joj tang mrzim kad su mi npr. ruke znojne a rebam u plank. na parketu u pocetku stoje i stoje, a onda samo lagano pocnu kliziti. mrzim to.
ali bravo imas razloga biti ponosna na sebe.
i svim drugim naklon za vjezbanje.
meni je ovo zadnji tjedan doma. pa da malo rezimiram svoje vjezbanje i napredak.
nekad sam intenzivno vjezbala po nekim programima. pa sam sve lagano ostavila jer sam presla na trcanje.
zatvaranjem svega, morala sam se vratiti vjezbanju doma.
odlucila sam se za Body revolution. iako mi jillian nije najdraza trenerica na svijetu taj BR je zbilja dobar. pogotovo ako si zanemario vjezbanje.
ovaj tjedan zavrsavam s WO 7 i 8 i prelazim na zadnji mjesec treninga.
tamo me ceka most. znam da ga ne mogu napravati, jer mi pozlije odmah od te poze.
no to me nece sprijeciti da ih zavrsim.
odradila sam plank izazov. i tocno na bocnim izdrzajima se vidi koliko mi je jedna strana slabija. no to je normalno, jer nismo bas simetrici.
vratila sam se trckaranju i ovaj mjesec sam skupila samo 60 km. ali kako sam u "zalihi" imala km viska od ranije jos sam na putu ostvarivanja sv0g cilja za 2020. no nije mi se svidjalo ostati doma, ali sam ostala.
jutros sam i ja odradila fartlek 1-2 6x. 1 sporija 2 brza dionica. prosjek brzih je bio 4:40. stim da sam zadnju odradila na 4:24
dakle nisam previse izgubila na trcanju. dosta sam se utegla zahvaljujuci treningu doma.
sta ce dalje biti vidjet cemo.