Strasna si :kiss: al bit ce bas to ako fakat ne budem.mogla tovarit u sebe preko neke mjere onda idu suplementi ( tj.oni idu u svakom slucaju samo ce omjer bit drugaciji ovisno o prehrani).
Printable View
ja odradila
cijedi se sve s mene
radila sam sa svojim jadnim kilicama i baš sam si bez veze s njima (idem u decathlon drugi tjedan)
obožavam burpeeje :heart:
i jedino što nisam radila jump lunges, nego obične, jer čim počnem tako skakati, zabole koljena, pa to više ni ne radim
meni je trening odličan ustvari, samo mi je mala kilaža utega, pa ću ponoviti jednom s težim utezima
i super mi je kako vidim svoj napredak u ovih mjesec i pol vježbanja
prije nove godine ne bih mogla ni 2 runde ovog treninga kako spada, sad odradim baš fino
razmišljam čak i o pretplati zuzi, zbog onih njenih warrior wednesdaya
BR WO6
danas lakse nego jucer, pa prihvacam da je do ciklusa. Svidja mi se to vise nego da je WO5 tezaaaak
rahela bravo!
danas 5km, sutra i prekosutra aktivni rest :)
Prijavljujem neko jadno trckaranje, jedva 20min nemam pojma zakaj.
Bravo za odvjezbano, umornima :hug:
Lilli, svaka cast na odluci!
MB, lijep provod na planini :)
Mfp i 5 dan pokazuje viska, zadovoljna sam. Ispada da sam samoj sebi pokazala da se moze biti ispod 1500kcal pa cak i ispod 1300kcal i ne biti gladna. Bila sam uvjerena da jedem puno vise. Kroz 5 dana nakupilo se oko 2800kcal
aj da se i ja prijavim u ovoj godini. malo brze hodanje, 4 i kusur km u 27, 28 minuta
i nova boja kose :D
bravo kris!
magriz a di je slika :mrgreen:
brzo ti je to hodanje :naklon: skoro ko trcanje!
Stvarno brzo hodaš Magriz!
Bravo Kris! MB, uživaj na planini!
Ja sad idem na trening sa dugim dionicama, vidjet ćemo. osjećam se dobro. Malena nema temperaturu trenutno, kad dam ibuprofen onda stvarno duže drži. Nadam se da će tako biti i kad se vratim
Bravo Kris i magriz!
Meni nije zvonio sat pa se digla maloprije, brzinski natrpala u sebe tu krisku kruha s pekmezom i za 5 min krecem na :trci:. Bas se veselim da vidim sta je to Lili isprogramirala :mrgreen:
Bit 4 x 2km na 4:55 jupii jeee
Eh da naspavala sam se, bez budjenja 8h u komadu.
sad vidim kjb ajmoooo draga!
Lili, kjb :klap: :klap:
Kjb mazi od malena dajem samo ibuprofen jer bi mu paracetamol samo kratko djelovao a sklon je visokoj fibri (visr puta preko 40 imao). Nadam se da ce brzo ozdravit ~~~~~~~
Mi cekamo ekipu pa krecemo :)
M brzo hoda kako ja najbrže trčim!!!!!!!!
~~~~~~ bolesnima
MB, zavidim na Biokovu :zaljubljen: uzivaj draga!!!!!!
Ja se vratila iz teretane. Subotom u 7h je uvijek milina, nema krepane žabe i možeš što god si zamisliš. Je, osim kad sam sebi ne zezneš koncepciju, ko ja danas.
Inače uvijek idem praznog želudca, ali danas sa odlučila promijeniti i popila sam shake koji preporuča keto bodybuilding guru. Ispalo je kaka*f*strofa, kako bi Zhang rekla. Pekao me želudac cijeli trening, zapravo, još me peče. Užas od užasa. Automatski je sve patilo :evil: Ponavljam? Nikad više!
Ovo naglašavam iz čistog razloga da se samo još jednom osvjestimo da ono što meni paše, drugima može biti koma, i obrnuto. I nema općih riješenja, samo smjernica. Fine tuning je na nama....
Magriz to je bio fin trk!
MB uživajte!
Danci jesi sad samo u teretani, ne radiš više kod kuće? A biciklo?
I još čekam recept :-).
Doručkovala, sad mi slijedi najteži dio dana. Obući malu i držat je pod kontrolom dok budemo išle plaćati račune. Kako je ustala veliki su izgledi da će to danas biti izazov.
Poslijepodne sam planirala vježbati.
Ostaje mi još 9 treninga od Core de Force, pa onda prelazim na 22 min Hard Corp.
Sinoć mi je mm rekao da imam veće mišiće na listovima od njega :lool:. On se inače hvalio da su mu to najizraženiji mišići :lool:.
Fino me ispipao i zaključio da sam ojačala sve grupe mišića :mrgreen:. I ne budite zločeste sad :mrgreen:.
Gdje nam je Flopi? Napisa da ima loše željezo, da će dalje ići provjeravati i sad je nema.
Nadam se da je ok!
3x tjedno sam u teretani. 2x radim total body, 1x lower. Kući radim 1x upper + 2x cardio (uglavnim clean ili snatch).
Za bike mi je trenutno prehladno/sklisko/mračno. Bila sam u ned čim se vrime malo popravilo i uživala ko prasica pa živim u nadi da će takvih dana biti sve više...
To su više plačke nego palačinke :lol: I keto su :mrgreen:
1 jaje + 50g ABC sira + 15g wheja od vanilije (ili malo vanilije) + malo ekstrakta naranče. Ja stavim malo stevije. Recimo vanilin šećer bi pokrio steviju i vaniliju po okusu. Valjda. Nisam probala :mrgreen:
To sve zblendat, vaditi žlicom (tekuće je ali nemaš brige) i peći na toploj (ne vreloj kao za obične palačinke) tavi dok se ne pojave balončići pa okrenuti. To je za čas gotovo. Lijepo ih poslagati pa preliti kombinacijom rastopljenog kokosovog ulja i ghee-a/rastopljenog maslaca (10g+10g ili odoka). Što više staviš, sočnije će biti a time i više njammmmiiii. Idealno za nabijanje mase ;-)
Kjb vibrice za malenu
J-la...ma jok...to uopce ne zvuci zlocesto :mrgreen:
Danci ja isto jedva cekam bike, obozavam voziti.
Magriz, bravo
Evo da vam se malo javim :bye:
Samo trčim u zadnje vrijeme, snagu sam skroz zapustila pa mi glupo prijavljivat stalno trčanje.
Pripremam se za svoje prve polumaratone, sinoć 17km.
MB vidimo se u Splitu, Lili vidimo se u Budimpešti, flopice vidimo se na Plitvicama :lol:
Plima, ti to sve potiho, pa grunes :-)
Ja spremam kucu, ne znam cega bih se prije uhvatila pa malo surfam :facepalm:
Trening cu, kako stvari sad stoje, tek negdje popodne.
:lool: Zhang ista sam po pitanju spremanja.
Moja će čekati neka bolja vremena, umorna sam. A draže mi je vježbat. Nikad kućanice od mene :lool:.
J-la akd da te konacno neko kriticki ispipkao. Znamo mi kako ti to volis :lool:
Spajka, :lol: da da, j-la bi se pipkala :-)
I nismo zloceste, uvijek samo realne ;-)
Ja uz dva bubanca ni nemam nesto ekstra za pospremati, samo me peglanje ceka.
Ali najela sam se ko prase pa sad odmaram. Prvi dan da nisam na kasicama.
Kasnije vjezbanje :-)
J-la lopuzo pipkalice :-)
Bravo za sve odvjezbano i otrcano!
Plima luda si skroz znaci sva 3 pm ces trcati, svaka cast!
Kjb mraak ste odradile, u grupi si s mojom jako, jako dobrom frendicom iz kvarta a cak cujem da ste na kraju jos i nagazile.ludjakinje brze od zadanog! Bravo !!!
A ja sam ODUSEVLJENA kad ovako isprogramiran trening a malo cudo od Garmina te vodi nema nikakvog pritiskanja samo picis.
bilo odlicno isli cak i malo brza od zadamog 4 x 2 km na 4:55 zadano uz zagr i rastrc.
ispalo 4:55 4:53 4:52 4:51 po p.s.-u
i vrijeme je bilo divno.
Poslije sama s djecom nabavka hrane autobus (vole bus ajmee..) Kaufland ...a sad na utakmici, L.dodaje lopte odbojkasima ... poslije spremanje za festu veceras. Ima da popijem nesto da ne budem krepana kokos :lool:
Cure eto tako ćete i vi nekako kad se vidimo :mrgreen:.
Ja sam odspavala 3,5 sata. Rekla sam da sam umorna, je l da :lool:. Tek sam ručala oko pola 7, tako da ću vježbanje ostaviti za malo kasnije, da mi se slegne sve ovo.
Lili lijepo se provedi večeras, a i sutra :-).
Jutro! :-)
Jucer upper, znaci rikavela, prsa su bila u fokusu: sklek, sklek, hop, sklek...i tako redom, pa onda za promjenu push off da ne bude sklek :mrgreen:
A rucak mi cijelo vrijeme u grlu iako je bilo proslo skoro 3 sata...
