Ja sam se probudila s takvom grloboljom da jedva gutam :/
Printable View
Ja sam se probudila s takvom grloboljom da jedva gutam :/
odradila
Anci samo ću reći da sam te spominjala :mrgreen:
preko nekoliko puta :lool:
mb hug
uzmi slane vode, mlake pa izgrgljaj malo
kao prva pomoć
meni su neo angin pastile prilično olakšale kad mi je tako bilo...
bilo je onako kako je anci rekla neki dan, problem koji ne mogu ja sama riješit, a ako puno mislim o njemu i sekiram se, samo ću ga pogoršat. ali nisam ja odlučila broj ponavljanja, to je zuzi zadala, ja samo nisam odustala :mrgreen:
ovako manje više i ja, plus one arm swing i pendulums. za sve što je iznad glave nemam još dovoljno snage, ali radim na tome, vježbam pressove s utegom.
ovo mi je genijalno! računala si dane u ciklusu kao dane na godišnjem :lool:
ja isto volim taj izgled juga, pogotovo kod mene na poslu kad huči kroz jarbole brodova, zvoni.. ali me niski tlak satare da ne znam za sebe ponekad.
što se tiče pmsa, ja ga nekad imam nekad nemam, ne traje jako dugo i da se izdržat, dobro mi dođe ko ventilana da se isplačem tako periodično. ali najgori mi je bio kad sam se nagovorila da trošim macu u prahu, koja je usto i nešto najodvratnije što sam ikad unijela u sebe. baš me zdrmala u neki dugotrajni intenzivni pms, pa sam je se ostavila. a trebala mi je dati energiju, al ko što reče danči, nema do terapije željezom za to
MB drž'se!!!!
Flopi slažem se za sugar free i pms. Tako i kod mene.
Ja i dalje štrajkam. Digla se za vježbanje ali i dalje osjećam kako zateže pa sam se prebacila na pranje i slaganje :(
mb, hug za grlo
meni pomažu oni sprejevi, ne znam kako se zovu :/
napravila sam i ja ovaj petominutni što je anci stavila, sad sam sva hop hop hop :lool:
Uh koliko pisete nikako upratit.
ivana s da ne zaboravim odlican vikend!!!
jucer trcanje 8.41 km p. 5.37 malo mi je bilo sporo al trcao se tempo pa ajd. Sutra su dionice :-D
a ja sam skuzila da sam zbog girje zanemarila utege pa se polako vracam i njima.
bravo za vrijedne ja jos nisam dobila m. sad jedem uobicajeno cesto za mene pa nemam onaj osjecaj gladi. Ono je bilo ubitacno jedes a ne mozes se najest :-)
ja na kraju sinoć vježbala bodyshred s klincima jer su navalili da i oni hoće vježbati pa sam umjesto launcha uzela cardio
da mi se ne motaju oko utega (baš sam se sjetila da bi im mogla nabaviti one utege što se pune nečim pa da dižu
prazne, fascinirani su utezima :uteg: )
a danas launch, baš mi fino sjelo ujutro za razgibavanje, puno bolje nego navečer
bravo girjašice :kbell:
mb, propolis je sigurna pomoć
mb :hug:
ja nisam sinoc nista :(
s posla trcala po kostim za sina, guzva u ducanu, svi cekaju zadnji tren ko i ja, ali bar rijeseno
dosla doma, rucala na brzinu, odvela malu na ples
otisla u cc1, kupovala stvari za njen kostim
dosla doma, rasparala neki dlakavi snood i sasila rep za macu, probavala kostime, peglala
sjela za racunalo i radila do ponoc
sjetila se da mi je roba u masini pa sam prostirala jos dvadeset minuta
onda je muz kasljao sat vremena dok nije otisao u dnevni spavat da ne muci mene kad se vec on muci
jos sam danas i cila s obzirom koliko sam spavala
valjda ce danas biti bolje, planiram samo vjezbat i peglat uz seriju :)
Jos nista. Kaze moja doc da trebam samo pojacati prehranu sa namirnicima. Dok sam u cekanju ne ide mi se u gym pa radim doma, danas deadlift 35kg, plankovi, cucnjevi itd. Bravo cure za treninge !
