Draga, možda jedno duže vrijeme nećeš ni dobiti!!! :-D
Ponovi test za koji dan! Hihihihihihhi!!!
Printable View
Draga, možda jedno duže vrijeme nećeš ni dobiti!!! :-D
Ponovi test za koji dan! Hihihihihihhi!!!
Innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate za mamu
Sumskovoce nadam se da je to to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali isto tako ti moram reć da sam ja do sada (od kad pokušavamo) prošla kojekakve čudne PMS-ove. Na žalost, kad se krene u akciju i tijelo nam se promijeni (čitaj uroti protiv nas). Ja sam do sad 3 put imala toliko jake simptome, od upaljenih bradavica s "ubitćuteakomitakneš" bolnim cicama, sve mi je smrdilo.... i tako, ali na žalost :-( opet ništa. A vitex je i meni odmah 1. mjesec smirio PMS simptome (pila sam ga 3 mjeseca) Ali nadam se da kod tebe stvarno je to to :yes:
Tnx cure... ali ja mislim da ipak nije....I nisam pesimist nego, kako kaže cranky, kad se tijelo poremeti zbog psihe, sve ode u honduras :lol:
Moj osobni rok zadržavanja menge psihičkim opsesijama je 32 dana ;) a danas je 28. dan, M inače svakih 26...tako da ima još dana do prave, osnovane sumnje....
Od simptoma T imala sam do sad (u protekle dvije godine): povraćanje, pojačan osjet mirisa, pospanost, umor, bol u križima, učestalo morkenje, promjena boje bradavica, vrtoglavicu i sve to naravo počevši dva do tri dana od očekivane M pa dok sam uspjela taj moj jadan ciklus zadržat u tijelu.... Možda me zato taj blaženi mir toliko iznenađuje....
A Snekica...ako budem morala ponavljat test...a to je obzirom na moju strpljivost prekosutra, dakle srijeda, isti dan dolazim u Pulu na kafe ;) Važi?
Obavezno! Čekam te!
Nego, gdje je Loks? Još se nije vratila?
Dobro jutro :coffee: i sretan dan antifašističke borbe!
Mislim da je loks rekla da je nema cijeli tjeda...ona i mužić se igraju turista :mrgreen: i vjerojatno psuju vrijeme koje više liči na jesen nego na ljeto...
Innu kako si draga? Čuvaš mrve? Da znaš da si sad PUPO (pregnant until proven othervise) i da kao trudnica imaš pravo na sve hireve ovog svijeta ;)
:mrgreen: tu sam, bez brige, i već hirujem samo tako (nadam se da neću to ispucat prije nego mi stvarno bude trebalo)
stvarno, di nam je loks? čekamo te s vijestima!!! a ni mravak se ne javlja! jaaaavi seee!
cure moje veliki pozdrav šaljem svima redom, i još jednom se zahvaljujem na vibricama i lijepim željama, znam da me u ovom trenutku samo vi možete razumijeti!
Innu ispucaj sve, nije bitno..ionako treba imat razumijevanja za trudničke želje, u protivnom ječmenci....hehehehehe!
Mravak nas drži u neizvjesnosti, to nas ona namjerno muči! Jaaaavi se draga!!!!!!
Drage moje u bedu sam, nemam vam što javit dobroga... od 7dpt imam smeđe brljavenje,evo već 2 dana.. jutros sam napravila kućni test koji je negativan...možda je 9dpt prerano ali jednostavno sam morala napravit... a i ovo brljavljenje me ubija ... menstrualne grčeve nemam, a oni su mi inače dosta izraženi... a pogleala sam nalaz... docentica mi je napisala da betu vadim 02.07. a to mi je 19 dana od T... mislila sam sutra otići sutra do svoje gin. i s njom se dogovoriti kada da vadim betu... pa da se riješim agonije, da se olakšam i sebi i obitelji... jer mi ne daju da ništa radim... ležim u krevetu igledam tv...izgorit ću na živce... još sam prelažala dane poslije punkcije...skoro sam već 2 tjedna u kući, u krevetu...
