Evo i mene u klub. Od sutra počinje pikanje.
Puuuuuno sreće svim curama:-)!!!
Printable View
Evo i mene u klub. Od sutra počinje pikanje.
Puuuuuno sreće svim curama:-)!!!
Naravno da se nadate, i mi se nadamo s vama! Uvijek je dobro imati smrzliće, najgore je kad nema ni jedan. Odlično je to kod vas ispalo, za još dva pokušaja (bracu/seku).
Sretno draga lopuzice...ja ću te nastojati pratiti iako, evo zasad još nisam dobila menzis. Ne dobijem li do 4, a mislim da ni neću jer nemam ni osjećaj, nekako se sve odgađa. Naravno da kod mene ne može ništa po planu, pa ni ciklus. Ali dobro, nećemo se stresirati prije vremena...
curke sretno vam. nadam se da se uskoro vidimo na temi nakon transfera :)
Cerepaha, dobrodošla i sretno! :heart:
Mrena, hvala! Budi strpljiva i rasterećena do bete!!! Držim fige!
Katka, hvala ti! Vjerovatno ti kasni od napetosti, ali iskreno se nadam će ti stići brzo, ali ne vidim razlog da odgađaš postupak. Meni je prošla dva mjeseca dolazila na 38 dana (redovno mi je 30-35, ali ne pamtim kad sam dobila na 30), a ovaj mjesc stigla na 30 dan. Očekivala sam kasnije, čak sam i smještaj rezervisala od 13., a sad sam morala pomjeriti na 08. :-) Ne mogu se načuditi kako je došla na vrijeme s obzirom na uzbuđenje.
Katka,kakvo je stanje?
Ja sam u niskom startu,jos 10 dana do stimulacije,vjerujem da ce biti treca sreca!
Obavili histero i scratching-sve ok i svi polazemo velike nade u ovaj ciklus..
Milasova ❤️ sretno! Neka bude treća sreća!
Hvala vam puno cure❤
Bbella,pratim te i jako se veselim izdrzanim tjednima!! Bravo!
Milasova, samo hrabro naprijed! Neka vas nada prati, a sreca isprati <3
Joj draga, nikakvo. Mog menzisa nema pa nema, evo sutra kasni 7 dana. Ljuta sam baš zbog toga jer sam evo već trebala imati prvi uzv da je bilo sve kako smo očekivali. Nadam se da to ne znači da se nešto poremetilo s hormonima, cistama i šta ti ja znam čime jer ovo već pomalo izluđuje. Ne mogu reći da sam nešto posebno nervozna pa da je od toga, bar toga nisam svjesna, zadnjih mjeseci ciklusi su bili savršeno uredni bez ikakve terapije, svi nalazi su nam sterilni, inekcije čekaju na frižideru.... Jedino što mi pada na pamet je da možda nisam ostala po duhu svetom bez jajovoda trudna...:lol: moš mislit...
Katka,to se tako hoce kad ne treba, ali gledaj na to kao na "ko zna zasto je to dobro". Samo strpljivo...
Milosava, neka ovaj bude dobitni :heart:
Danas mi je 7dc, isla sam na ultrazvuk. Na oba jajnika imam po 7-8 folikula, endometrijum danas 9 mm. Sutra putujemo za Prag, pa u srijedu uzv kod njih.
Katka, sretnooooo!!! I da preplavimo forum pozitivnim betama!!! ❤️
Draga Katka, drago mi je da je i kod tebe krenulo. Ja sam upravo vadila betu i s nestrpljenjem cekam rezultate. Cure sretno vam! Nadam se da se uskoro druzimo na nekom drugom forumu
Mrena javi se i ovdje da cujemo kako si prosla!!! Nadam se troduploj beti :)
Narode, ja sam sada sa ultrazvuka. Trenutno imam 35 folikula i preti mi hiperstimulacija. Nadam se iskreno da do toga nece doci, slijedim uputstva doktora, a i on sam je na oprezu.
Da li je neko imao iskustva sa hiperstimulacijom?
Ako sam dobro upamtila s nase teme ti imas vec plus i s betom cekamo samo potvrdu...vibram do neba!
Joj, joj...ti imas PCOS? (Sori, zaboravila sam).
