Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drago mi je da je vama tako dobro uspjela operacija tatica, ali mi smo imali stvarno loše iskustvo u Bg naš kod tog doktora Đinovića kojeg jako hvalite i ja ne bi nikom preporučila da ide tamo. Možda kod lakših oblika ima dobre rezultate, ali kod nas je bio teži oblik i bilo je komplikacija dosta a koliko čitam nismo jedini.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj željkica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da je vama tako dobro uspjela operacija tatica, ali mi smo imali stvarno loše iskustvo u Bg naš kod tog doktora Đinovića kojeg jako hvalite i ja ne bi nikom preporučila da ide tamo. Možda kod lakših oblika ima dobre rezultate, ali kod nas je bio teži oblik i bilo je komplikacija dosta a koliko čitam nismo jedini.
    kod nas je bila puno složenija situacija od hipospadije tj.ekstrofija mokraćnog mjehura i epispadija zahvaljujući dr Đinoviću i negovom timu to je iza nas ,i moj savjet je da svi sa tim problemima se jave dr. Đinoviću.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj željkica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Željkica, žao mi je bog vašeg lošeg iskustva ali ja se ne mogu složiti s vama. Naš je sin imao najteži oblik uz zakrivljenje i u dvije operacije je sve riješeno. Baš kako je doktor i rekao.Nakon 2. operacije je malo puštalo na jednom šavu, pa smo išli malo češće na previjanje, ali se nakon 15ak dana sve zatvorilo. Prošla je godina dana od te druge operacije i sve je u najboljem redu

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Zdravo svima,

Javljam se iz Makedonije. Puno pohvalne reci ovog foruma, zahvaljujem svih clanova sto su napisali svoje iskustvo, taka da smo mogli naucit sto vise o hipospadii.

Evo u kratko i nas problem:
    Imam sin-bliznak 2 godine i 1 mesec. On je rodjen s hipospadijom, al nazalost niko nam to nije reko na pocetka, vec smo saznali kad je mali bio 1,5 godina, kad smo morali ici i napravit operaciju zbog hydrocella levog testisa. Operacija se dobro zavrsila i tada nam je doktor - hirurg detskoj hirurgiju u Skoplje reko da nakon 6 meseca trebamo obavit i operaciju za hipospadija. Inace ne razumem doktorov rukopis, pa ne mogu vam reci koj vid hipospadie ima, jer on ustvari i nista nam nije objasnio oko te bolesti, jedino je rekao samo da je tako rodjen mali i da ne piski kao sto treba, jer mu je pomeren kanalcic (njegov je otvor odma ispod glavici, nekoliko mm ispod normalni). Rekao nam je da nabavimo neki Andractim gel s kojim ce moramo mazati djeteta 1 mesec pred operacii, za da mu penis narasne i da bi bilo lakse operisat ga. Mi smo taj gel nabavili, ali doktor nije znao da nam objasni ni gdje da mazemo deteta, ni koliku puta dnevno, nista o to kako se taj gel koristi djetetom. Tada sam se puno razdraznila, jer vise ni sam znala ni ja sta da radim.

Citam foruma i zahvaljujuci svima, naucila sam koliko je hipospadija ustvari ozbiljna anomalija (jer pre toga stvarno ni sam imala pojma). Isto zahvaljujuci ovog foruma saznala sam i za D-r Djinovic i juce sam mu poslala prvi mail sa slikom. Jos mi nije odgovorio, al nadam se da cu dobit njegov odgovor sto brze.

Dorothy jako mi je zao sto ste morali obavit ponovnu veliku operaciju, i sto imate loseg iskustva D-r Djinovic. Zelim vam puno zdravlja i brz oporavak!!!

I za kraj molim vas neka mi neko kaze koliko je dugo potrebno da doktor odgovori mog mejla, kakvo je iskustvo kod vas, jel brze odgovorio ili ste cekali par dana. Jer imam strasan nemir, svakoj 5 min proveram u inboxu. I ako je neko koristio andractim gel, slobodno nek pise, kakvo je njegovo iskustvo, jel je ta hormonska krema pa ne znam kako ce uteci na malom.

Puno pozdrav!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj makedonka1 prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo svima,

Javljam se iz Makedonije. Puno pohvalne reci ovog foruma, zahvaljujem svih clanova sto su napisali svoje iskustvo, taka da smo mogli naucit sto vise o hipospadii.

