-
Evo mi smo bili u ovoj klinici http://www.uro-innsbruck.at nakon što nam nije uspjela operacija u Belmedicu. Postupanj s klincima odlično, sestre zakon igraju se s djecom, nema vezanja. Ne znam je li to privatna klinika ali tamo su se liječili i Hebrang i Ćiro Blažević. Ne želim loše govoriti o nijednom liječniku jer nisam stručna i znam da nema operacije u kojoj nisu moguće komplikacije. Samo hoće reći da su svi hvalili tim dr. Perovića a očito da i oni imaju puno komplikacija kao i svi samo što se sad ljudi javljaju kao tinchy, psybra, dorothy i ja, a tamo sam upoznala i neke ljude koji su očito isti dan naručeni, svi sa fistulama. Da sam to znala ne bi nikad u Bg otišla jer sam potrošila novac i živce a i sad sam u strahu kako će sve to ispasti... Doktor u Austriji nam je rekao da svi u svijetu imaju 20% komplikacija i da moramo računati na to i da ako plaćamo imamo pravo znati stvarnu situaciju. To mi se sviđalo za razliku u Bg gdje su nam rekli da oni to rade vrhunski i da nemaju komplikacija a ispalo je upravo suprotno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma