ma nemrem, nisu ti meni ti bazeni usput
Printable View
ma nemrem, nisu ti meni ti bazeni usput
hahaha, kjb, blesava si skroz :D
lili, pobegnem ponekad, tj. odtrcim.
najbolje mi je sto mi ni budjenje rano ne pali, svekar ustaje u 5:30 :D
Kli kli daj mu uvali neku drogu naveče nek krmi zorom koji klinac se budi tako rano :mrgreen:
Meni se na vaterpolistima jako sviđa gornji dio, al ne sviđa mi se nesrazmjer u odnosu na donji dio tijela. Maratonci oni full mršavi mi se još manje sviđaju.
Al sprinteri mišićavi :zaljubljen:
Ja više volim tipove od brda odvaljene da ih ima :lool: a neka ste se nauživale cure u dobrom pogledu na bazenu.:-)
Inace, meni je od svih HR sportasa zadnjih 30tak godina najzgodniji jedan vaterpolist.
Inace, nekoliko ih i poznajem jos iz svoje "sportske karijere" i bas svi i jako dragi
nema do ironmen :D
Kli-kli, i ja jedva cekam skicat ironmene. Doduse gledat cu ih samo na pocetku, na plivanju, ali sta ti vise treba.
Bila na ponikvama, 12 km, kao spremna za Tesla trail iduci vikend. Bumo vidli.
Ja ne stignem ništa raditi ovih dana, ali pratim vas. :)
Mužu je umrla baka u četvrtak. Inače se uvijek žalim na rutinu, ali bome sad jedva čekam povratak na te normalnije dane.
Riri, zao mi je zbog muzeve bake.
Ja sam danas vjezbala uglavnom zivce. :mrgreen: Vodila sam djecu na event u Minneapolisu koji je igrom slucaja pao na prvi dan pride montha. Malo smo se sprzili na suncu, ali bilo je bas lijepo. Ocekivala sam guzvetinu, no nije bilo, cak ni otprilike. Nakon toga dva ducana s hranom, puno jeftinija od naseg lokalnog, a onda 90 minuta voznje nazad. Izmorila me djeca, a pomalo i sunce.
Sutra se nadam ugurati Bodyflow ili orbitrek, ovisno kad uspijem pobjeci od kuce... ako uopce uspijem.
prijavak jučer - 22 min. Zuska lifted butt + joga for abdominal wall
popodne Plitvice, laganih 5 km u društvu
jutros boli me svaki mišić koji imam u donjem dijelu tijela :mrgreen:
danas ću jogu istezanje
i malo brdskog trčanja, ako stignem
od košnje prašume oko kuće :roll:
Ajme flopi cim ti spomenes prasumu pogledam svoj vrt. Ok mogla bi i ja pokositi ali ja nemam veliki vrt. Pa ce brzo biti gotovo.
Petak lagano trckaranje. Subota kratka utrka tu kod nas. Vrijeme uzasno. Vruce, bez hlada, teren uglavnom zemlja s dosta rupa. Al veselo je bilo prije i poslije.
Danas nista, sem mozda kosnje.
Jucer 7 km po sumi i trimanje zivice u dvoristu (nedjeljom su zabranjeni radovi zbog buke). Ocekivala sam muskulfiber u rukama jer sam morala mahati trimerom iznad glave, ali za sada nista.
Danas 30 C u hladu pa cemo samo u laganu setnju. Vec se kuhamo...
Hola :) Juce sam s boy scouts isla na bicikliranje za jedan od njihovih badges. Prevozali 49km :) Malo sam brinula za desetogodisnjeg Izija jer on ima omanji bajk (jer je jelte, desetogodisnjak) a voznja takvog bajka zna biti iscrpljujuca na duze staze. No dobro su se drzala sva tri majusna skauta. Jednog smo malo cekali jer decko nije imao ni brzine, ali je bio jaaako uporan. Svaka cast. Nije cak bio ni spor, ali uzbrdice su ga naravno zezale. Danas se MORAM nekako istegnuti, a i planiram trcati. Moram priznati da ja ovo bicikliranje nisam ni osetila, jedino sto nas je vear posteno produvao.