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
malena beba, isto nas je poharalo..ja se jutros probudila sa grloboljom, glavoboljom, sinusoboljom, ma užas...baš osjećam da ce me sašit..ako ne izbijem to nekako van..treningom naravno..još danas radim popodne jer imamo neku festu na poslu, baš mi je do fešte..
sinoć Can you hiit like a girl, moj omiljeni cardio hiitić. večeras ako bolest ne bude jača probat ću se izliječit girjom.
Mb i tigric drz te se cure!
Summer ajme kakav dan!
summer :love:
tigric, bas sam i ja razmisljala da to izbijem treningom veceras :lool:
vidit cu kako cu bit.
u medjuvremenu uzela sprej i pastile u apoteci, bar da mi trenutno olaksa
hebala vas juzina :lool:
raspuknut ce mi se glava, nefen ne pomaze, ne znam hocu li moci vjezbati
curke bubane hug
i moram prestat zderat krafne :roll:
sad mi je jasno zasto mi ostatak godine nikad ne padnu na pamet
Propolis , i to domaci, dokazano pomaze. Ja sam se navukla :D
Di kupis?
baš me neki dan zvala baka da me pita šta je to kurkuma
jer da je vidila na Dobro jutro Hrvatska kako neka žena pravi lijek za prehladu: med, kurkuma i cimet, jesti ne znam koliko puta dnevno i za nekoliko dana prehlada će proći
iako prehlada i tako i tako prođe za nekoliko dana :lool:
ja sam pri zadnjoj prehladi konzumirala: med, đumbir, cimet, propolis, citrofit, pileću juhu, naranče i mandarine
i prošlo je za nekoliko dana :mrgreen:
tang :lol:
baš to, nema lijeka za običnu prehladu, to još nisu izumili...
da se razumijemo, ja kad sam prehlađena konzumiram sve od tih prirodnih lijekova čega se dočepam
imam domaći med, propolis, agrume, i piletina je domaća za juhicu, eto jedino još cimet i đumbir ne uzgajam (iako mi je mama uzgojila bila đumbir u pitaru prošle godine, nije komplicirano), obavezno malo više spavanja, nekad i kadulju i ostale travušine koje mirišu na djetinjstvo, računam da škodit ne može i da će me u najmanju ruku utješit
i ja volim caj od djumbira pa se onda njime natacem
djumbir, med i limun
ja se natacem cajem i medom. ni kavu ne mogu popit, eto takva sam danas.
meni nije prehlada, bas je upala grla, al nadam se da cu proc bez antibiotika. vidit cu jos idem li na trening veceras.
Ko će vas sve poloviti?
Vidim da ste sve bile vrijedne, neke u vježbanju, neke u jedenju krafni :-)
Danči i Zhang ja uopće ne razumijem taj vaš strani jezik :škartoc:. Svaka vam čast cure, ja vam se divim.
Tangerina super pratiš Zuzkin ritam. Ovi što su ti brige zadali ni ne znaju da su ti dali vjetar u leđa.
mb i tigrić šaljem vam hug.
Danas bs#9 i opet yoga. Prvi dan ciklusa, ali otkad vježbam trbuh me ne boli :-D.
Južina mi ne smeta, dapače.
mb ako sumnjaš na upalu grla ne idi na trening. Čaj, dekica, tv ili knjiga i liječi se. :love2:
cardio + 5 krafni, al to mi je i dorucak i rucak. dofurali u sobu kao da je natjecanje ko ce vise krafni doniijeti. a sve stoji kraj mog stola :gaah:
Evo me umirem na kaucu, neda mi se ni po laptop dignit da seriju upalim. Pijem caj, med, naizmjenice prskam sprej i cucam pastile :(
Pauza danas i sutra sigurno.
spajka, tako i ja s krafnama + sarma :-)
i bodyshred wo4 -escalate
ajme
mb hug
a joj tek sad citam poharane.
mene je prosle godine bas slomilo, a ni ovu jesen nisam prosla bas liso. pa se nadam da je to to. nemam vremena biti bolesna :roll:
kad sam bolesna zivim na cijedjenoj naraci.
med imam domaci, propolis ceka da ga rastopim, to nikako napraviti. meni su narace zakon i kako kaze tang prodje za kojih tjedan dana :lool:
edit: gigner zato necu raditi ni krafne ni fritule, planirala sam, ali bome necu.
