Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Katka,to se tako hoce kad ne treba, ali gledaj na to kao na "ko zna zasto je to dobro". Samo strpljivo...
    Milosava, neka ovaj bude dobitni
    Danas mi je 7dc, isla sam na ultrazvuk. Na oba jajnika imam po 7-8 folikula, endometrijum danas 9 mm. Sutra putujemo za Prag, pa u srijedu uzv kod njih.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
    Katka,to se tako hoce kad ne treba, ali gledaj na to kao na "ko zna zasto je to dobro". Samo strpljivo...
    Milosava, neka ovaj bude dobitni
    Danas mi je 7dc, isla sam na ultrazvuk. Na oba jajnika imam po 7-8 folikula, endometrijum danas 9 mm. Sutra putujemo za Prag, pa u srijedu uzv kod njih.
    Pa kod tebe sve super zvuci, nek tako i nastavi! Sretno draga!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
    Milosava, neka ovaj bude dobitni [emoji813]
    Sretno!!!!

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Katesplit1 prvotno napisa Vidi poruku
    Katka22
    Meni je uvijek menzes bio redovit, nakon pretposljednjeg postupka kasnio mi je 15 dana. Isla sam u doktora, nije bilo ciste, dao mi je lijek Provera I prokrvarila sam 3-4 dan. Bilo mi je vazno jer sam imala narucenu histeroskopiju
    Stigao i kod mene napokon, evo sa zakašnjenjem od 7 dana. Sutra na prvi uzv pa da vidimo je li sve ok. Krećem opet sa enolovom ako uzv bude čist, pa 7.dc uzv u Zagrebu. Napokon krećemo...i nadamo se najboljem.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao i kod mene napokon, evo sa zakašnjenjem od 7 dana. Sutra na prvi uzv pa da vidimo je li sve ok. Krećem opet sa enolovom ako uzv bude čist, pa 7.dc uzv u Zagrebu. Napokon krećemo...i nadamo se najboljem.
    Sretno draga!!!!! Da i ti dozivis takvo iznenadenja kakvo ja dozivljavam ovi dva tjedna

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Katka, sretnooooo!!! I da preplavimo forum pozitivnim betama!!! ❤️

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno!!!

Datum pristupanja
    Dec 2017

Početno

Draga Katka, drago mi je da je i kod tebe krenulo. Ja sam upravo vadila betu i s nestrpljenjem cekam rezultate. Cure sretno vam! Nadam se da se uskoro druzimo na nekom drugom forumu

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mrena prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Katka, drago mi je da je i kod tebe krenulo. Ja sam upravo vadila betu i s nestrpljenjem cekam rezultate. Cure sretno vam! Nadam se da se uskoro druzimo na nekom drugom forumu
    Sretno draga!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •