Rikku,
nije li to rano? Rekla si betu da vadiš oko 11.9. Nemoj još ništa opisati, pogotovo ako nema menge. Nemoj se još obeshrabriti.
Printable View
Rikku,
nije li to rano? Rekla si betu da vadiš oko 11.9. Nemoj još ništa opisati, pogotovo ako nema menge. Nemoj se još obeshrabriti.
Kak mene ljuti ovo rano testiranje s tim testovima :-)
Rikku, kaj je s mengom? Od onog dana prestalo ili?
Ma ja nimalo nisam imala namjeru raditi testove i nemam pojma kako su me na kraju nagovorili. Zapravo, uvjerili su me svi da sam trudna i onda sam otišla napraviti test, a onda razočaranje kod svih i nevjerica. Krvarenje je bilo onaj dan baš kao 1.dan moje menge, onda drugi dan nešto brljavilo, onda stalo. Ovaj test je jako osjetljiv i vjerujem da bi se vidjela barem blijeda linija. Mislim da iskreno menga samo čeka da dođe u punom sjaju, poznam svaki simptom zbog endometrioze, a utrogestani su je malo sad poremetili.
Što je, tu je. Moram dalje i vidjeti zašto sam dobila samo 1js na kraju, znam da je za IVF to poprilično neuspješno, tako mi je rekao i dr. L. Možda će mi sad dati drugačiju stimulaciju, a prvo moram vidjeti stanje endometrioze jer se grozim pogoršanja. Nekako sam sebi u glavu stavila da ću u 5-6 postupaka valjda uspjeti, pa idem prema tome onda. Dok ima volje, ima i nade u uspjeh :)
Dobro jutro cure,meni je danas rodjendan i ja uranila da ispiskim test.Čekaj,čekaj ono nit pozitivan nit negativan hahaa.Izgleda neki neispravan test.Bacila u smece pa cu u sredu na vadjenje krvi.
Rikku,znam kako ti i je...meni februara srce htelo da prepukne od tuge ali ne znam ni sama gde crpimo energiju za dalje Podrska za tebe❤❤❤
Rikku draga zao mi je al betu ces svakako vaditi.
Senka to sigurno pozitivno..piski ponovno :-D
Rikku zao mi je,saljem ti zagrljaj podrske idemo skupa dalje.:-*
Piskila ponovo i samo JEDNA crta
Cure, stvarno mi je žao! Ne znam sto bi pametno rekla, osim da se drzite...
A kako je napisala LaraLana nek netko prekine ovaj niz! Ovo je koma, i baš nam svima treba pozitive!
Cure, žao mi je. Baš je nekako loše krenulo. 0/5 postupaka. Užas. :( jedva čekam da netko prekine niz loših vijesti.
Mozda na jesen bude koja od nas koja ce niz zatvoriti ovaj uzas niz sa negativom.Ja sam misla da si bas trudna Senka
Da, baš da nitko nije uspio je tužno, ali svjesne smo da je sve ovo velik i načešće dug proces. Ja planiram ići na par konzultacija kod različitih doktora da vidim što će mi reći i savjetovati. Sad odmor 3-4 mjeseca pretpostavljam do novog pokušaja.
Žao mi je djevojke! Budite mi hrabre, odmorite se i pripremite za nove pokušaje. Svi smo uz vas. Pusa
Baš sam doktor Podobnik? Ok, ići ću svakako kod Vrčića, Radončića i njega pa vidjeti tko što kaže i savjetuje. Vjerujem da ću 2. put bolje reagirati na stimulaciju, vjerojatno će mi i ovi u Makedoniji mijenjati terapiju, neku jaču pretpostavljam, mada je i ova bila jaka. Želim drugi put dobiti neke smrzliće da ne moram baš ponovo cijeli postupak, već se grozim anestezije unaprijed.
Prvo inseminacija pa pokusaj s mojim jajnim celijama pa sa doniranom jednom februara i sad opet i NISTA.Nekako kao da sam se,BOZE MI OPROSTI,navikla na neuspehe pa danas nesto posebno ne dramim ko prethodnih puta.Moj muz kaze da pricekam par dana pa da ponovim test.Ja znam da od toga nema nista al klimam glavom i kazem da cu ponoviti.Hvala svima na podrsci.Nastavicu da se radujem uspesima drugih cura.Ah,da, da ne zaboravim pojavio mi se miom od 7mm ali se dr ipak odlucio da uradi transfer kao da uradimo pa cemo ako ne uspe da se bavimo time.BOG ZNA....
Senka koja je tvoja dijagnoza.Neznam dal si vec pisala...
Senka, nadam se da ćeš sutra betu vaditi i da će te iznenaditi.
Rikku, sad imaš 3-4 mjeseca fore da poradiš na tome. Ne kužim se u endometrioze, ali istražuj, čitaj i odaberi što misliš da je najbolje jer ipak ti sebe najbolje poznaješ.
Kreni pit vitamine od sada, ne vjerujem da će ti škoditi. Ja sam pila DHEA, kao za jajne stanice (nisam ni ja nešto pretjerano dobivala, najjača stimulacija u Hrvatskoj bi mi bila 225 jedinica dnevno).
U Turskoj sam dobivala 300 i stvarno sam dobro odreagirala. Tu nisam nikad dobila toliko blastocista ko tamo.
Matičnu mliječ sam pila onu pravu, u apoteci što dolazi zamrznuta. Puno je koštala u p.m. mislim da je pakiranje od tri bočice, 1200 kn. Taj put sam dobila i najveći broj stanica. Naravno, kroz ovih 7 godina nema što nisam probala. Dal' je nešto utjecalo, ne znam...al probala sam napraviti najviše što sam bila u mogućnosti. Ne znam jesi radila histeroskopiju.
Gledaj to na način da si u prednosti jer imaš dijagnozu i sad ju samo moraš rasturiti :-*
E, da...nikad nisam voljela ljetne postupke i uvijek sam ih izbjegavala, ne znam jel to ima veze ali po ljeti osobno ne funkcioniram inače. Čim jesen dođe i ja nadođem.
Nadam se da su jesen i zima vaše vrijeme :-)
Cure dobro vam jutro.Doktor kaze da nastavim terapiju(posto nisam dobila mens jos) i da uradim test iz krvi.Mozda bude nesto❤❤❤
Ma ja sam u godinu i pol probala sve, vjeruj mi. Pila sve vitamine (pa i taj DHEA), promijenila način života, svaki dan hodala minimalno sat vremena, išla na jogu, išla na tretmane za maternicu, zdjelicu itd., potrošila hrpu para na ginekologe, detoks algama i sl. Iskreno, ne znam što bih više mogla napraviti, imam dojam da sam učinila sve što su mi ginekolozi savjetovali, sve što sam negdje pročitala itd. Endometrioza je neizlječiva, cista je bila mala i rekli su da ne treba operirati jer ne smeta, a ako bi i operirali, to bi bilo pogubno za taj jajnik koji jedini radi. Histeroskopiju mi nisu savjetovali, no možda sad budu.
Moja stimulacija je bila 300 jedinica, dakle jaka ako se dobro razumijem, ali folikuli nisu rasli dovoljno i samo je lijevi jajnik reagirao. Vidjet ću, ići ću na konzultacije kod različitih doktora pa vidjeti što će reći sada. U ova sad 3-4 mjeseca mislim da ne mogu ništa napraviti što već nisam u tih godinu i pol. Tu sam stvarno čiste savjesti, pa se nadam da će idući postupak biti uspješniji, čitala sam da tijelo zna bolje reagirati na daljnjim postupcima.
Rikku vjeruj mi da je najbolje da vise nista ne radis u smislu popravljanja bilo cega. Isto tako sam i ja probavala trudila se potrosila hrpu novaca i bas tada sam dobivala najgore ishode.
Kad sam digla ruke od svega i pocela normalno zivjeti bez obracanja pozornost na bilo sto moj muz je valjda bio glas razuma i to primjetio da sam totalno flegma postala je samo najednom rekao "ajmo iduci ciklus probati jos jednom". I tako smo bezveze otisli u totalno novo okruzenje i kliniku gdje jos nisam probala postupak i eto desi se cudo i trudnoca.
Ja ti samo savjetujem da odes na maksimalno dvoje konzultacije i to nek bude to. Drzi endometriozu pod kontrolom i polako u drugi postupak. Dobro si upucena o svemu citajuci ovdje forum i dobila si puno informacija pa sad se lijepo malo opusti i nemoj vise guglati, nece nista biti i ako se maknes malo s foruma. Odmori do iduceg postupka :)
Senka,
navijamo za pozitivnu betu!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Daaaa, Senka, daj nas razveseli sutra s dobrim vijestima.... :yes:
Cure,znate l sta o HSC-u
pa ja ću isto baš poludit!!!
znači, zadnja m bila 29.5. Na pregledu Lazarevski rekao neka pričekam tjedan dana pa ćemo vidjet hoću li dobiti ili ćemo lijekovima.U ponedjeljak mu se javim da ga obavijestim da nisam dobila i on kaže terapija. Pokušavam dobiti ginekologa ali naravno ne javlja se nitko na telefon (da napomenem da u ambulanti već godinu dana nema dr nego dolaze 2x tjedno iz bolnice 3-4 različita dr)...odem u dom zdravlja, sestra me naruči 16.9., ne može prije...
Molim ko neki jadnik da mi napiše recept da krenem s terapijom. Kaže zovi sutra.
Navečer mi se pojavi krvarenje, ništa jako , tek toliko.... dobijem lijek danas, pišem Lazarevskom, kaže on vidi sa svojim dr. Kojim dr.??? ne mogu do njega prije 16.9. :-(
Nemam pojma kaj da više radim! Da odem kod nekog privatno na pregled? Da nazovem i kažem, hoćete li vi vidjet jel ovo moje ciklus ili …?? Pa više ne znam što mi luđe zvuči!
Cure, meni danas 13dnt, ujutro piškila test - negativan, danas vadila betu i rezultat je 171, 4. Nemam pojma što se događa i što će se dogoditi, ali tijelo mi je barem reagiralo na embrij i zasad sam trudna :)
Možete zamisliti moj šok kad sam otvarala nalaz, očekujući nulu nakon 2 negativna testa.
Rikku čestitam! Neizmjerno mi je drago!
Senka jesi vadila betu?
Rikku,
čestitam draga!! Baš mi je drago!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Konačno da se prekine niz.
Senka, ti?