Jesu :-)
Printable View
Jesu :-)
Hvala bubekice :-*
Np. Valjda te ne budu spotale, inace se subotom ni na tel ne javljaju...
Zvala sam sestre jutros, rekla je da ce danas pripremiti i da dodjem sutra :-) ako danas ne stignem.
Pozzz,cure!!! Nova sam, dal treba mm ici samnom na konsult.ili mogu sama
Pozdrav svim curama! Mi smo krenuli u novi stimulirani IVF prošli tjedan. :)
Ljube555, kad sam ja išla prvi put 1dc sam se naručila telefomon za konzultacije i pregled 8dc. Kod doktorice sam isla sama, ali mm je dosao sa mnom jer je morao obaviti spermiogram. Mislim da je to standard, da suprug taj dan obavlja spermiogram.
Ljube555, dobrodosla!
Muz ne mora s tobom na konzultacije, sgram moze obaviti naknadno, samo to najavi sestrama na tel kad se budes narucivala.
Cure.. puno hvala na brzom odg. :)
Cure, koliko ceka se u prosjeku na prve konsultaciji????
Ljube555, uglavnom kao sto je Anci272 vec napisala 1dc nazoves i odmah te naruci za pregled 8dc u tom ciklusu, osim ako su ogromne guzve prebaci za sljedeci ciklus (sto se meni nije nikad dogodili).
Nisam upucena u trenutno stanje (guzve) na VV, to ce ti sigurno cure napisati koje su trenutno gore.
Sretnooo!
Bananka, puno hvala na brz.odg.. :)
bubekica, hvala na dobrodoslici.... :)
Bananka, hvala na odg....
Mozes jos reci koji nalazi priznaju na VV
Najbolje ponesi ako imas nalaze briseva i papa testa ne starije od mislim 1godine, te markere ne starije od 2godine. TM ce svakako morati dati spermiogram, mislim da to ne priznaju od drugih bolnica. Ako sam sto zaboravila neka dodaju cure. Sretno!
Dal ima koja cura iz varazdina?????
U 11mjesecu idem na konzult.i pregled, sa MM sve ok ja imam zacepljeni jajovodi..koliko bi trebala cekati postupak??? Ako koja cura zna zahvaljujem na odg.
Malo svrljam po drugim klinikama, pa naidoh na ovo - mozes li mi, molim te, objasniti kako to u prirodnom postupku imas 7 jajnih stanica?
Koliko sam ja shvatila prirodni postupak je bez ikakvih lijekova, samo se prirodno dozrela folikula vadi, ili oploduje inseminacijom. A, nekako ne vjetujem da ti jajnik prirodno moze izbaciti 7 jajnih stanica odjednom?
Lajka, na VV se klomifenski postupci racunaju pod prirodnjak.
pozz
bila sam se dogovorila sa doktoricom klomifenski ivf u 1/2015 ali ga otkazujem do daljnjega
imam folikularni tumor štitnjače (ne zna se dali je dobroćudni ili zloćudni dok ga ne izvade) tako da kada to sredim vračam se u mpo
a do tada curke sretno i :fige: za što više pozitivnih beta i bebica na brdu
Ljube555 ja sam iz Medimurja ja ti idem gore krajem 11 mj. A kad ti ides?
Antony i ja krajem 11negdje 20 nadalje zavisi kad mi dode M... mozemo cuti se pa idemo zajedno ako padnemo na isti dan. Sama idem.
cure, koliko ceka se na postupak nakon prvog pregleda???? MM sve ok, ja imam obostrano zacepljenje....
ljube555, ciklus iza prvog pregleda vadis hormone, moras jos i markere napraviti, racunaj cca 2-3mj...
Mala28, uffff, bas mi je zao.
Ti si imala problema s hormonima stitnjace i prije zar ne? Kako to da su tek sad otkrili tumor? Nadam se da ce biti sve ok :kiss:
Bubekica, hvala na odg. Ti si u postupku ili ????
Markeri trebam vaditi kod njih ili mogu to obaviti u bolnice kod sebe iz vž.sam
Ljube neznam dal ima kod vas u bolnici pretraga markera jer ja neke pretrage nisam ni kod vas u vz mogla napraviti. Prvo se raspitaj sta sve mozes kod vas rjesiti sta ne rjesis u zg. Ja bi takoder poslje 20 morala dobiti vjesticu. Al mene brine sto je sad jos nisam dobila.
Nisam u postupku, cekam m nakon neuspjesnog klomifenskog u kojem nismo dobili jajne stanice.
Markeri su vade u zavodu za transfuziju, petrova 3.
Papu, brisevi, hcg, napravila sam. Mislim da markeri mogu u vz napaviti na transfuziji. A ti ides na prvi pregled ili????
Bubekica kako to da nisi dobila js? Mada ni ja sa stimulacijom nisam dobila ni jednu a bilo 4 fol. Meni bolje pase klomifen al je rekla da cemo sad probati klomice sa fremarom. Ljube ja ti idem u prirodni postupak i to zadnji.
da, zadnje 3 godine idem iz hipertireoze u hipotireozu
i nije me moja endica poslala, zivcirala me, jer po njoj je sve to dobro, također je normalno ici na vađenje tsh i t4 2x godisnje..
ugl u 6 mj. sam nažicala opcu praksu uputnicu za uzv, narucila se na sd (jedino me oni nisu trazili povjest bolesti od dr. koji me poslao na uzv, a ja to nemam jer sam se sama poslala) i 17.10. obavila uzv
odmah je ucinjena hitna punkcija jer mu je cvor izgledao sumnjivo, jucer dosao nalaz i eto..
ici cu na opr. na institut za tumore, u sljedecih mj. i pol bi trebala biti
ma bit ce sve ok, mora :)
Ja tek krecim u to sve, nadam se da ce ici brzo, i da cemo uspjeti. Imam dvoje djeci sa MM normalno prirodno bez ikakvih problema a trece bilo vanmatericno zbog neprohodnosti jajovoda,pa zato nadam se da ce IVH uspjeti.
Antony, ne znam, bila su 3 folikula i nista. Mozda krivi tajming. U stimulaciji dobivam 8-10 js.
Pozzz opet. Relativno sam nova u tome, i nije mi jasna hrpa stvari, tako da te molim da mi objasnis cemu sluze ti klomifeni? Kakav je postupak s njima?
Ja sam u petrovoj, i koliko znam tamo je prirodni bez icega.
Ljube, imam istu dijagnozu kao i ti. Mogle bismo kontaktirati?
Lajka naravno da mozemo kontaktirati... otkud si?????
Hrpu korisnih informacija mozes naci u rodinoj brosuri
http://www.roda.hr/article/read/nova...-o-neplodnosti
Klomifen sluzi za poticanje ovulacije, odnosno stvaranje veceh broja folikula ukoliko je rijec o vecoj dozi.
Lajka,pile Sam pet Dana klomifen 3x5 I reagirala sam savrseno.u stimuliranom sam dobila manje js nego u prirodnom postupku
[QUOTE=antonija15;2689648]Lajka,pile Sam pet Dana klomifen 3x2 i reagirala sam savrseno.u stimuliranom sam dobila manje js nego u prirodnom postupku[/Q
Moze tko reci,, dal guzva na VV????? hvala
kako koji dan :-)
antony 3x2 ili 3x1?
Bubekica, markeri sam napravila u bolnice kod sebe, dal ce priznati taj nalaz u VV???