Mojca :heart:
Printable View
Mojca :heart:
Je, Blekonja, osjećaj je famozan. Baš sam napisla u 39+, dragi je imao neki blentavo-sretan izraz lica, gledam ga i mislim se da ni ja vjerovatno ne izgledam bolje. :) A i doktorica se sva pretvorila u smješak! :) A šta je nahvalila dr. Š i dr. R!
Denny, već 26. tjedan? Bome, ide vrijeme. Samo ti njima objasni da je rano za izać vanka i da nek se strpe. Moraš već sad gradit autoritet! :lol: (Kažem ja koja malom psu ne može zabranit penjanje na kauč.)
Što se tiče osjećaja... svima ga žarko želim!
Mojca, kako je lijepo čitati te
Denny i ostale cure:oops:, bila sam u Splitu, ali se nisam mogla javiti, naime u domaceg mob. mi se ispraznila baterija još na putu do St. a na Simpi nisam imala vaše brojeve...sreca da mi je Toni posudio nedavno u Virusa olovku i papir da zapisem br. vlasnika garsonijere,
inace malo je falilo da na Citu zamolim da puste da se prikopcam na Rodu da vam se javim, Draga Denny, nece cure one još vanka, samo se šale, jer su navikle na takvu atmosferu dok su u ordinaciji8-),
bit ce to vesele djevojčice, jer si ti takva trudnica,
Mury, mislim da je stigao taj aparatić za IMSI, i vjerojatno ćemo ga i mi isprobati uskoro, ako ne već sutra;-),
Jucer sam se zatekla na Citu na UZV dok je jedna od pacijentica javila pravilno duplanje bete, znate da ja volim tu ekipu (Janju, Doc.P., Stefi) ali nikad na nekoj klinici nisam vidjela da se doc. i osoblje tako iskreno raduju zbog uspjeha, i ja bih se radovala s njima ali ovaj put krila držim čvrsto svezana u mašnu8-),
Sutra sam tamo iza osam na boc. boc. ako netko želi doći bez obzira na buru vidimo se...mjesto znate
matto, sretno draga!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (5. je dobitni!!)
denny, a ja danas uletila u 17.tt
mojca, ja srca nisam ni doživila kako treba jer sam bila molto zbunjena - zaboravila da sam trudna čim sam legla na onaj stol, očekivala brojenje folikula ko toliko godina do tada, tako da dok sam se snašla uzv je bio gotov :lol:
sretno svima!!!!
Mato, hvala na info :love2:! Želim ti uspješan ovaj postupak ( a mora biti, još uz IMSI - nema šanse da ne uspiije):klap:!!!
Joj, cure, tako mi vas ljepo čitati, posebno ove trudnice maratonke u MPO vodama koje sada nose svoje bebice u buši, a posebno kada su blizanci u pitanju ( moram proznati da i ja potajno maštam o CITO blizancima:mrgreen:)!
nažalost, moja beta je 1.2 na 13. dnt - šmrc...
dr. P kaže da sljedeći misec odmaramo zbog stimulacije pa onda u 4. idemo ponovo pokušat, imamo zaliha. ah, kad ćemo mi naše srce čut? nisam niti tužna više, nego nekako prazna. Ali, nema povlačenja ni predaje, idemo dalje uzdignute glave i skupit ćemo snage za novu nadu...
Mojca :-D
matto puno puno puno srece ~~~~~~~~~~~~~~~~~~u ovom postupku
pinky vec 17tj ...super nek samo nastavi tako ~~~~~~~~~~~~~~~~~
sto ono tocno jeste IMSI metoda ?morfoloski odabir najboljih?
mojca :zaljubljen:
i ja se uvijek mislim gdje su cure sa kbc split , ili ih nema ili ne pisu .
meni je danas dosao nalaz iz splita , otvorim sa cuđenjem ma kud ce ranije, kad ono pogresan nalaz, drugo ime ja popiz**** :roll:...najbolje da mi sad moj nalaz AMH izgube, zovem doli ispricavaju se , i kao nece bit gotov za mjesec dana a mozda ni tad, i pitaju me jesam li pacijentica dr. Šunj ( jel to oni imaju prednost? :evil:)....kao prvo skupe par njih pa onda rade, ne kuzim jel oni rade u bolnici tu pretragu ili salju mozda u ZG .ma divno....
ajde cure na vađenje AMH da bude brze gotov :mrgreen:
Mojca :klap:
Meni danas bio transfer,sve prošlo u redu,kažu da su blastice odlične (vraćene 2 mrve-dobila i slikicu ). Beta 10.03. tri dana prije mog 30 rođendana.....ove godine želim samo jedno :zaljubljen:
P.S.nama je dr P. rekao da će raditi IMSI,ali ipak nisu,valjda kad su vidjeli spermiće nije bilo potrebe tako da ga rade.
[QUOTE=Lua;1824549]Mojca :klap:
Meni danas bio transfer,sve prošlo u redu,kažu da su blastice odlične (vraćene 2 mrve-dobila i slikicu ). Beta 10.03. tri dana prije mog 30 rođendana.....ove godine želim samo jedno :zaljubljen:
Bit će to super rođendan!
Lua, želim ti najsretniji rođendan!
matto sreća za olovku i papir! :lol:Sorry, znam da tebi nije bilo smješno, ali eto... MM uvijek ponavlja da "papir sve trpi" i piše sve živo i neživo. Neću mu se više smijati! :mrgreen: A tebi želim puuuno sreće dalje! Onaj dan kad si mi stavila ruku na stomak, neka od beba se pomakla. Možda ti i one žele poslati sretne vibrice i poželjeti da ovaj put bude dobitni.
Dakle, sad vibramo u troje! :heart:
Mojca, bravo za :heart: !!!!! baš si me razveselila, iako ja nisam ni imala neke sumnje.......čestitke još jednom...
Hvala ti Majice! :) Kako si ti? Odlučuješ li polako u sebi da krećeš ponovno u akciju?
Mojca, pa zar već UZV i još se i srce čuje? Kako vrijeme brzo leti kad je u pitanju netko drugi, a kad čekaš svoj UZV - nikako da dođe. :-)
After eight - žao mi je :love2:
Matto - Sretno!!!!
Sildad, jesi li u niskom startu?
Da, da, Sildad, jučer 4 tjedna od transfera, sutra 5 tjedana od punkcije.
Zadnji tjedan mi je užasno sporo prošao, ali sad kad sam jučer vidjela srce da kucka mi je lakše i opuštenija sam. Čak sam se usudila ići kupiti papir za slikanje i neke knjige, a do sad sam izlazila samo do laba, do doktora raznih i do apoteke.
Ti uskoro krećeš, AB spominje niski start? :)
Usput, cure, poslala sam mail u ured i obavijestila ekipu da sam doma na čuvanju trudnoće. Odmah me zvala kolegica, rekla sam joj da sam bila na MPO, pitala je gdje, kad je čula Split, samo je odgovorila: Ma da, oni su ionako najbolji! :)
Ej sildad draga kad krećeš?
Svim curama puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam se poćela bockat ovo mi je 4. dan i već osjećam jajnike jeste li vi imale takva iskustva?
Denny :lol:, naravno da je smiješno, zadrži takvo rasploženje, znam da sve troje vibrate za mene, cure hvala vam što mislite na mene
Sildad:love2:
Lua, sretno
moja punkcija je obavljena uspješno i sada sam 8-) i ne dramim, iako su jutros na brodu bile samo žene (punkciju je radila doc. A), nigdje ni Romca-čudotvorca, a što je najgore ni kapetana broda doc. Klika;-),
nadam se da to ne donosi nesreću i da će ova plovidba biti uspješna
After eight, žao mi je tek sad sam pročitala,
after eight, baš mi je žao, ali idemo u nove pobjede!
matto, pa već punkcija?? koliko ih je bilo? di su muški nestali? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ženski tulum u labu!!
kakva je dr.a na punkciji?
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobru reakciju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama bete i postupka
prima, kad ti krećeš? hoćeš li ti u poljaka ili opet na kbc?
matto, i meni je dr. A. radila punkciju, pa evo, same pohvale za nju. Bez brige, na ovom brodu i muški i ženske dionose sreću!
prima imaš pp
i cmok a.!!!
Prima i od mene i od Jelene veliki cmokić za tebe i malog dečka i ~~~~~~~~~~~~ da se što prije riješiš beštije. Jedva čekam da malo otopli da dođemo nas troje do Splita da se malo vidimo i proćakulamo.
A posebne vibrice šaljem za moju matto da ovaj postupak bude dobitni, mi smo već u vrećicu spremili trudničku garderobu koja čeka našu matto. Sretno draga moja. Mora ovaj put biti dobitni a onda ćemo zajedno sa našom dječicom uživati na suncu ispred Buone Viste.:heart::heart:
cmokić za pinky i denny i njihov četverac.
Rozalija,Jelena ti je prekrasna,kako je već velika cura.Neka naše dječice!!!
Matto,eto malo vibrica od mene i mog junaka u bušici;neka malo vibrice i od muškog spola!Sretno!
After eight,preboli što prije možeš i idemo sve ispočetka.Imaš ti i lipu zalihicu,sretno!
Tikici za kvalitetne js!
Pozdrav trudnicama Denny,Pinky,Gargamelice........
cure pomoć:kako je moj amh totalno nizak 1,4 drP mi je jučer prepisao yasmin pilule.kada ih popijem ići ćemo sa femarom,samo više ni sama neznam koji dan nakon pilula tribam popit femaru????uglavnom neželim koristit yasmin,već bilo koje druge.mogu li sama tražit u apoteci neku zamjenu za yasmin.znam da je to sve isto,ali znadete li vi koje pilule su još ok
Draga moja ja sam za Mb koristila LOGEST i dobar je, nisam imala nikavih poteškoća s njim a znam i neke cure sa CITA kojima je Poljak prepisao yasmin i koje su umjesto njega koristile logest pa možda bi bilo dobro da njega izabereš.Nema nikavih nus pojava, dobro se podnosi.