spajka, a da se pohvalis? :mrgreen:
ona je samozatajna, pa cemo ju mi bravo spajka
iskusne vjezbacice, imam jedno pitanje:
u petak nas je teta na bodyworku ubila, danas jos i dotukla, a ja svoje bedrene misice sprijeda ne da osjecam, nego ne mogu ni uz ni niz stepenice. znala sam ja imati muskelfiber, ali ovo je bas koma.
sto vi radite:
uzmete aspirin, mazete sa onim kremama, s kojima ljudi na skijanju prije spavanja mazu noge?
imam i neku voltaren kremu... da li je to mozda bolje?
bravo spajkaaaaa!
ne znam sto je, ali sigurno nesto dobro. :mrgreen:
daaaaj podelite sta je! Čestitam stagod!!
Bravo spajka iako isto ne znam za sto :-)
Seni ne bi bilo lose uz navedeno radit vjezbe za istezanje bedara, ima ih na netu.
Riri zao mi je zbg bake, Munkice brav za sumski trk, kli kli fantasticna kilmetraza bicikiranja, bravo i za decke!
Mi smo imai divan vikend, obozavam Dalm. zagoru, te mirise, boje, kamene kuce, dobrohotne ljude. Obisli Modro jezero jucer, danas Sinjsku tvrdju, pogled divan :heart:
Ja kad krenem put juga, srce lupa jako, najjace, obozavaaam taj kraj
Svadba je bia vrhunski organizirana, festa mraak.
Upravo se vracamo doma, trcanje mi jako fali, nisam trcala tjedan dana, pripreme za put pa kisa i eto ga na. Sutra obavezno.:-)
Bas lepo lili. Moja mama je iz tih krajeva i prema tome jedino osecam nesto nostalgije.
Spajka nude?!
kli_kli vau! Naklon dječici i majci!
Munkice super za šumski trk, ti su mi najdraži!
Iako kod mene danas u šumi bez trčanja ipak, samo šetnja i badminton pola sata.
Jutros od 9-11.30 kosilica, s dvije pauze, otpao mi točak i ručka na kraju!
Hahahaha!
Nakon šume yoga za istezanje s adriene, baš me jako bole noge i guza.
Seni ja sam znala popiti i normabel i nešto za bolove, tipa lekadol.
Ovaj put nisam ništa, a jedva na toalet sjedam. Samo istezanje i bogme je lakše puno.
Babe jedne.
Bila.sam.druga u svojo kategoriji. Stala sam na postolje zato nam je takvo proljece. Ili bolje receno zato nema proljeca :lool:
Hvala.svima.na bjanko cestitci.
Bravo spajka!!
A spajka, bem mu, da ti nećeš reći, pa šic ta samozatajnost! Bravoooo oo!
Bravo teta koja je ukrala prolece!!
Bravo, spajka!!!
Ja sebi nikako ne mogu racionalno objasnit tu poveznicu zašto toliko volim ne samo Dalmaciju (ajd more pa shvatljivo) nego i Zagoru, ko da sam u prošlom životu živjela dole, ta priroda s jedne strane krš, kamen, smilje i bosilje, s druge planine, zelenilo,polja, kamene kuće...ma :heart:
Spajka vražice jedna sve nam.na kapaljku, deder se dino pohvali jasno i glasno drugi put molim :-)
Bravoo!!!
I jos jednom hvala
Seni, meni je voltaren krema super. I kad sam bila u sportskim vodama uvijek sam je koristila. :)
Spajka svaka čast! Bravo :-D
Bravo spajka!!!
seni, ja ne uzimam nista za bol (savjetuje se ibuprofen, tu barem), ali ovo mi je pomoglo s rucnim zglobom, a i s bolnim misicima nakon jace vjezbe: https://www.amazon.com/Penetrex-Pain...gateway&sr=8-6 Pogledaj sastojke, ako nema bas tog na europskom trzistu.
Od moje teretane, za sad, samo T. Ali krcenje vrta je dovelo do 27 minuta exercise otkucaja na fitbitu. :lool:
Spajka :naklon: bravo!!!
Seni ja nista ne uzimam ni poduzimam u vezi upale misica... Prodje kroz koji dan :lool:
Lili neka ste uzivali!
Kli kli super za bicikliranje!
Riri zao mi je za muzevu baku :( koliko god stari bili, nikad nismo spremni da nas napuste....
Flopi drugi put njeznije s kosilicom :lool:
Munkice :klap:
I ovde kazu za vikend 30c, napokon ce ugrijat da mozemo kukat hahah
Summer jedva cekam da vidim kako si opremila stan!
Ja sam u totalnoj guzvi, ne znam di udaram :/ sezona pocela za vikend pa je bilo generalno pospremanje cili tjedan +ovaj vikend... Hitno triban novi vikend da se odmorim!
Prosli tjedan 3x trening i 2xtrcanje, ukljucujuci 8km sinoc.
haha fakat Flopica rastura svoju kosilicu :lool: ja sam uvjerena da bih ja uživala u košenju trave s kosilicom, al nemam vrt da se uvjerim, ne trebate mi ipak slati pozive :mrgreen:
onak ta mi radnja djeluje smirujuće kao grabljenje otpalog lišća i stavljanje na hrpu, što ja to voliiim :heart:
Ajme što sam propustila. Bravo Spajka, i sigurna sam da je konkurencije bilo, ali ti si baš lijepo trenirala. Super, super.
Meni kreće ludilo tjedan, na poslu, nadam se da ću uspjeti ugurati sve svoje treninge.
Zato velike čestitke vrijednicama, i prosšlim i budućim (za ovaj tjedan) vježbanjima i trkovima.
seni, ako te razvalilo da se bojiš stat na nogu ujutro kad se probudiš, onda popij neki brufen. I namaži Voltarenom. Al što manje puta.
daj još tips&tricks
ja plivam jednom tjedno, u prosjeku 500-550 m, kombiniram stilove u tih 500 metara
ne mogu nikako povećati, jednostavno mi je previše nakon toga
jel to do psihe, pa znam evo sad ću odvaliti zadnja dva, i onda gotovo?
dosadno mi je u bazenu dulje od pola sata, a ne da mi se izlaziti pa opet ulaziti
inače obožavam plivanje, ronjenje, lakoću, mir
jedva čekam da počne sezona kupanja u prirodnim vodama, to mi je <3
za joga vježbačice, Joga u svakodnevnom životu je najavila besplatno vježbanje od lipnja do kraja kolovoza (u periodu kad redovito vježbanje zamire tijekom ljeta)
u Maksimiru srijedom od 7 do 8, subotom od 9 do 10
Bundek, Jarun i ostale lokacije će uskoro objaviti raspored
https://www.yoga-in-daily-life.hr/ak...mo-u-maksimiru
emily, ja dok sam plivala isto sam imala tako kratke rute. Odnosno, kad sam bila mlađa išla sam do 1500 m.
Kasnije, max do 1000. Ali nisam imala tu blokadu. Trebnalo mi je neko vrijeme da dođem do 1000 ali bih uspjela. Isto bi plivala kombinirano. S tim, da ja stvarno dugo mogu plivat prsno. Kraul me ipak više umara.
Sad već ne plivam neko vrijeme na bazenu, ali sam zato prošli godišnji baš dosta u moru, a sve zato jer me frendica nateravala
Živa istina. :no:
Lili ajme, ja sam u životu jednom pokosila i nema mi ništa smirujuće u tome, samo uznemirujuće uz tu buku. :lool: Ali možeš se doći uvjeriti kod mene, ovo je ipak poziv u inozemstvo hahaha. Imamo dvorište od zgrade koje se ovih dana nitko nije sjetio pokositi, baš ružno izgleda. :lool:
Oops smetnula sam zvučni efekt koji mi jako smeta :mrgreen: povlačim izgovoreno.
OT probava mi se skroz smrdala od sve te hrane preko vikenda, pa sma išla u ljekarnu po neke biljne tabletice ne bi li si olakšala :-)