Evo u kratko i nas problem:
    Imam sin-bliznak 2 godine i 1 mesec. On je rodjen s hipospadijom, al nazalost niko nam to nije reko na pocetka, vec smo saznali kad je mali bio 1,5 godina, kad smo morali ici i napravit operaciju zbog hydrocella levog testisa. Operacija se dobro zavrsila i tada nam je doktor - hirurg detskoj hirurgiju u Skoplje reko da nakon 6 meseca trebamo obavit i operaciju za hipospadija. Inace ne razumem doktorov rukopis, pa ne mogu vam reci koj vid hipospadie ima, jer on ustvari i nista nam nije objasnio oko te bolesti, jedino je rekao samo da je tako rodjen mali i da ne piski kao sto treba, jer mu je pomeren kanalcic (njegov je otvor odma ispod glavici, nekoliko mm ispod normalni). Rekao nam je da nabavimo neki Andractim gel s kojim ce moramo mazati djeteta 1 mesec pred operacii, za da mu penis narasne i da bi bilo lakse operisat ga. Mi smo taj gel nabavili, ali doktor nije znao da nam objasni ni gdje da mazemo deteta, ni koliku puta dnevno, nista o to kako se taj gel koristi djetetom. Tada sam se puno razdraznila, jer vise ni sam znala ni ja sta da radim.

Citam foruma i zahvaljujuci svima, naucila sam koliko je hipospadija ustvari ozbiljna anomalija (jer pre toga stvarno ni sam imala pojma). Isto zahvaljujuci ovog foruma saznala sam i za D-r Djinovic i juce sam mu poslala prvi mail sa slikom. Jos mi nije odgovorio, al nadam se da cu dobit njegov odgovor sto brze.

Dorothy jako mi je zao sto ste morali obavit ponovnu veliku operaciju, i sto imate loseg iskustva D-r Djinovic. Zelim vam puno zdravlja i brz oporavak!!!

I za kraj molim vas neka mi neko kaze koliko je dugo potrebno da doktor odgovori mog mejla, kakvo je iskustvo kod vas, jel brze odgovorio ili ste cekali par dana. Jer imam strasan nemir, svakoj 5 min proveram u inboxu. I ako je neko koristio andractim gel, slobodno nek pise, kakvo je njegovo iskustvo, jel je ta hormonska krema pa ne znam kako ce uteci na malom.

Puno pozdrav!!!!
    Makedonka, naše iskustvo kod prvog slanja maila je da smo čekali više od 15 dana, traba malo strpljenja jer je dr. prezauzet, a nekad se desi da i odmah odgovori. Naš savjet je da ako se ne javi za 15 dana da ponovno šaljete mail.
    Što se tiče gela za mazanje mi nismo ništa mazali prije operacije, to isto provjerite s doktorom dali uopće treba mazat!
    Puno sreće želimo i samo hrabro, a ako se odlučite za dr. Đinovića sigurno ste u pravim rukama!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi nismo koristili Andractim gel, ali su nam odredili kratku terapiju injekcijama testosterona, a reakcija je bila trenutna sa mnogo nuspojava,prava katastrofa i potpuno nepotrebna.
    To je bilo dok smo operaciju trebali odraditi u Hr.
    Na srecu,nuspojave su konacno uglavnom nestale...
    Vjerujem da je terapija gelom daleko laksa,ali ponavljam,sa gelom nemamo iskustva...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav dragoj Buba Mari!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo nas iz splita sa kontrole! Rekli su da cemo sa 10 mjeseci imati prvu operaciju, oslobadjanje pise za operaciju hipospadije sa 3 godine! A sad boooom!! Nista od te operacije! Hipospadija je najmanjeg stupnja al malac ima micro penis, strucni izraz! 4-5 operacija ce biti potrebno i puno strpljena, jer je jako tezak slucaj! I jos me pita jel mlaz kad piski 1.5 ili 2 milimetra!!?? Pa kako oni misle da ja to mogu vidit??????
    Nema sanse da malca vucem na 5 operacija! Pa to je 5 puta anesteziranja!! Iduci tjedan cemo kod nase pedijatra pa cemo 99,9% za Bg!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj kaska prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nas iz splita sa kontrole! Rekli su da cemo sa 10 mjeseci imati prvu operaciju, oslobadjanje pise za operaciju hipospadije sa 3 godine! A sad boooom!! Nista od te operacije! Hipospadija je najmanjeg stupnja al malac ima micro penis, strucni izraz! 4-5 operacija ce biti potrebno i puno strpljena, jer je jako tezak slucaj! I jos me pita jel mlaz kad piski 1.5 ili 2 milimetra!!?? Pa kako oni misle da ja to mogu vidit??????
    Nema sanse da malca vucem na 5 operacija! Pa to je 5 puta anesteziranja!! Iduci tjedan cemo kod nase pedijatra pa cemo 99,9% za Bg!
    Nama su u Zagrebu rekli minimalo 3 operacije, a za uspješnost ne jamče...U Beogradu smo to RIJEŠILI u dvije!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo da podelim i nase najnovije iskustvo, mozda ce nekoga zanimati...
    iz Srbije smo, skrotalna hypospadia, 2 godine. u poslednjih godinu dana 3 operacije kod dr Djordjevica na Tirsovoj i nismo resili problem odlucili smo da to dalje resavamo kod dr Djinovica na klinici Bel medic....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •