Mislim da ghetaldusi rade Imaš u cc1, nazovi pa pitaj možda možeš nešto danas kupiti.
Printable View
Zanimljivo
Svaki šetač ima masku
Sve vani u cvatu napose magnolije i divlje šljive
Meni je bilo ok dok u mom mjestu nije bilo korone. Sad kad su potvrdili da ima instant mi je koma :(
Ja pobožno pratim sve konferencije svaki dan i za Srbiju i za Hrvatsku. Jedino me porod omeo nekidan pa sam propustila. :lool:
Također sam odlučila biti pozitivna, ali moram priznati da mi teško ide. Danas mi je bilo baš teško vidjeti mog bebana s maskom kad smo izlazili iz bolnice. Jasno da je to za njegovo dobro, ali ta scena novorođenčeta s maskom mi je bila pretužna.
Sad najavljuju da je i moj kvart jedan od onih koji će navodno biti u karanteni u Beogradu i čini mi se da se na to neću moći naviknuti. Ali znam da mi se samo čini jer mi se tako činilo i za policijski sat i za sve druge mjere. Samo da dobro riješe situaciju za nas koji ćemo morati ići izvan kvarta zbog doktora, pregleda, beba..
Sviđa mi se ovaj stav da ne prolazimo sve uzalud, morat ću si ga pročitati još koji put. :)
e zbog tog stava sam otvorila novu temu :-)
Kako podnosite izolaciju?
Vama mamama s tek rodjenim bebama je zaista teško, pod hormonima ste, beba treba patronažnu, kontrole,... al Riri kad si toliko preležala i izdržala za svog malenog, ma izdržat ćeš i karantenu :heart: ljubiim :kiss:
Drugi preminuli je bio onkološki bolesnik.
Moj muž mora idući tjedan na Institut radi daljnje terapije.
Najradije bih da ne ide, ali terapiju mora nastaviti.
I što sad?
Meni je mama danas na petom ciklusu kemo. Usrana bolnica u malom gradu. Takve bolnice nema kod nas u najvecoj zabiti. Odvratno nesto. Izolirana je koliko toliko. Vjerujem i nadam se da ce tu biti bolje i da ce biti dobri uvjeti. Njoj su do bolnice preporucili tri maske.
Suosjećam.
Baš mu sad govorim da ću ići ja s njim i da mora staviti duplu masku.
On je dosta ležeran bio, ali mislim da je sad shvatio.
Klinika za tumore je generalno super, iako ima jedna doktorica koja je zalutala u profesiju.
Jednom je pustila mojeg muža da čeka 9 sati. Prestrašno nešto.
I kad se pobunio, prijavila ga je.
Da ne pišem sad što nam je sve priredila.
Nadam se samo da postoji posebni krug pakla za takve spodobe.
Sve dodatne mjere koje poduzmete do tamo i tamo su super. Nece skoditi.
Riri, skroz razumijem da ti je bilo koma vidit ga s maskom, i kao mama sa postporodjajnim hormonima tocno mogu zamislit kako si se osjecala
Ali realno, da je sve u najboljem redu i da je vani najdivnije proljece, ti bi sljedecih mjesec dana veci dio vremena bila kuci. Tako da ti nije ovo neka razlika. Ne znam da li vam svejedno dolazi patronazna par puta? Pregledi ti nadajmo se trebaju tek za mjesec dana.
Hocu reci, i s koronom i bez, tvoje boljke ionako bi sad bile locirane unutar tvoja 4 zida, dojenje, piski li i kaka dovoljno, zasto toliko place, zasto vise ne spava, kako ga prihvaca starija seka.. zazmiri slobodno na vanjski svijet, dopusti da te uzme mamnezija :) i otvaraj teme o boji kakice i bljuvanju, obavezno u prvom licu mnozine "danas smo se pokakali do grla" :)
Puno je manje ljudi, nema akutni bolesnih kao sto je znalo biti prije, osoblje vise pazi.
Tako da mislim da je stvarno sigurnije nego prije 2-3 tjedna.
Osoblje nosi zastitu, a maske nosi vecina pacijenata.
I jos je obavezna dezinfekcija ruku svima koji ulaze u zgradu ( a osoblje vjerojatni deznficira sve zivo. Barem ja tako radim uz stalno otvoren prozor za cirkulaciju zraka.)
Sirius! Evo te! znaci da si dobro!;)
Promaja i panika su najveci neprijatelji nasih naroda i narodnosti!
netočno!
"Propuh, papuče i punica"
;)
https://kupdf.net/download/cody-mccl...573e57876c_pdf
to je knjiga;)
Kako kupuju hranu ljudi koji imaju virus ili su u samoizolaciji? Danas sam kliknula Konzum klik i vidim ništa od toga.
Odu na benzinsku još lijepo odu na wc, pogotovo ovi stariji....:gaah:
Ne znam, u mojoj selendri nema internet kupovine namirnica preko interneta. Meni moji najuži članovi obitelji donose 1-2 puta tjedno namirnice, uglavnom najbliži prije svoje kupnje mi se jave pa ako šta trebamo
Što se ostalog tiće, sutra opet na previjanje u bolnicu koja prima pacijente i osoblje, koronu, polomljene i sve ostale na jedan ulaz. Ostale su zabarikadirali.
Riri bit će sve ok:heart:.
Kosjenka transplantacija?
Jelena čekamo, jučer su nam rekli da će dr. nazvati...
Ajde da bude čim prije
Držite se
Danas je neko deda ispred Lidla krenuo prema wc-u. I kaze mu zastitar da ne moze, da wc ne radi, jer bi da trebalo dezinfocirati nakon svake osobe, a to nije izvedivo. I ovaj se cijeli uskokodakao.
Fascinantni su, on je bas morao u dućan. U svim gradovima je CK organizirao dostavu namirnica, al to im je valjda ispod časti.
Lidl je ukinuo i plastične košare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemaju svi lijekovi za tlak jednak mehanizam djelovanja.
Riri, čestitam od srca! Zapamtila sam kad si pisala da si hospitalizirana zbog čuvanja trudnoće, drago mi je da je sve dobro završilo.
Kosjenka, sretno, držim palčeve za muža. <3
Kosjenka :heart:
Danka, hvala ti! :heart:
Cestitam, Riri :)!
A ovo? :sing:
https://www.facebook.com/10000457303...0145703147848/
Ja sam nasla ovaj clanak, mama mi ga je podijelila, cinio me se jako kvalitetnim pa ga saljem vama... https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2169519.aspx
https://youtu.be/PkORz1uz2IY
Sent from my iPhone using Tapatalk