Freyja prvotno napisa
Može te boljeti g..... za tamo nekog liječnika za kojeg nikad nisi čula... Ali - tu onda staje sva priča - ako ti je to argument. Tamo neki liječnik koji se dere:roll:(imenom i prezimenom - dr. med. Ivan Ganjto, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, subspecijalist intenzivne medicine i još jedan u nizu koji se nije priklonio službenoj "struji"). Kad sam vas pitala zar njegove riječi nemaju baš nikakvu težinu, dobijem ovakve odgovore. Ili o plesu na mjesečini i trepetljikama. Ili - ignore. Ili - hear, hear :roll:...
Osobno smatram kako je došlo vrijeme da se ljudi konačno međusobno počnu - slušati.
Ja sam "čula" gotovo sve što je, primjerice, Jadranka napisala, ali od tebe imam samo šumove u glavi. A nije da ste dva svijeta.
Mislim da od toga treba poći. Ni Jadranku ne bih čula da je komunicirala na tvoj način, ili nekoga drugoga.
A to se STALNO radi. Na obje strane. Na to sam, Riri, mislila, na te krajnosti. Na ismijavanje i ostalo.
I ne znam mogu li te, Jadranka, zamoliti da prokomentiraš Faucijevu izjavu (jučer sam stavila link). Ako ti se ne da, nema problema.
Ja stvarno smatram da je pacijent, teži. A zna se koju on ulogu ima danas.
Meni je teško shvatiti da je ikome prihvatljivo to što je on rekao.
A sigurno, Sirius, nije rekao da se osobe koje žele, primjerice, raditi u Zaraznoj, moraju cijepiti protiv gripe. S čime se i ja, ne bi vjerovala, slažem:-).