih relevatnih tijela vezanih uz trenutnu globalnu pandemiju. Freyja redovito iskace iz pastete s tim misljenjem i siri izvore informacija koji se ne slazu ni sa jednim relevatnim tijelom i tim cinom poprilicno neposredno siri dezinformacije i neformalno poziva i druge da se informiraju iz izvora alternativnih cinjenica. Smatram da bi trebalo tome stati na kraj.

Potpisujem sto posto.

Kli kli, strašno mi je žao, pretpostavljam da je u Srbiji i slično ili gore u bolnicama nego kod nas, naši sustavi se ne mogu nositi s takvim stvarima - svašta se već događa, od KB Split proglašavanja umrlih živima i obrnuto u prošlom valu, sad sam čula za izgubljenu pacijenticu nedavno u Zagrebu (isto starija gospođa, obitelj nije znala u kojoj je uopće bolnici, do informacije nikako).

To je situacija u kojoj živimo i u kojoj neki navrate s "propitkivanjima" kao da ne jedemo svi iz iste kaše, kao da ne dijelimo svi iste oskudne resurse, kao da smo ne znam.... Jeffovi Bezosi s bezgraničnim parama pa ajmo malo cijepat dlaku na još više dijelova i razmatrat možda ovo, možda ono, pa pročitajte ovo, pa se osvrnite na ono.... a ono, nama fijuču granate svima oko glave, ratno je stanje. Za neke nažalost izgleda samo. Isto tako, eno i neki dr. neke "medicine" - biološka medicina - propisuje Ivermectin pacijentima - bilo jučer u nekoj novini.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.11.2021. at 20:54

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nece niko odgovarati. Kad smo hirurga obavestili o otpusnoj listi i stavki o pozitivnom testu na otpustu, rekao nam je da 'nije znao' i da proverimo sms poruke, da vidimo je li tada vec pokojni tata mozda propustio sms od e-uprave s obvestenjem o poz. rezultatu. Njegov telefon je kod mene u Kaliforniji, i ne mogu vam opisati taj uzas sto sam morala da gledam poruke, iako nisam zelela, i naravno smatram da je ta hirurgova opaska moralno dno, ali pogledala sam - nije dobio poruku ni za taj test, ni za onaj koji smo mi uradili. To je prosto bio hirurgov nacin da nas skine s dnevnog reda.
    Koma. Nažalost me ne čudi, to je realnost naših prenapregnutih sustava. Reakcije postoje samo kad se obavijeste novine, a i onda obranaški skoče na noge da u kakvim uvjetima radimo. I to je točno. Politika je zdravstvo ostavila na cjedilu u ovim krajevima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa užas koje prebacivanje loptice, strašno.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme grozno, kli kli
    kao da taj gubitak nije dovoljno strašan sam po sebi, još te okrutne okolnosti... užasno mi je žao

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prestrasna prica, kli_kli. Uzasno mi je zao zbog gubitka, a i svih okolnosti koje svakako nitko ne bi trebao prolaziti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kli kli, zao mi je.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kli kli, zao mi je.
    I meni [emoji3590]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Da, bas tako. Jeste se zakomplikovalo, ali najgore je sto nismo ni primetili. Imao je malo temperature oko 6., 7. dana od optusta, alarmirali smo sve redom, culi se vise puta s hirurgom, prosto niko nista nije reagovao. 9. dan od otpusta je postao melanholican, nije hteo da jede, nije hteo da prica, ali jadan je sve vreme govorio da je ok. Uradili test tek onako, vise smo se brinuli da su komplikacije od operacije - kad ono pozitivan. Izmerili saturaciju, 82%. Hirurg u medjuvremenu 'savetovao' da ide u kovid ambulantu. Tad smo poludeli i uradili sve da odmah ode u kovid bolnicu. Tamo isto nije neka nega - ne obilaze pacijente, antiviralne lekove mu dali dan pred smrt, ma ocaj. I tu smo potegli sve kontakte, ali dzaba. Tek kad smo na nasu inicijativu preuzeli otpusnu listu iz kovid bolnice, nakon sahrane, saznali smo za taj pozitivan test na otpustu s prethodne hospitalizacije. Jako se tesko nosim s tim novim saznanjem, jer sad vidim da je uz normalnu negu imao sanse. Jadnicak je i dugo izdrzao, koliko su ga zanemarili. Imao je 71. god.