Danas je lower na rasporedu.
I vezano uz kile i vagu, evo jedan primjer: od jucer do danas imam 1kg vise.
A zasto? Jer sam za rucak jela kiselo zelje i kobasu i bila zedna kao graba.
Do sutra, preksutra ce ti biti ok, ali danas je kg vise.
Samo hocu reci da svakodnevna kilaza oscilira i u ovisnosti sto jedemo pa samo to imati na umu ako kazaljka skoci iz dana u dan. Bitno je da joj je u duzem promatranom periodu putanja prema dolje...
Zhang i tebi, poslije kiselog kupusa, tijelo zadržava vodu?
Meni noge, al od kukova budu otečene i treba mi, baš tako, dan da to isperem iz sebe.
Znači, nisam jedina :-).
Sad ga uglavnom i ne jedem radi toga. Mislim da sam sarmu jela oko Nove i od tada je izbjegavam.
Sinoć dynamic strength i 5 min core on the floor. Posljedice ću vjerojatno poslijepodne ili večeras osjetiti, kod mene to malo kasni ;-).
Dan cure!
Nakon mjesec i desed dana sam si dala jedan cheat day. Malo pralina finih i cips :gaah: odmah danas se vracam na staro, bas mi ne pasu ti losi ugljikohidrati i gotovo. Odradila jucer LIIS setnju, danas cu malo snagu iako nije po programu, osjecam silni guilt trip zbog jucer.
Doruckovala sam zeleni smoothie od spinata sa chia sjemenkama, psylliumom, kokosovim uljem, malom bananom.
Da, bas izrazito. Sarma cak i ne toliko, koliko dinstano zelje. Valjda ga voda od kuhanja razblazi, a ovako dinstano kao da se jos ukoncentrira....
Dobro si ti to sinoc odradila, meni je vec ovo moje u 18,30 bilo kasno.
To mi je kod summer nevjerojatno, ti kasni treninzi. Ja tamo negdje oko 21,30-22 budem kao da netko stisne OFF tipku :lol:
Ali dobro, ja se rano budim....
Mini, nastavi dalje. Ovakvih dana ima i to je normalno da se dogode. Nece biti nikakvih strasnih poslijedica, samo furas dalje.
Zhang, hvala ti. I ja tako mislim. Uostalom dobar je rezultat 41 dan bez prekrsaja ;-)
Juče sam 3,5 sata spavala, bilo bi sramota da nisam mogla :lool:.
Dinstani sam prestala jesti u trudnoći, nakon porcije, stopala su mi bila slonovska.
Mini, neće jedan dan naškoditi.
Jla :shykiss:
Vec sam izguglala neke dobre HIIT programe....
ola curkice, evo I mene
jel me netko tražio? :mrgreen:
viroza me uhvatila
odmarala sam, jedino što sam uvrstila yogu svakodnevno
fali mi gipkosti i mišići su mi kruti
danas uz yogu i jill i njen strength trening s ketlbellom
bilo je izazovno, 30 min.
taman
plima vau vau!
vidimo se!
ma vau za sve vas vrijednice :heart:
Mini ok. je imati jedan grešni dan u mjesec i pol
sad nastavi dalje kao da ga nisi imala...
i aj sam jutros smoothie, blitva, jabuka, đumbir, limun i celer, malo za dišne puteve..
sad odoh ispeći jaja i pečenice
:lool:
flopi :love:
plima, wow, bas si ambiciozna! super!
ja sam bas umorna danas, planina izmori covika :mrgreen:
a i jela sam bas neke stvari koje inace izbjegavam pa danas imam osjecaj ko da sam se kamenja najela :drama:
Mini bravo. Ja znam da cu danas fulati tj.zapravo sam fulala. Sutra pocinje snimanje pa jutros proba pa spremanje pa gosti jer je i mm sutra rodendan. Sve kaj sam uspjela staviti u usta su kruh, mini burek od sira i pasteta. Ne puno ali opet :/. Navecer me cekaju kobasice i kupus jer nisam stigla rucati pa cu za veceru. A jos i torta.
Kris da te utješim, i ja sam danas bila grozna.
Sreća ide radna sedmica kada imam više discipline.
Odradila activ recovery. Malo sam zakrzljala, morat ću Tonyevu yogu češće radit.
Moram se pohvalit da sam se imurazila na one iskorake sa skokom. Imam silan strah zbog koljena ali pazim kod doskoka i super. Bas mi se dopala vjezba.