Mravak pomalo! Nemoj se već sad razočarati! ZA kućni test je pre rano, brljavile su cure koje su imale ogromne beturine! Da nisi od brige zapostavila mazit mrve!!!!! Pusti docenticu, neka ona računa kako želi, ti sutra fino kod svoje gin, pa vadit betu! NIJE GOTOVO!!!!! Ajd please nemoj se predat! Ja sam uz tebe kao da se mene tiče!!!! Šaljem ti tisuću poljubaca :*
Da ti nije brljavljenje od implatacije? Jer i za mengu mislim da je prerano. Nema :predaja:
Svima :kiss::kiss::kiss: !!!
Drage moje Rječanke,
samo sam Vam htjela javii da sam 15.06. točno na termin rodila mog anđela. Bio je porod u vodi i nezaboravno iskustvo.
Svima želim da što prije dođete do svog anđela.
Pusa od nas svoje!!
magi ....čestitam ti na tvom anđelu :-D
magi7 iskrene čestitke tebi i tvom M, a malenom anđelu pusa!
magi7 iskrene čestitke
mravak to je sigurno implantacijsko krvarenje, nemoj još uvenuti....ima nade do bete....
mravak, obzirom da si imala transfer 5. dan mislim da nisi prerano radila test i da sutra komotno mozes izvaditi betu. Nema smisla da si produzavas agoniju, niti si odgodom menstruacije zbog utrica, niti si mirovanjem cekajuci na rezultat, koji je vec sada prilicno pouzdan... Zao mi je. :(
magi7 bravo za nezaboravan porod u vodi, rodjenje na dan termina i cestitke za malog andjela!
magi7, čestitam cijeloj obitelji, sjećam se tvog uspješnog reš postupka, uživajteeeee!
Sada sam već počela malo krvarit...
Od koliko do koliko se vadi beta u KBC Ri? Gin. mi radi ujutro tako da mislim da neću uspjet dobit uputnicu i vratit se na KBC
Privatno gdje se vadi, znam za jedan privatan labaratorij kada se ide uskom cestom od policijske stanice Zamet do poliklinkike Mediko(sada su se preselili) da li se tamo može vadit beta?
Innu čestitam za dvije mrvice..
magi7 čestitam!!
Na Nuklearnoj vade betu do 10h, a privatno je vade i u ovom laboratoriju na kojeg si vjerojatno i mislila. http://forum.roda.images/smilies/love2.gif
Hvala Aurora baš sam na njega mislila!! To mi je blizu !! Reci te mi ako me beta bude neg. ili poz. da li s tim privatnim nalazom mogu otići do Humane pitat ih što dalje??
mravak draga ljubice moja! Ja se jos uvijek nadam da nije gotovo... I dalje ti saljem puno poljubaca i veliki zagrljaj. Od moje M jos nista,makar simptomi su poceli. Bole me kriza ludjacki i imam neki cudan feeling tamo dole... Nek vec jednom dodje...
I ja se nadam da nije kraj... tj. mislim da ne želim to shvatit iako je već skoro sve jasno da je kraj za moje dvije mrve :(
... mislim kada prestanem uzimati utrće da će M doći na velika vrata ...
sumskovoce što se tiće tvoje M... meni je pomogao tvoj savjet... isti dan kada sam napravila test dobila sam je .. a kasnila mi je dobrih 7 dana prije ovog postupka... očito od nervoze...tako je sada i kod tebe... doće će onaali kada bude spremna... nema druge nego se opustiti i čekati ...
he mravak, ja popiskala test jos jucer ;) pa negativan. Zato se nicem ne nadam. Buduci da sam na god htjela bi na kupanje za 2,3 dana...kad bi M dosla sad bilo bi idealno... Drzi se draga!