Kli_kli, znam kako se osjećaš. Isti se nemar dogodio s mojom mamom. Medicinski tehničar, zbog kojega je dobila sepsu, istoga je trenutka bio suspendiran, a ona je preminula u roku od tri dana, sa samo 49 godina. Filter koji je na neki način završio na podu, umjesto da se zamijeni novim, sterilnim, bio je vraćen natrag na aparat...neću u detalje...
    Kad pišeš da se teško nosiš s tim saznanjem, mogu ti samo napisati da znam kroz što prolaziš.
    Meni su trebale godine da to prihvatim. Ne da oprostim, nego da prihvatim.
    Možda je pitanje glupo, ali hoćete li nešto poduzeti?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U zdravstvu vlada preveliki kaos. Drama je svakome tko mora uci u sustav, a zna da nije problem samo ta bolest koja ga muci. Kli kli, saljem zagrljaj.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo prehladjeni pa sam se sjetila onih nekih napisa da prehlada stiti od covida. Isla sam malo googlat, zaboravila sam u cemu je bila fora. Ne znam ima li sto novijeg i vise informativnog, ali zanimljiv mi je ovaj clanak pisan u srpnju 2021, o tome kako pod nekim okolnostima prehlada stiti i od gripe i od covida. Cime se objasnjava zasto dok je hladno i prehlade caruju, cesto bude manje gripe.

https://news.yale.edu/2021/06/15/com...mbats-covid-19

Jos samo da ti padne grah optimalno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hmm, kod nas je sezona gripe (influenze) upravo u vrijeme hladnoce i prehlada.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hmm, kod nas je sezona gripe (influenze) upravo u vrijeme hladnoce i prehlada.
    Kod vas je uvijek hladno

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Freya, ja ne zivim u Srbiji pa sam pitala mnoge sta ciniti, redom su mi svi rekli - nista. To mi je tesko palo jer sam mislila na sve druge ljude koji su slicno prosli, ali sto sam vise saznavala, na zalost sam shvatila da nista od 'spasavanja.'
    Hvala vam svima na podrsci. Mislim da mi treba mali break i od interneta, ali sam zaista zahvalna za svu podrsku koju sam dobila <3

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kod vas je uvijek hladno
    Nije, imamo zimu i ljeto. :D Ljeti je i preko 40.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga moja kli kli, tuga prevelika :grouphug:

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kli_kli, zaista strašno

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kli_kli, jako mi je žao zbog tvog tate. Suosjećam.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kli_kli, užasno mi je žao, strašno je uz gubitak nositi se i s takvom nepravdom i nemoći
    Šaljem veeeeliki zagrljaj

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kli kli, grozno.. Baš mi je žao, drži se

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kli_kli moja sućut

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Freya, ja ne zivim u Srbiji pa sam pitala mnoge sta ciniti, redom su mi svi rekli - nista. To mi je tesko palo jer sam mislila na sve druge ljude koji su slicno prosli, ali sto sam vise saznavala, na zalost sam shvatila da nista od 'spasavanja.'
    Hvala vam svima na podrsci. Mislim da mi treba mali break i od interneta, ali sam zaista zahvalna za svu podrsku koju sam dobila <3
    Jako mi je žao zbog svega, nisam sinoć imala snage da ti i ja napišem još jedno "ništa".
    Vladavina prava je mrtva kod nas, a sa njom je otišao i najveći deo svesti, savesti i zdravog razuma.
    Uradila si najviše i najbolje što si mogla za svoju porodicu time što više ne živiš ovde. I probaj, ako možeš, da nađeš utehu u toj spoznaji. To je jedino što se uopšte može uraditi.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je ovo odlično
    U posljednja 24 sata zabilježeno je 4.966 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 30.381.
    Broj osoba u samoizolaciji je 22.408.

To ima smisla totalno

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kli kli, moja sućut, užasno za proživjeti

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ovo odlično
    U posljednja 24 sata zabilježeno je 4.966 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 30.381.
    Broj osoba u samoizolaciji je 22.408.

To ima smisla totalno
    Jao, a danas najvise umrlih nego ikad. Kako ti moze bit odlicno, kod mene ljudi samo ispadaju iz stroja i bojim se da je ovo samo mali tjedni dip.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, a danas najvise umrlih nego ikad. Kako ti moze bit odlicno, kod mene ljudi samo ispadaju iz stroja i bojim se da je ovo samo mali tjedni dip.
    Mislim da je bila ironična - jer je broj osoba u samoizolaciji manji od broja aktivnih slučajeva.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vrcj je ironična. Da.
    Više je bolesnih nego kontakata
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 09.11.2021. at 13:22

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa dio kontakata je sigurno cijepljen i prebolio pa samim time ne mora u samoizolaciju.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma da samo računaju kontakte školaraca bilo bi više SI, jer ti pogotovo nisu cijepljeni.

Ali da, zaboravih na cijepljene. Svejedno mi čudno

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da samo računaju kontakte školaraca bilo bi više SI, jer ti pogotovo nisu cijepljeni.

Ali da, zaboravih na cijepljene. Svejedno mi čudno
    Ljudi uglavnom ne prijavljuju kontakte. To je tako već dugo vremena.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...odina-20211109

a tko će platiti testiranja?!

zbog dijela koji se ne želi cijepiti, tjedno će se trošiti ogorman novac na testiranja.. minimalno milijun kuna tjedno (cca 30000 nastavnika, dva puta tjedno, cca 20kn jedan test)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaj 3 tjedna. Tek onda ce brojevi biti gadni.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo svi troje negativni. Woop woop. Jos samo par dana do cijepljenja... idem omotati djecu u KN95/FFP2 za skolu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na MEF- u više nema besplatnog testiranja.
    Tko nema covid potvrdu, mora se testirati i to platiti.
    I to je u redu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •