Senka, nadam se da ćeš sutra betu vaditi i da će te iznenaditi.
Rikku, sad imaš 3-4 mjeseca fore da poradiš na tome. Ne kužim se u endometrioze, ali istražuj, čitaj i odaberi što misliš da je najbolje jer ipak ti sebe najbolje poznaješ.
Kreni pit vitamine od sada, ne vjerujem da će ti škoditi. Ja sam pila DHEA, kao za jajne stanice (nisam ni ja nešto pretjerano dobivala, najjača stimulacija u Hrvatskoj bi mi bila 225 jedinica dnevno).
U Turskoj sam dobivala 300 i stvarno sam dobro odreagirala. Tu nisam nikad dobila toliko blastocista ko tamo.
Matičnu mliječ sam pila onu pravu, u apoteci što dolazi zamrznuta. Puno je koštala u p.m. mislim da je pakiranje od tri bočice, 1200 kn. Taj put sam dobila i najveći broj stanica. Naravno, kroz ovih 7 godina nema što nisam probala. Dal' je nešto utjecalo, ne znam...al probala sam napraviti najviše što sam bila u mogućnosti. Ne znam jesi radila histeroskopiju.
Gledaj to na način da si u prednosti jer imaš dijagnozu i sad ju samo moraš rasturiti
E, da...nikad nisam voljela ljetne postupke i uvijek sam ih izbjegavala, ne znam jel to ima veze ali po ljeti osobno ne funkcioniram inače. Čim jesen dođe i ja nadođem.
Nadam se da su jesen i zima vaše vrijeme