slucajna prvotno napisa
Moj sin je pre skoro cetiri nedelje operisan kod dr Djinovica,sve je bilo ok,katetar skinut 13 dan,a zavoj sa pise 11 dan.Pisa je bila malo otecena ali nama novi zavoj nije vracan,vec nam je receno da ce sve biti dobro to je normalno.Prvih tri dana posle skidanja katetera piskio je normalno i onda sok,pojavio se tanji mlaz,otprilike santimetar ispod prave rupice a nikakva nova rupica se nije videla jer je tu bila krastica.Zvala sam dr,poslala snimak i fotke,pitala ga da li je to fistula i da li da dodjemo u Bg na kontrolu on je rekao da curi po savu i da ce to da zaraste i da nema potrebe dolaziti,kad ga ne boli i kad je sve ok,tj,mlaz na pravu rupicu je jak .Moj muz mu je u petak poslao novi snimak i on je rekao da to moze spontano da zaraste a ako se to i ne desi to je posle rutinska poporavka,znaci fistula,ja sam van sebe.Njemu jos ide i na drugu rupicu(koju i dalje ne vidim i ako je krastica otpala )samo sad vise nije kao pravi mlaz vec je lepezast.Da li je moguce da ovo spontano zaraste?Pre nas je op. jedan decak cija mama mi je rekla da im se desava da par dana piski na jednu rupicu ,a onda par na obadve,nista mi vise nije jasno