deki77 jesu tebi rekli kako su se podijelile?
Printable View
deki77 jesu tebi rekli kako su se podijelile?
nisu mi rekli a ja nisam pitala?
Diabolica, Dani82, Vojvođanka i Deki77 sretno vam sutra na transferu i želim vam velike bete.
Vita22 i BarbyRI sretno u petak na folikulometriji.
Pozdrav svima od mene :bye:
Kika83 hvala ti na željama i što misliš na nas....uskoro ćeš i ti u postupak i ja se već veselim tvojoj Beti.:kiss:
diabolica, dani........ šta reć, suuuuper!:-D
deki77 i Vojvođanka koliko ćete vi vratit embrija??
joj to je ono što me najviše muči, ja bih vratila sva tri ako se budu do sutra dobro razvijala.
čula sam da Dr.i obično preporučuju da se vrate samo 2 zbog visokog rizika ali kako odlučiti, kako prelomiti u sebi i reći O.K. vratite mi 2 a onaj treći bacite (jer nema zamrzavanja) ??
a onda pitanje da li sam uopće spremna imati trojke???
i šta bi mi bilo gore da ovaj postupak ne uspije (jer baš onaj koji se trebao roditi je bačen) ili da imam trojke???
znam da ovakva razmišljanja nigdje ne vode......ali sve jedno mi se motaju u glavi
mislim da ću sutra poslušati Dr. i njegov savjet
cure da li će te vi posle transfera strogo mirovati ili ne?
ja sam mislila, kako mi je ovo prvi puta, odležati bar do nedjelje, odnosno učitniti sve što je u mojoj moći da uspije
da kasnije nemam grižnje savjesti
Vojvođanka, teško je to odlučiti ali vidjet ćeš sutra kakva će biti situacija meni je prvi put biologica htjela vratiti samo 1 embrij od 3 a nije bilo zamrzavanja i onda sam namoljakala dr. da vrate 2, onaj 3. koji mi nisu vratili se prestao razvijati pa mi onda odluka nije bila tako teška, ne znam što bih da su svi bili podjednake kvalitete i da idem prvi put, teško se odlučiti
Svim curama veliki pozdrav, morala sam Vam se pridružiti jer ćete mi možda pomoći. Ulazim u postupak za 4.mjesec kod docentice međutim od tih silnih nalaza koji mi trebaju više neznam gdje se šta vadi.....Pomagajte - koje nalaze tražim u ZJD-Mlaka a koje na poliklinici.....:((
Vojvođanka kao da sam ja ovo napisala... mene iste brige more, ne želim riskirati trudnoću trojkama (svi znamo koliko je to rizično)... ali opet što ako je onaj 3 (odbačeni) bio taj koji bi uspio.
....vjerojatno ću tražit da mi 2 vrate, ne znam.
Na zavod se nose bakteriološki brisevi bar sam ja tako , i vadi se krv za viruse hepatitis, Hiv i to a ostalo od krvi (hormoni i beta) na nuklearnoj i ako te traže za krvnu grupu to se vadi u onoj prvoj zgradi desno gdje su dobrovoljni davaoci
dani82 jesu tebi rekli kako su se podijelile?
vojvođanka koja je vaša dijagnoza?
vita22 bilo mi je drago...
Tigrical ja imam 2 četvorostanične i jednu trostaničnu, što mislim da je ok za predembrije stare 2 dana.
Vojvođanka (prije ti nisam odgovorila) ja ću malo više mirovati pva tri dana, ne znam i dalje razmišljam da li da idem onda radit ili da ostanem doma do bete.... nisam pametna.:|
Toliko ste toga danas pisale da mi je teško i pohvatiti sve te informacije, ali "pozitivne energije" na ovoj temi ne fali i konačno je sve živnulo i konačno se Rijeka digla na noge i ja sam sigurna da će tu biti jako lijepih rezultata za nekih dva tjedna. Čitajući vas danas, poželjela sam se naći uz vas i proživljavati svoj prvi postupak uz vas...ali morat ću se još malo strpiti. Super je to što vas je toliko u postupku istovremeno i što se možete savjetovati, bodriti, viđati u čekaoni, družiti i sve ostalo što puno znači...posebno iz razloga što je velikom broju cura ovo prvi postupak a puno ga je lakše prolaziti uz prijatelje, znance...Joj cure, sretno vam svima i da što prije dođe dan kada čemo počet odbrojavati s vama...
A što se tiče vračanja stanica ni ja ne znam što bi napravila i vjerujem da je odluka jako teško. Nekad znam biti dosta brzopleta i nepromišljena pa se ne bi iznenadila da mi bez promišljanja vrate sva tri pogotovo da iza sebe imam više neuspjelih pokušaja. Prvi pokušaj je probna vožnja i mnogima se stvarno posreći pa bude i posljednji. Poslušajte doktora, poslušajte svoje srce, srce VM i svaka odluka će biti prava:heart:
vojvođanka koja je vaša dijagnoza?
tigrical što mi ovo vaša smeta....pa odmah se osjećam tako starom... a u stvari sam mlada u duši :))
a dijagnoza je kod mene sve OK + hipertiroza, MM oligoastheo ili teška oligoastheo zavisi od dana, sigurno je nalaz bio jaaako loš kad su primjenili ISC metodu umjesto IVF
Ej cure sretno sutra biti će ludnica dole u humanoj bar ste sve skupa .........TIGRICA L i meni je bilo drago drugi put kavica.........cure kisssssss do daljnjega ........sutrašnjim trudnicama veliki kisssssss DANI DIABOLICA VOJVOĐANKA DEKI 77( i ja sam te upoznala bila s tobom zadnja u ponedjeljak)
Tigrical imas pp aj mi samo javi dal si ga dobila.
:bye::bye: pozdrav cure !!! ja vas redovito čitam, vidim da je danas jako veselo i da će sutra biti puna soba trudnica ! želim vam svima da sa vašim mrvicama u trbuhu ostanete 9 mjeseci :zaljubljen: !!!!!!!!!!!
vojvođanka ovo vaša je bilo ne zato što mislim da si stara, nego od tebe i TM. Naravno da nisi stara, pa tu smo negdje godina gore-dole.
lucija 83 dobila sam 7 PP, ne brini sve je o.k.
Ajme, da, baš je veselo! Dođe mi da vam dođem sutra u sobu, barem na ćakulu! Puse!
pitat cu dr u petak kad bi mogla biti da se psihicki pripremim:-)...i ja mislim da prije pocetka sljedeceg tj ili sredine nece biti..podigla sam danqs u ljekarni za smirenje normabel i ketonal ali mi dr rekla da ne uzmem i jedne i druge prije punkcije jel da ce me jako omamit normabel pa da necu biti za nista.nego da ju navecer uzmem prije spavanja..ne znam kakve svrhe ce mi to onda biti...do jutra nece djelovat vise...:roll:
i da nek ih ne uzmem nataste da nek jedem nesto jel da mi moze biti nakon punkcije slabo..se smije jest prije ili se mora biti nataste?
barbyRI naravno da smiješ jest. Ne smije se jest samo kad se ide pod potpunu anesteziju. Pa, ti popij danas Normabel da vidiš kako ti djeluje. Neke ulovi jače, neke ništa (kao mene npr.).
Meni je dr jedino rekao da uzmem nesto da se iscistim, bila sam popila nesto na biljnoj bazi al djelotvorno. Hm, normabel...valjda ovisi kako kome djeluje. Mene su vise omamljivali utrici oralno nego normabel, njega nisam kao ni tigrical uopce osjecala. A za jest - normalno da mozes jesti ali meni od napetosti nije uopce bilo do toga. Jedino savjet za transfer da se ne napijete previse (osim ako vas traze da dodjete na transfer s punim mjehurom) jer sam ja mislila da cu puknut za ona dva sata lezanja u sobi poslije.
Normabel ti je dosta lagan pogotovo onaj od 2 mg ja bih uzela i po 2 komada;-)
pozzz svima, i ja moram primjetiti i pridružiti se ovim pozitivnim vibracijama, još i više jer sve više razmišljam otić na postupak u Ri, dok čekamo famozni termin u Mb. ovo je predobro, ova viđanja, razgovori i čakule nakon pregleda, transfera, punkcije. superrr cure, vjerujem da vam je puno lakše prolazit sve tako zajedno. želim puno sreće svima, neovisno u kojoj su fazi...ova 2010. moraaa bit dobraaaa!!!
Ajme, koji mir danas, svi su na transferu!
Jedva čekam da se javite sa super vijestima!
Di ste trudnice?!
Evo da se javim... transfer prošao, vraćena su mi dva osmostanična embrija. Moram napomenuti da je moja doktorica inzistirala na vraćanju samo jednog i na nalazu mi je napisala da su mi vraćena 2 protivno mišljenju liječnika :mrgreen:
.... eto drage moje, ja sam vam sad i službeno trudna... i nadam se da će tako i ostat narednih 9 mjeseci :-)
Betu moram vadit 4.3. :-o ko će izdurat do tad?!?!
Pozdravljam svoje kolegice iz sobe 107 i šaljem im jednu veeeeliku pusu :*
Pitanje: Moram stavljat utrogestane 3x2.... na transferu su mi stavili 1... kako (kada)da danas stavim ostale??
Što tako kas:-ono beta???Jel to neka nova moda??
Dani82 :-D :-D :-D
Šta su napravili s 3 embrijem?:roll:
Ja čim sam došla doma sam stavila još jedan utrić, popodne negdje oko 17h dva i navečer prije spavanja 2.
Evo i mene...meni su vraćene 2 js, jedna osmostanična i jedna šestostanična....hehe...i ja sam od danas trudnica....evo donijela sam svoje blizančeke kući i sad se odmaramo.....
Meni su stavili 2 utrogestana i rekao mi V da navečer, ujutro i navečer po 2 kom.
Ma nemam pojma zašto tako kasno, mislim da će neki testić pasti prije.
dani82 super i ja se nadam da će tako ostati idućih 9 mj., kao i svim ostalima naravno! Zanima me šta je s trećim embrijem? Betu sam svaki put, ako nisam prije dobila M, vadila 14 dana od dana punkcije, doktori u Ri imaju običaj duže čekanje, ali nema potrebe, slobodno vadi ranije. Utrogestane stavi popodne 2 i večeras 2, od sutra ujutro 3x2. Pusa!
Kika bacili su ga.... ipak je to etičnije nego da ga zamrznu.:roll::roll:
P.s. Hvala na savjetu za utrogestane.
Diabolica :-D :-D :-D
Cure čuvajte svoje blizančeke i navijamo da beta bude veeeeelika. Pusa svima od mene
diabolica odmaraj, mazi blizančeke i samo pozitivno! Pusa!
dani82, aj pogledaj temu-što s trećim embrijem??
Zedra već sam tamo ostavila svoj komentar.
trudnice nove zelim da vam cim prije prodje vrijeme do bete ili ako budete nestrpiljive ugledate plusic na testu.:-D:-D:-D sretno!!!!!!!!!!
Cure moje čestitam još jednom danas.........super je počela 2010. sada samo +++++++++++++++++++ dolaze u obzir ..............puse i svima ostalima