Imala sam ja hiper u prvom postupku, bila aktivna PCOS-ovka od 23 godine tada sa preko 40 js na punkciji. Od toga dobili 8 blastica. Isla na infuzije par dana na odjel na VV nakon transfera jedne blastice s kojim je dr ipak isao jer je smatrao da cu sve izdrzati. Odtale smo zapedili. I jesam sve izdrzala, a bolilo je, i uspjelo je na kraju! Veliki broj tih folikula nece doci do embrija vrlo vjerojatno.
Imas dva scenarija, ovisi sto odluce: ili ce odgoditi transfer ako bude bas prijeteca hiper ili ce ici do kraja ovaj ciklus. U svakom slucaju, najvaznije je da mirujes, pijes puno tekucine (voda i izotonicni napici) i kontroliras koliko mokris i obujam trbuha.
Ja sam tuzna... nalaz P4 nije dobar, previsok je i danasnja inekcija se odgadja do sutra kad moram ponovit P4 i FSH. O tome ce ovisiti propada li mi postupak ovaj mjesec...
Katka, bas mi je zao :( Sad je bitno da sve misli usmjeris na nesto lijepo, kako bi prizvala dobar P4 i FSH. Navijam za dobar nalaz sutra!
Nemam ja PCOS. Imam samo bogatu rezervu jajnih stanica. Dr je rekao da samo trebamo biti oprezni, ali da cemo pratiti situaciju. Za sada nemam nikakvih tegoba, redovno idem u wc. Osjecam blago boluckanje u predjelu jajnika, ali nista znacajno. Nadam se najboljem ishodu.
Da, bolovi su normalni i moguce je da ce se pojacati, ali i ne mora. Nadam se da ce sve biti ok, prati svoje stanje s tekucinom i obujmom, to je sad jedino bitno. S trudnocom ako do nje sad dodje se sve moze dodatno pogorsati, al ako smo sve to izdrzale i ti ces...nadajmo se da ce biti bas tako. (neki dr vjeruju da stanje hipera povecava sanse za uspjesan pokusaj, bilo je tu puno takvih primjera, a i ja sam jedan od njih)
Hvala Katka! Bicu poslusna :) Javljaj sta se desava kod tebe!
Lopuzice evo i tu: bet 1318
Aaaaaa pa to je predivnoooo!!!! Ovo su blizanci definitivno :) Cestitam draga od srca!!!!
Sutra ponovo beta pa slijedeci tjedan uzv
Mrena, ti vadila betu danas????
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Drage moje zenice,
Mi polako odbrojavamo do transfera. Juce imala punkciju jajnika i izvadjeno 25 jajasaca. Jutros je bilo oplodjeno 20. U subotu je transfer... Cekamo :)
Ne kužim, zar ne ide u oplodnju maksimalno 12 js? I to moraš potpisati, a ostale bi trebale na smrzavanje?
U svakom slučaju imaš odličan rezultat stimulacije, ali mi nikako nisu jasne brojke. I većinom kod velikog broja js se ide na transfer 5. dan, tj. na blastice...u svakom slučaju, sretno!
Katka, ni meni nije bilo jasno o cemu pricas, jer mi niko nije dao bilo sta da potpisem niti me je pitao. Hvala na lijepim zeljama! :) Sta je sa tobom?
Milasova8 hvala ti puno!!! Javljam vam kako sam prosla!!!! :)
Lopuzica,molim te sam informaciju-kako si se osjecala nakon aspiracije obzirom na veliki broj js?
Meni su izvadili 16 i trbuh mi je jako napuhan,tvrd dosta,bolan na dodir..
S tim da su meni odgodili transfer zbog rizika hiperstimulacije..
Pozdrav cure! Treba mi savjet kako poboljsati spermiogram namirnicama? Ili sta vi vec savjetujete. Vasa iskustva :)!! Radi se o asteno.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Milasova8, osjecala sam se prilicno dobro. I meni je stomak bio naduvan dugo, ali bolan samo na dodir, ali ta naduvanost je bila veca prije aspiracije. Kad se zavrsila punkcija, kao da sam u neku ruku osjetila i olaksanje. Boljelo me je prvi dan, ali samo pri pokretu, savijanju, kad mozda nagnjecim taj dio. Dok sam lezala, kao da nista nije bilo.
Zao mi je sto su ti odgodili transfer, ali bolje i to nego da dodje do komplikacija. Kazu da zna biti prilicno gadno.