hvala Ameli.sad si me podsjetila da na prvoj stranici mojeg IVF dnevnika imam podebljanim slovima ispisan baš taj Gibonijev stih ! ...Hodaj...nebo strpljive voli.Hodaj...možda se ipak sve u dobro pretvori . (Hoće)
hvala Ameli.sad si me podsjetila da na prvoj stranici mojeg IVF dnevnika imam podebljanim slovima ispisan baš taj Gibonijev stih ! ...Hodaj...nebo strpljive voli.Hodaj...možda se ipak sve u dobro pretvori . (Hoće)
heheh ma nisam nista psovala nego sam zaradila opomenu zbog ponovnog registriranja,nije mi pihvacalo sifru i ja pametnica opet da se reg.hehe kad ono zuti karton.eh da vam se i ja sad malo pozalim,jutros vadila betu,1,10vise srece drugi put nadam se..veliki pozdrav za sve.i idemo daljeee
deny![]()
![]()
Posljednje uređivanje od mravak : 18.06.2010. at 10:47
deny, strašno mi je žao, zadnjih par dana samo loše vijesti ovdje.
Stvarno ovih dana sve loša vijest jedna za drugom....spremam se na pregled, kad se vratim hoću hoju pozitvnu i dobru vijest da nam danas uljepša dan....cure navalite!
ma sta se moze,bitno je ne odustajati i ici dalje punom snagom,namijat ce se sreca i nama jednoga dana..
lucija83 pusa za Gabrielu
diabolica
deny žao mi je
sara38 jako mi je zao zbog tebe...mogu mislit kako ti je,sve sam to prosla...
ja danas jedva malo bolje,2 dana sam bila koma,pozlilo mi navecer u srijedu,imala uzasnu bol u zelucu,pritisak,sve trajalo jedno 4,5h,naravno nista nisam se usudila uzet protiv bolova,toliko mi se trbuh poceo naocigled napuhivat,moji nisu mogli vjerovat,rbuh mi je dosao kao da sm u 6,7mj trudnoce vec,pocela sam otezano disat i uzasne mucnine imala,na hitnoj mi rekli da ne smijem nikako uzet nikakvu tabletu pogotovo jel sam u prvom tromjesecju trudnoce i da bi sve moglo stetit djetetu,samo neki lagani caj popit i ako mogu na silu bar povrcat.a ja na silu povracat ,nema sanse.i negdje oko 10,11 navecer kad je mene lovilo jako povracanje,jedno 7,8min sam ja bez prestanka povracala,a taj dan nisam nista jela osim nekoliko visanja...ne znam, ni sta je islo iz mene van,ali nakon sta sma povratila odmah sam osjetila veliko olaksanje i trbuh je piceo polako smanjivat se.dr rekla da je to normalno u trudnoci...akme al me dobro zdrmalo,bas me gadno ulovilo.ali to nije sve,kako sam legla navecer,ulovila me groznica,zaspim ja konacno i negdje oko 1h ponoci mene bolovi u trbuhu neki cudni kad odem ja na wc kad ono proljev jak,opet mucnina,povracanje...jucer sam cijelo jutro do 3h popodne prelezala,nisam imala snage valjda me sve to iscrpilo,jednostavno me noge nisu drzale,samo sam padala.
tigrical smanjila sam potpis,jel sad ok?
Posljednje uređivanje od barbyRI : 18.06.2010. at 12:10
Sara tek sam sada vidjela. Žao mi je draga, drži se
Deny
Diabolica kako je prošao ultrazvuk?
Svim čekalicama koječega šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusa svima![]()
Joj, Barby nikad mira kod tebe, ma bit će sve super. Potpis ti je odličan sada, ono je stvarno bilo preširoko.
Pusa svima!
BarbyRI i ja sam imala takve tegobe, česte proljeve i napuhanost trbuha a o mučninama i povraćanju da ne govorim....proći će al na žalost doći će neke druge brige i tegobe...nikad mira, sad trebaš izdržati prvo tromjesečje i osjetit ćeš veliko olakšanje.
Ja sam obavila svoj UTZ i pregled....sve je najboljem redu, mjere glave, abdomena, kostiju i otkucaji srca su u normalnim parametrima za 21. tjedan trudnoće....stabilizirao mi se tlak ali isto tako sam smršavila 1,5kg...jel možete vjerovat? Naime od prošli put sam smanjila težinu i do sad sam dobila samo 4kg...uglavnom, ginekologica mi je preporučila samo da što više plivam i uživam u svojoj zdravoj trudnoći do 28. tjedna što jedva čekam, kad slijedi opet UTZ (možda odem na color doppler) da se izmjeri prohodnost kisika u pupkovini i sve ostalo.....do tada mi predstoji samo uživanje...konačno da se malo opustim....
Drage moje želim vam da vrlo brzo budete u mojem stanju.......svima veeeliki virtualni![]()
Diabolica znala sam da će sve bit u redusad samo uživaj
Barby nadam se da će ti pomalo popustit tegobe
Lucijabit će Gabrielica super, vidjet ćeš
Sara![]()
![]()
Čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima puse
diabolica, uživaj mi sad draga u miru i bez brige u svom trbušiću!!!!
lucija, pusa Gabrijeli, nadam se da će brzo doma svojoj mami
svima vama ostalima da vas sad ne nabrajam, puno pozdrava i sreće u postupcima u kojima trenutno jeste, i puno strpljenja čekalicama
a kod mene ovaj put malo dobrih vijesti (bar za sad, korak dalje od prošli put), puno folikula, tri js, sve tri se oplodile, sutra transfer!!!!!![]()
innu draga SUPER je to tulum u labu!!!!! Šaljem ti tonu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer!
Diabolica Jupi!!!! Nek je biba zdrava! Šalji nam trudničku prašinu i sve nas lijepo zarazi
Lucijaza tebe i Gabicu!
innu bravo za tvoje 3 js....to su dobre vijesti, super...osjećam da bi moglo upaliti ovaj put....nek ti je sretno!
innu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa ti ćeš nam na kavici bit trbušasta(dolaziš, jel tako?)
hvala vam cure na lijepim željama, evo mene, 2 mrve vraćene (jedna se jučer prestala razvijat)! beta 05.07.
pozdrav svima!!!!!
![]()
Bravo innu!
Sara38
Rodila se jedna mala riječka MPO curica, čestitam mami i tati!
I ja se pridružujem čestitkama na ne baš tako maloj curi! Svima nam to daje snagu za dalje!mami i bebi!
innu bravo!!! Ima da tog 05.07. feštamo draga...sada pazi na sebe i uživaj u svojim mrvicama!
innu super,sad odmaraj i drzim fige za 5.7
cestitke mami na bebici,iako ju ne poznam!
innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ za beturinu draga!!
danas bila vadit hormone,i dalje se vade na nuklearnoj nisu preselili na polikliniku....
Innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dvije mrvice i veliku betu
Inuu čestitam za mrvice i vibram da se lijepo ugnjezde!
Kod mene druga vrtsa nemira...danas mi je 28 dan dc a menge još nema.Nema ni simptoma, osim što osjećam kao da imama ping-pong lopticu u maternici. Napravila sam test jutros i negativan...BO????
Nije da se nadam više, nego mi nije jasno..moj PMS je jasan i glasan, dok je ovo stanje sad kao pred O (imam super sluz zbog sirupa od bijelog sljeza kojeg pijem zbog prehlade) nisam kuću oribala i ne osjećam potrebu ju oribati, kosa se ne masti, nema prišteva po licu, bole bradavice cicke ne, jede mi se čoksa kao da je danas došla menga...li je nema....
Osim što pijem Vitex nisam ništa drugo promijenila, a Vitex bi trebao djelovat tek nakon 3 mjeseca uzimanja...
Imate li idju šta bi ovo zatišje moglo biti?
Draga, možda jedno duže vrijeme nećeš ni dobiti!!!
Ponovi test za koji dan! Hihihihihihhi!!!
Innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate za mamu
Sumskovoce nadam se da je to to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali isto tako ti moram reć da sam ja do sada (od kad pokušavamo) prošla kojekakve čudne PMS-ove. Na žalost, kad se krene u akciju i tijelo nam se promijeni (čitaj uroti protiv nas). Ja sam do sad 3 put imala toliko jake simptome, od upaljenih bradavica s "ubitćuteakomitakneš" bolnim cicama, sve mi je smrdilo.... i tako, ali na žalostopet ništa. A vitex je i meni odmah 1. mjesec smirio PMS simptome (pila sam ga 3 mjeseca) Ali nadam se da kod tebe stvarno je to to
![]()
Tnx cure... ali ja mislim da ipak nije....I nisam pesimist nego, kako kaže cranky, kad se tijelo poremeti zbog psihe, sve ode u honduras
Moj osobni rok zadržavanja menge psihičkim opsesijama je 32 danaa danas je 28. dan, M inače svakih 26...tako da ima još dana do prave, osnovane sumnje....
Od simptoma T imala sam do sad (u protekle dvije godine): povraćanje, pojačan osjet mirisa, pospanost, umor, bol u križima, učestalo morkenje, promjena boje bradavica, vrtoglavicu i sve to naravo počevši dva do tri dana od očekivane M pa dok sam uspjela taj moj jadan ciklus zadržat u tijelu.... Možda me zato taj blaženi mir toliko iznenađuje....
A Snekica...ako budem morala ponavljat test...a to je obzirom na moju strpljivost prekosutra, dakle srijeda, isti dan dolazim u Pulu na kafeVaži?
Obavezno! Čekam te!