spajka, ni ja ih ne radim
samo kupujem
i jedem :lool:
ja ni ne kupujem. ali u pored mog stola se naslo odjednom 15 krafni. u sobi smo samo dvije osobe.
al priznajem uzivala sam u svakom zalogaju. cak sam napravila i analizu. meni su bile bolje iz plodina, cimerici iz vinceka. pa smo se brzo i doovorile koje ce koja :lool:
Ja vas citam i divim se :) kada narastem jest cu ih i ja bez griznje savjesti :) iako su meni dvije plafon
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Prijavak: dvije krafne :lool:
Spremam se malko odvjezbati, ispitala sam stariju dio geografije.
Mene ta skola bas muci :lool:
Dakle, ona uci sama, super svira klavir, bavi se sportom. Nije lijena :lool:
Ali ovaj peti razred joj je bas prekretnica i dosta radim s njom. Tj kao ispitujem je, ali ona to uopce ne nauci dobro. Onda joj ja malo pojasnim :roll: i odgovorim sama na pitanje :roll: i onda ona zapamti. Ne znam uopce kako da joj pomognem. Ako je pustimo samu, ona bleji u te knjige sat, dva i polovicno zna.
Ovaj vikend i cijeli prosli tjedan sam je stalno kad i cim stignem pitala povijest (imala je 50-ak stranica) da bude spremna ako je otvori u imeniku :D i ok, dobila je dvije petice i profa ju je pohvalila. Ali nije joj uopce lako.
Evo sad pauzira i dok pauzira, rjesava zadatke za natjecanje i matematike :D
Sori na ventilani...
Anci :love: sa cimavicom neman tih problema ali maza je vec sad takvi :cupakosu: bojim se i pomislit kad krene u vise razrede
:*
Ma ona je zbilja super ako se gledaju ocjene, ima dosad valjda tri cetvorke i sigurno cetrdeset, pedeset petica. Ali je malko nesamostalna u ucenju. Treba je poticati na ucenje i ispitivati da "ucvrsti" gradivo.
Za klavir je totalno deseta prica, moras je tjerati s klavira :lool: i tu se bas nasla :heart:
A i tu sam od slabe pomoci :gitarist: :D
Prijavak: jrc 12x, meni naj jrc trening. Traje 15 min i mijenjaju se plank vjezbe i vijaca.
jesam ja ono rekla da mi je bs 1 prelagan :oops:
upravo odradjen bs 2, nije ni blizu jedinici. ako ovim intenzitetom jacaju treninzi, kuku meni
uglavnom, kupila utege od dva kila. 30days level 2 mi je bio pretezak snjima...al bs 2 taman
nego mene zanima kako stojite s koljenima, meni dosta skripe kod iskoraka itd. ponekad se pojavi lagana bol.
jel to ok, dal da pojacam te vjezbe ili pak smanjim?
dvije krafne, skroz neplanirano...
Anci, na samostalnost sam i mislila.
Cimavicu ispitam tu i tamo, ona sve sama nauci. A ovaj mali ce me izludit :cupakosu: njemu bas triba ispricat sta je u tekstu, odg na pitanja pa on ponovi za mnom. Koncentracija mu je nula!
prijavak - trcanje u kratkim rukavima. vani je predivna juzina
Skolarci, bas vam je veselo. Nama je izazov citanje pa smo nasli rjesenje: on cita dok ja peglam. I bome se stvarno popravio. Jos uvijek treba s njima raditi zadace, ali on je tek 2 razred.
Majola, nemoj raditi iskorake prema naprijed, nego prema nazad, puno je manje opterecenje na koljena.
Ako i ima prema naprijed, slobodno ih zamijeni. I pazi da ti koljeno ne prelazi nozne prste, gledaj da ti potkoljenica i natkoljenica tvore pravi kut.
MB zelim brz oporavak.
Ja danas krace, 15ak min. Mislila sam si bi li jos jedan dan uzela pauzu ili da odradim nesto krace pa sam ipak odradila.
Mb, ni ja nebudem nista istjerivala treningom veceras. Grlo me pece da nemogu usta otvoriti. Koma. Sad sam doma nasla neki spprej, najela se meda i u krpe. Nadam se sutra boljemu. Nemrem se sad razbolit, tadim tek tjedan dana!