Joj tako mi je teško sve ovo čitati...:-(
Cure držite se :love2:
Mravak potpisujem Auroru tako je i meni bilo najprije brljavljenje pa minus na testu a onda sam prestala sa utrićima pa je počela i menstruacije, kad je gotovo treba prihvatiti situaciju kakva je, bezveze mi je produžavati tu agoniju to nas neće napraviti trudnicama
Mislila sam večeras prekinut sa utrićima jer su me jajnici počeli nabijat...što vi mislite?
mravak izvadi betu, ali ne gubi nadu. Nesmiješ očajavati.
sumskovoce kakav je test danas?
Ima li neko neke informacije od loks?? Znam da uživaju na malom GO, ali ja baba sam radoznala!:lol:
Svima:heart:
Magi7 iskrene čestitke za tvog anđela :zaljubljen:
Mravak?????? šta kaže beta???
Jutro curke!
Mravak - javi nam betu, kakva god da je...
Cure moje, test je ponovo negativan :( a M nema.... sad se bojim da se nešto nije poremetilo kod mene. Prestajem piti Vitex jer je možda on krivac za to kašnjenje od 5 dana... huhuhuhuh :( možda skočim kod moje gin popodne po nalaze koji su već trebali stići i pitat ju da me pogleda na UVZ... možda imam neku cistu ili slično... zadnji put kad je toliko kasnila imala sam veliku cistu na jajniku koja je srećom pukla s mengom...
magi cestitam na malom anđelcicu!
mravak kakva je beta,jesi vadila! drzim fige!
Evo ja danas u 11.tj. mucnine malo manje ipak,samo cesto me zeludac boli,sva sam zapuhana,mamurna...valjda je sve to normalno u trudnoci,samo gadno kad me ulovi strasna bol u zelucu,koja traje po pol dana,a nesmijem nista popit protiv bolova....nadam se da ce sve biti lakse kad prodje prvo tromjesecje....
pozz svima!
menga je došla na velika vrata... čula sam se sa svojim dr. i rekao mi je da mogu prestat sa utričima i da nema potrebe da vadim betu... tako da je to sve od ovog postupka!!!
Ono što nas ne slomi, ojača nas...idemo dalje, ne predajem se ja tako lako !!
Sada ću napuniti baterije u iduća 2 mj... selim se iz kuće u vikendicu na moru ... jeee...
Jučer sam bila koma,isplakala sam se, ali danas sam cijeli dan po kavama i super se osjećam... cijeli postupak sam odležala i zahtjevala sam dvije mrve i znam da sam dala sve od sebe... doći će na red i naš dobitni postupak!!
Pusa svima i ako me ne bude duže na forumu znajte da se negdje bučkam u jadranskom nam moru i pržim na suncu...nemam tamo net... divljina :)
...čak sam odlučila malo smršati, ne puno cca 2-3 kg :) Puna sam planova... ali pitajte me da jesen da li sam smršala ili se udebljala od ljenčarenja :)
loks puno sreće za tvoje dvije mrve !!
Sretno Mravak i samo tako,pozitivno!!!!!!!:yes:
Magi čestitam na mrvi :klap:
Svima ostalima velika pusa i vibram da se ovi negativni pokušaji do kraja godine pretvore u pozitivne jer je jako lijepo čitati kada netko uspije :-*
Mravak bravo za stav, tako treba, lijepo se odmori, napuni baterije, misli pozitivno.....čeka tebe bebulina negdje tamo u budućnosti samo treba izdržati do tada! Pusa!
Mravak bravo za pozitivu! Barby slatke su te mucnine, a i brzo ce proci. Meni M dosla,napokom! Slijedece srijede folikulometrija. A danas lezanje i odmor... Pozz svima!
magi7, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mravak, lijepo si napisala, bar znaš da si dala sve od sebe, ja ti želim od srca već sljedeći postupak da bude dobitni!
sumskovoće, krenulo je..... svu sreću ti želim!
sve vi moje drage znane i neznane, posebno trudnice, pozdrav i :*