Nego, gdje je Loks? Još se nije vratila?
Posljednje uređivanje od Snekica : 22.06.2010. at 09:05
Dobro jutroi sretan dan antifašističke borbe!
Mislim da je loks rekla da je nema cijeli tjeda...ona i mužić se igraju turistai vjerojatno psuju vrijeme koje više liči na jesen nego na ljeto...
Innu kako si draga? Čuvaš mrve? Da znaš da si sad PUPO (pregnant until proven othervise) i da kao trudnica imaš pravo na sve hireve ovog svijeta![]()
tu sam, bez brige, i već hirujem samo tako (nadam se da neću to ispucat prije nego mi stvarno bude trebalo)
stvarno, di nam je loks? čekamo te s vijestima!!! a ni mravak se ne javlja! jaaaavi seee!
cure moje veliki pozdrav šaljem svima redom, i još jednom se zahvaljujem na vibricama i lijepim željama, znam da me u ovom trenutku samo vi možete razumijeti!
Innu ispucaj sve, nije bitno..ionako treba imat razumijevanja za trudničke želje, u protivnom ječmenci....hehehehehe!
Mravak nas drži u neizvjesnosti, to nas ona namjerno muči! Jaaaavi se draga!!!!!!
Drage moje u bedu sam, nemam vam što javit dobroga... od 7dpt imam smeđe brljavenje,evo već 2 dana.. jutros sam napravila kućni test koji je negativan...možda je 9dpt prerano ali jednostavno sam morala napravit... a i ovo brljavljenje me ubija ... menstrualne grčeve nemam, a oni su mi inače dosta izraženi... a pogleala sam nalaz... docentica mi je napisala da betu vadim 02.07. a to mi je 19 dana od T... mislila sam sutra otići sutra do svoje gin. i s njom se dogovoriti kada da vadim betu... pa da se riješim agonije, da se olakšam i sebi i obitelji... jer mi ne daju da ništa radim... ležim u krevetu igledam tv...izgorit ću na živce... još sam prelažala dane poslije punkcije...skoro sam već 2 tjedna u kući, u krevetu...
Mravak pomalo! Nemoj se već sad razočarati! ZA kućni test je pre rano, brljavile su cure koje su imale ogromne beturine! Da nisi od brige zapostavila mazit mrve!!!!! Pusti docenticu, neka ona računa kako želi, ti sutra fino kod svoje gin, pa vadit betu! NIJE GOTOVO!!!!! Ajd please nemoj se predat! Ja sam uz tebe kao da se mene tiče!!!! Šaljem ti tisuću poljubaca![]()
Da ti nije brljavljenje od implatacije? Jer i za mengu mislim da je prerano. Nema![]()
Svima!!!
Drage moje Rječanke,
samo sam Vam htjela javii da sam 15.06. točno na termin rodila mog anđela. Bio je porod u vodi i nezaboravno iskustvo.
Svima želim da što prije dođete do svog anđela.
Pusa od nas svoje!!
magi7 iskrene čestitke tebi i tvom M, a malenom anđelu pusa!
magi7 iskrene čestitke
mravak to je sigurno implantacijsko krvarenje, nemoj još uvenuti....ima nade do bete....
mravak, obzirom da si imala transfer 5. dan mislim da nisi prerano radila test i da sutra komotno mozes izvaditi betu. Nema smisla da si produzavas agoniju, niti si odgodom menstruacije zbog utrica, niti si mirovanjem cekajuci na rezultat, koji je vec sada prilicno pouzdan... Zao mi je.
magi7 bravo za nezaboravan porod u vodi, rodjenje na dan termina i cestitke za malog andjela!
magi7, čestitam cijeloj obitelji, sjećam se tvog uspješnog reš postupka, uživajteeeee!
Sada sam već počela malo krvarit...
Od koliko do koliko se vadi beta u KBC Ri? Gin. mi radi ujutro tako da mislim da neću uspjet dobit uputnicu i vratit se na KBC
Privatno gdje se vadi, znam za jedan privatan labaratorij kada se ide uskom cestom od policijske stanice Zamet do poliklinkike Mediko(sada su se preselili) da li se tamo može vadit beta?
Innu čestitam za dvije mrvice..
magi7 čestitam!!
Na Nuklearnoj vade betu do 10h, a privatno je vade i u ovom laboratoriju na kojeg si vjerojatno i mislila.![]()
Hvala Aurora baš sam na njega mislila!! To mi je blizu !! Reci te mi ako me beta bude neg. ili poz. da li s tim privatnim nalazom mogu otići do Humane pitat ih što dalje??
mravak draga ljubice moja! Ja se jos uvijek nadam da nije gotovo... I dalje ti saljem puno poljubaca i veliki zagrljaj. Od moje M jos nista,makar simptomi su poceli. Bole me kriza ludjacki i imam neki cudan feeling tamo dole... Nek vec jednom dodje...