SRETNO!!!!!!!
I da nemoj koristiti yasmin,plizzzzzzzz, pokazo se u nekim situacijama jako loš.
rozalija ma nije mi bilo svejedno kada mi ih je drP jučer prepisao.i odmah sam mu rekla da mi ne pada na pamet da ih pijem nego da ću uzet bilo koje druge.pošto ih već danas tribam počet pit zanima me ide li logest na recept ili ih mogu sama kupit.
Evo, ja sam pila Yasmin i nije bilo nikakvih ni problema ni nuspojava. Dapače, nestale su mi neke cistice i sve je bilo super za početak postupka. Yasmin su opasne kod pacijentica koje imaju problema sa trombofilijom jer malo zgušnjavaju krv (čini mi se!) ali ne znači da ni druge anti-bebi nisu isto toliko opasne. Čini mi se da je sva ta strka oko Yasmina malo prenapuhana. Ako ćemo tako, opasna je i Femara, a da ne spominjemo gonale i menopure.
Evo tu smo pisali o yasmin tabletama: http://forum.roda.hr/threads/57677-Y...ghlight=yasmin
Slažem se i ja Denny s tobom sve što si rekla. Ja sam sad isto bila na Yasminu (kao i prije i to 2-3 god) i sve je bilo u redu. Treba samo prije napraviti krvne pretrage,ali to vrijedi za sve kontracepcijske pilule. Danas,stvarno ima jako puno na pilula na hrv. tržištu pa sam sigurna da si svatko može naći prave za sebe.
Pozdrav svima i sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam logest kupovala bez recepta ali ja živim u BiH, a možda idu i u Hrvatskoj bez recepta. A po pitanju yasmina, zašto riskirati, pa bilo je toliko članaka o yasminu a i loših iskustava neki naših dragih forumašica baš zbog tog yasmina. A da svaka kontracepcija nosi određeni rizika a u praksi se ipak pokazalo da yasmin je od njih ipak najgori.
Tikica, ja sam osjećala jajnike u stimulaciji, ne znam da li već 4. dan, ali jesam, kad bi sjela ili napravila neki pokret... punkcija mi je bila 10 dan, dakle stimulacija od 2. do 8. Dva dana prije punkcije sam uletila u Dote i poharačila dućan, na kraju to nisam mogla nosit jer sam osjećala da će mi jajnicu prsnut kad dignem te puste kese. I zadnjih par dana nisam mogla spavat na boku jer me "žuljao" desni jajnik. Pred 2 dana sam bila na uzv i jajnici su još uvijek povećani. Nitko se od lječnika nije puno opterećivao tome, ne brini se. Želim ti lijepu reakciju! :)
Matto, za sretnu plovidbu! :) ~~~~~~~~~~~
Vedre, i ja sam imala fobiju od Yasminea, pa sam zamolila ginekologicu u ZG da mi napiše recept za Stedirl m, kojeg daju u MB i kojeg sam pred puno godina redovito uzimala. Inače, slažem se s Denny oko Yasminea, ali sam ja znala da mi srce neće biti na mjestu ako ga budem uzimala, pa sam zato donijela ovakvu odluku.
Cure, svima puno vibrica za sve snove. :)
cure puno vam fala.ja sam ipak kupila logest.znam da je sve to u biti opasno od femare pa na dalje,ali o yasmin sam toliko toga čula da jednostavno ne bi bila mirna dok ih pijem.
Bože, koliko novih cura na ovoj temi, svima ću vam zaželiti ono što je meni Cito omogućio :zaljubljen:, a posebno našoj Matto, draga, šta reći, čekam onu nedavno spominjanu proljetnu kavicu na koju ćeš nam doći blago zaokružena :mrgreen:, odriješi mašnu, raširi krila, znam da si ih opekla nekoliko puta :love2:, ali one day you`ll fly away, jednostavno, mora biti tako,bit ćeš majka,vjerujem u to beskrajno.
Pinky, trudničice :-D, pa kako je, tvoja trudnoća mi uvijek izmami osmijeh na lice!
Denny,26.tjedan :-o, vauuu,čini mi se da si jučer objavila sretnu vijest!
Često mislim na svih vas, moje suborke, možda vas jednom i upoznam, pazite na sebe i uživajte u svojim očekivanim plusevima, ostvarenim trudnoćama i curkama ( Rozi i Blekonja !!)
Goa, hvala na dobrim željama :-)
Danas sve vibre za Watson i njenu trocifrenu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas sve vibre za Watson i njenu trocifrenu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/QUOTE]
XXX ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Watson, ~~~~~~~~~~~~~ :heart: