Stranica 364 od 383 PrviPrvi ... 264314354362363364365366374 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 18,151 do 18,200 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako to nije njegovo mišljenje, vjerujem da će ga povući - i da će se ograditi kad ga se upita o tome.
    Ako je to ipak njegovo mišljenje, koje nije iznio javno - već je netko protiv njegove volje plasirao njegov privatni mail u javnost - e pa onda je to malo kompleksnija situacija. Smatram da ga ipak treba kontaktirati, provjeriti njegove navode, ali u tom slučaju za njega ne bi trebalo biti sankcija.
    Slažem se sa svime. Evo, ja čekam demanti.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj elleanora prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljivo, na temelju nadanja namećete svima obavezno "dobrovoljno" cijepljenje. Pa onda neka netko preuzme i odgovornost za nuspojave kad već imate obraza nametati cjepivo koje nije dovoljno istraženo.
    Hoces li ti preuzeti odgovornost ako nekog zarazis i taj ima posljedice?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    S naglaskom na - možda. Je li tako?
    S naglaskom da neprestano plasiras navodne izjave i istine iz nepouzdanih izvora.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I hoce li necijepljeni koji pune bolnice preuzeti odgovornost za odgodjene zahvate i posljedice?
    Evo ja strepim svaki dan hoce li mi djetetu odgoditi operaciju.
    Stvarno treba imati obraza.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa vjerujem da hoce. I da cemo uskoro imati neku sluzbenu izjavu. Ali mozda covjek i ne zna da je to izjavio jer intubira dan i noc ekipu na jedinici intenzivnog lijecenja. Mozda je bio slabo na FB od kad je dao izjavu.
    Sirius, tebi je jasno da jedno ne isključuje drugo? Da on doista dan i noć intubira ekipu, ali i da je doista na svoje oči vidio mnogo ljudi s težim nuspojavama cjepiva? Možda griješim, ali ja mislim da je to nekako najbliže istini,

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa vjerujem da hoce. I da cemo uskoro imati neku sluzbenu izjavu. Ali mozda covjek i ne zna da je to izjavio jer intubira dan i noc ekipu na jedinici intenzivnog lijecenja. Mozda je bio slabo na FB od kad je dao izjavu.
    Ako je to pak tako, onda bi policija trebala pronaći onoga tko je objavio tu u tom slučaju lažnu izjavu i sankcionirati ga. S tim da policija kad hoće, može veoma brzo pronaći objavitelja izjava na facebook-u. A ovo je situacija u kojoj bi svakako trebala brzo reagirati.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sirius, tebi je jasno da jedno ne isključuje drugo? Da on doista dan i noć intubira ekipu, ali i da je doista na svoje oči vidio mnogo ljudi s težim nuspojavama cjepiva? Možda griješim, ali ja mislim da je to nekako najbliže istini,
    Zar ne bi onda bila njegova odgovornost prema građanima da s tim izađe javno?

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Neće, vjerojatno, jer ne mora. Nije ju preuzeo ni nijedan cijepljeni koji je nekoga zarazio. A zarazio je sigurno.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar ne bi onda bila njegova odgovornost prema građanima da s tim izađe javno?
    Možda, Riri, ne znam. Znaš da nije prvi koji je nešto slično izjavio?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neće, vjerojatno, jer ne mora. Nije ju preuzeo ni nijedan cijepljeni koji je nekoga zarazio. A zarazio je sigurno.
    S tom razlikom sto su cijepljeni ipak napravili sve sto su mogli da to minimiziraju.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

S naglaskom da neprestano plasiras navodne izjave i istine iz nepouzdanih izvora.
    A ona dva članka koja sam prekjučer linkala, iz Jutarnjeg. Isto su izvori nepouzdani? A nije bilo nijednoga komentara na njih.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

S tom razlikom sto su cijepljeni ipak napravili sve sto su mogli da to minimiziraju.
    Jennifer, možda ću se s tobom složiti za koju godinu, zasad nisam baš sigurna u to.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi vjerovala, mi koji “namećemo cjepivo” apsolutno nismo kompetentni preuzimati odgovornost ni za što. Jer nismo liječnici ni članovi stožera ni znanstvenih savjeta, međutim, vjerujemo stručnjacima i njihovoj viziji kako doći nazad u staro normalno. I imamo i zdravu logiku.
    Svimbalo, već sam vam ljetos pisala o svojoj kumi koja je nakon druge doze dobila miokarditis i čija je priča završila u S. Dalmaciji. I o svojoj sveki koja se također dva puta cijepila i podmetnula svoja leđa, a ne želim vam pisati kako je danas. I Lili je napisala da njezina mama ima sličnih problema, ali je kod moje sveki stvar puno ozbiljnija.
    I što sad s njima dvjema? Ništa, da. Pa tko normalan nakon toga ne bi bio oprezan, barem malo. A jesu li one jedine? I tko je i u jednom trenutku za njih preuzeo odgovornost?
    A ne da nije preuzeo odgovornost, nego su mojoj kumi u ST bolnici, kad joj je već nakon prve doze bilo loše i kad ih je pitala može li to biti od cjepiva, rekli da više slučajno to svoje stanje ne povezuje s cjepivom. I žena im je povjerovala i nakon 2. doze dobila miokarditis, za što su joj na Rebru i potvrdili da je od cjepiva.
    Ali dobro je prošla, nije umrla.
    I bez obzira na to ekipa se i dalje doslovno sili na nešto.
    Evo, ponovno ću linkati onaj članak iz Jutarnjeg.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...9dTyzBCEQOXE4Q

Zanemari izvješće zviždača. Podatci ispod razlog su da se čovjek stvarno zapita dokad bi se on to trebao docjepljivati. I samim time tvoja priča s cjepivom protiv hepatitisa B, Sirius, meni pada u vodu. Da su se ljudi i prije 20-ak godina morali njime stalno docjepljivati, drukčije bi se postavili i drukčije bi razmišljali, sigurna sam u to, barem dio njih.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Razmišljam kako više neću u Poštu. Ne zato što nemam Covid pass, jer imam, nego zato što ga ne želim pokazivati našoj postarici
    Baš sam djetinjasta, zar ne?
    Svejedno mislim da je organizacijski nemoguće provjeravati pass ispred ulaza u konkretno našu poštu, tko će provjeravati, čime će skenirati i zar će i osobnu na cesti trebati dati.
    Meni je to s covid passovima ( koju sam riječ napisala!) I glupo i smiješno i tužno i i i ne znam što bih još napisala.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hepatitis se primao 3 doze kroz 6 mj
    Plus svakih 5 godina nova doza
    Nakon desetak godina zakljucili su da nema potrebe za cijepljenjem svakih 5 godina , nego individualno ovisno o situaciji.
    Da li ce se sa covidom stalno ili kako vec docijepljivati vrijeme ce pokazati.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Razmišljam kako više neću u Poštu. Ne zato što nemam Covid pass, jer imam, nego zato što ga ne želim pokazivati našoj postarici
    Svejedno mislim da je organizacijski nemoguće provjeravati pass ispred ulaza u konkretno našu poštu, tko će provjeravati, čime će skenirati i zar će i osobnu na cesti trebati dati.
    Meni je to s covid passovima ( koju sam riječ napisala!) I glupo i smiješno i tužno i i i ne znam što bih još napisala.
    Joj Beti , tebi je stvarno dosadno u zivotu.
    Ti si ko ona reklama https://youtu.be/QJ8Bj9XJnN0

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Frendica pozitivna na kućnom testu, sa simptomima. Traži termin za PCR da može dostaviti na posao jer je bila u uredu, a da bi ljude od tamo poslali doma treba PCR.
    Prvi termin u subotu.
    Kod mene u Smb prvi termin u utorak.

Što su stvarno svugdje takva čekanja na test?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jennifer, možda ću se s tobom složiti za koju godinu, zasad nisam baš sigurna u to.
    Vjerujem da se cak i ti mozes sloziti da uglavnom necijepljeni okupiraju bolnicke kapacitete.
    Pa jesu li onda necijepise spremni preuzeti odgovornost za to?
    I za sve propustene i odgodjene zahvate i neadekvatnu medicinsku skrb u tom razdoblju?
    Ili su ovi sto se pouzdaju u svoh prirodni imunitet spremni potpisati da nece koristiti medicinsku skrb u slucaju covida?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja imam sličnog frenda. On bi se čak i cijepio, ali sad baš eto neće jer će staviti da bude cijepljenje obvezno za razne ustanove.

Znači nema problem s cijepljenjem, nego ono inat - baš neću jer mi kažete da moram

Nije mi jasno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Frendica pozitivna na kućnom testu, sa simptomima. Traži termin za PCR da može dostaviti na posao jer je bila u uredu, a da bi ljude od tamo poslali doma treba PCR.
    Prvi termin u subotu.

Pa naravno. Broj pcr testova koji se mogu odraditi na dnevnoj bazi je ogranicen.
    Posljednje uređivanje od sirius : 10.11.2021. at 11:11

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

djetinjasta je blaga rijec, ali neka ti.
    upravo sam u austriji, na svakom koraku me traze covid pass, 2G pravilo je od prwkjucer. nikakva usporavanja i nikakvi problemi.
    a ti ako neces, a bratemili, sjedi doma i duri se

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

@ sirius:
    Ako zbog ničeg drugog, zbog toga možemo biti sigurni da brojevi neće više znatno rasti
    Posljednje uređivanje od Jurana : 10.11.2021. at 11:15

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    E, to, to gledam i slušam stalno i pitam se jel im oštećen mozak od covida pa treba obazrivo da im pristupim kao osobi sa oštećenjem mozga ili su prosto prirodni kreteni bili i ostali?
    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mozda u amerikama, u hrvatskoj to nitko nece napraviti. sluzbeno. zasad
    imala u dva navrata slučaj da mi na posao dolaze ljudi iz obitelji u kojima je covid pozitivna osoba, o kojoj oni brinu. Bez maski. Nitko ih nije upozorio da i oni mogu prenositi bolest. Na moje pitanje, oni su cijepljeni, pa ne moraju ni u izolaciju ni nositi maske.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    @ sirius:
    Ako zbog ničeg drugog, zbog toga možemo biti sigurni da brojevi neće više znatno rasti
    Da, brojevi nece.
    Ali postotak pozitivnih sigurno hoce. Tu jos imamo mjesta za napredak.
    I brojevi umrlih nazalost.
    Posljednje uređivanje od sirius : 10.11.2021. at 11:23

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja imam sličnog frenda. On bi se čak i cijepio, ali sad baš eto neće jer će staviti da bude cijepljenje obvezno za razne ustanove.

Znači nema problem s cijepljenjem, nego ono inat - baš neću jer mi kažete da moram

Nije mi jasno
    Vjerojatno ti je nejasno jer si odrasla osoba. A ovo navedeno razmišljanje je kao kod toddlera prije tantruma.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Prvi termin u subotu.

Očito.. prijateljica iz Osijeka dobila termin 19. Danas se naručivala. 9 dana.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Vjerujem da se cak i ti mozes sloziti da uglavnom necijepljeni okupiraju bolnicke kapacitete.
    Pa jesu li onda necijepise spremni preuzeti odgovornost za to?
    I za sve propustene i odgodjene zahvate i neadekvatnu medicinsku skrb u tom razdoblju?
    Ili su ovi sto se pouzdaju u svoh prirodni imunitet spremni potpisati da nece koristiti medicinsku skrb u slucaju covida?
    Ne znam za druge, ali ja se sigurno njome neću koristiti jer bih stvarno bila licemjer, to sam jednom već napisala. Naravno, zasad, dok je situacija ovakva. Ali vidjet ćemo razvoj situacije.

elleanora avatar
    Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Kod nas je testiranje ispred opće bolnice, dođeš kad hoćeš u terminu kad rade (radnim danima od 7 do 13h), nema naručivanja.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ovo me je nasmijalo: https://m.sibenik.in/sibenik/ne-se-p...na/146070.html

Prosvjednici lampašima napisali NE Covid potvrdama, a došli mulci pa to presložili u DA

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kod nas je testiranje ispred opće bolnice, dođeš kad hoćeš u terminu kad rade (radnim danima od 7 do 13h), nema naručivanja.
    Gdje kod vas?
    Ovo mi je ona jutros rekla, ne znam ja kako ide, nisam u Osijeku.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    imala u dva navrata slučaj da mi na posao dolaze ljudi iz obitelji u kojima je covid pozitivna osoba, o kojoj oni brinu. Bez maski. Nitko ih nije upozorio da i oni mogu prenositi bolest. Na moje pitanje, oni su cijepljeni, pa ne moraju ni u izolaciju ni nositi maske.
    O ovome ja pišem. To više nitko ne kontrolira. Pa i moja frendica, cijepljena, čija je mala neki dan isto dugo čekala na test (tu sam napisala - u petak je na kućnom vidjela da je pozitivna, a jučer je testirana) - uredno ide na posao svaki dan, a doma je s malom. Izolirala ju je, ne mogu reći da nije, ali ipak joj izmjeri temperaturu, da joj jesti i sl.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja sam dolazila na posao dok mi je doma dijete bilo najprije u samoizolaciji, zatim u izolaciji.
    Nosila sam masku kao što je i inače nosim, a i održavala razmak i općenito se držala epidemioloških mjera, kao što to činim cijelo vrijeme.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

O ovome ja pišem. To više nitko ne kontrolira. Pa i moja frendica, cijepljena, čija je mala neki dan isto dugo čekala na test (tu sam napisala - u petak je na kućnom vidjela da je pozitivna, a jučer je testirana) - uredno ide na posao svaki dan, a doma je s malom. Izolirala ju je, ne mogu reći da nije, ali ipak joj izmjeri temperaturu, da joj jesti i sl.
    Kako misliš nitko ne kontrolira? Ona i mora ići na posao, samo mora imati masku i zadržati distancu. Radi upravo što je preporučeno

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U Rijeci isto zasad nema čekanja na testiranje, opći dr/ped pusti uputnicu i možeš ići isti dan.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa cijepljeni ne moraju u SI osim ako osjete simptome, ali moraju nositi masku i poštivati pravila.
    Kod nas će iz ureda doma poslati samo necijepljene koji su bili u kontaktu sa zaraženom curom, a ostali moraju ostati

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kako misliš nitko ne kontrolira? Ona i mora ići na posao, samo mora imati masku i zadržati distancu. Radi upravo što je preporučeno
    Znam, Jurana, u tome i jest poanta, sve to i radi. Ali se isto tako može zaraziti, kao i ja, pa svaki je dan u kontaktu sa zaraženom osobom. Preporuke i kritiziram.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gdje su točno čuli da unatoč znaku na vratima na kojem piše obavezno nošenje maski, oni baš mogu bez maski jer su cijepljeni? Govorim o posjetama trgovinama.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nisu to nigdje mogli čuti i to nije odgovorno i pristojno ponašanje

elleanora avatar
    Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Gdje kod vas?
    Ovo mi je ona jutros rekla, ne znam ja kako ide, nisam u Osijeku.
    To sam se zapravo referirala na Vrči i njezin upit: Što su stvarno svugdje takva čekanja na test?

elleanora avatar
    Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Pa cijepljeni ne moraju u SI osim ako osjete simptome, ali moraju nositi masku i poštivati pravila.
    Kod nas će iz ureda doma poslati samo necijepljene koji su bili u kontaktu sa zaraženom curom, a ostali moraju ostati
    Ovo mi nema ama baš nikakvog smisla, pa prije će valjda necijepljeni osjetiti simptome

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ovo mi nema ama baš nikakvog smisla, pa prije će valjda necijepljeni osjetiti simptome
    Nije to samo nama dvjema nelogično, ali mora se slušati struka, što ćeš.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, i?
    I moje je dijete bilo pozitivno i morala sam na posao u bolnicu. Cijepljena, Fpp2 maska i testiranje 1, 7 i 14 dan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam za druge, ali ja se sigurno njome neću koristiti jer bih stvarno bila licemjer, to sam jednom već napisala. Naravno, zasad, dok je situacija ovakva. Ali vidjet ćemo razvoj situacije.
    ha ha, ti si vrlo optimistična osoba ili se pak nisi do sada u životu nikada opekla ...
    izjaviti da nećeš koristiti medicinsku skrb je vrlo smiješno ... nisam znala da postoji čarobna kugla koja može proreći nečije buduće zdravstveno stanje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A čega je to vama dosta?? Pa vama se ništa ne uskraćuje, makar širili kovid po cijele dane naokolo. I nama je isto dosta. Ko da smo mutavi, gdje god se okreneš samo CIJEPI SE. E pa baš neću!!! Imam svako pravo sumnjati u cjepivo koje se još uvijek ispituje. I više vjerovati svom prirodnom imunitetu. Pa i pod cijenu da ću zažaliti.
    Draga moja, dosta mi je ove pandemije u kojoj nas vi necijepljeni držite kao taoce. Too much mi je ideja da se mala djeca cijepe dok ogroman broj odraslih osoba nije cijepljen da bi se te iste zaštitiilo. Dosta više terora.
    Što se mene tiče, ja sam za testiranja i cijepljenih i necijepljenih samo tko to može platiti, nijedna država ovog svijeta.

Koje je tvoje rješenje ove pandemije? Molim lijepo konkretan prijedlog. Hvala.
    Nadam se da ću dobiti odgovor , a realno vjerojatno neću jer ni ti, ni tvoji istomišljenici pravog odgovora nemate.
    Žalosno.

Jedva čekaam da krenu potvrde, baš zbog ovakvih tvrdih krutih stavova oko sebe kojih nisam bila ni svjesna, no sad su maske počele padati. Neka.

Edit:a sad opet odoh čitat sve postove, stranicu sam cijelu preskočila.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2021. at 13:33

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lilin muž ušao na Forum i.piše umjeso nje :shock:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E baš.

Nije mi jasno
    E ova grupacija je ta koja mi diže živac na n-tu. Znači ne ljudi koji se istinski boje cjepiva i nuspojava, ono imaju neke dijagnoze ili strahove, pa se stvarno boje kako će odreagirati, propituju, istražuju nego ove inatlije...Onisu mi strava, noćna mora...ono bez nekog posebnog razloga, skoro da su i otišli na cijepljenje, al sad neće baš iz inata.Ma nemoj...vidjet ćemo

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    a ti ako neces, a bratemili, sjedi doma i duri se
    Beti zaista si ko malo razmaženo dijete , al i ti ćeš ih darling pokazivat, vidjet ćeš, sigurna sam.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lilin muž ušao na Forum i.piše umjeso nje :shock:
    umireeem.
    Jurana, ma ja sam dobra duša i tolerantna, imam razumijevanja za drugačije stavove, voli čuti tuđa razmišljanja, argumente, saslušat, čak i promijenit svoje mišljenje ili tuđe, ali ovo s inatom me baca iz cipela.
    Onako vuče me da vrištim: E nećeš mamicu ti!!! Dosta više toleriranja svega i svačega!

Zapravo mi se ne sviđa što mi se "budi" ta "mračna" strana mene, al jednostavno tako reagiram na inaćenje bilo koje vrste.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2021. at 13:49

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

https://m.youtube.com/watch?v=5W0vHRUf_uo

Uvik kontra

Slat ću pakete Tiskom, hihi.
    Za cijepljenje: veliko DA.
    Za pokazivanje potvrda bilo kome: NE.

Ozbiljno, zar se ne osjećate loše kada nas dijele na one sa potvrdama i one bez?
    Zar se ne osjećate loše kada nas dijele?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ozbiljno, zar se ne osjećate loše kada nas dijele na one sa potvrdama i one bez?
    U ovom konkretnom slučaju - veliko NE

potvrda je dostupna svima, određena grupa građana se sama odlučila ne sudjelovati u jedinom dostupnom postupku kojim se može smanjiti broj oboljelih i broj umrlih, tj odijelili su se sami

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

https://m.youtube.com/watch?v=5W0vHRUf_uo

Uvik kontra

Slat ću pakete Tiskom, hihi.
    Za cijepljenje: veliko DA.
    Za pokazivanje potvrda bilo kome: NE.

Ne, osjecam se jako lose kad citam patetiku, a ovo mi je strasno pateticno i neoperativno i podsjeca na 'nedajte da nas dijele' iz 91. i zvoni na Kolindu i Trumpa, na tu vrst zesceg populizma.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.11.2021. at 14:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •