Stranica 38 od 55 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Potvrđujem ovo što je Aurora rekla, mislim ovo ograničenje na oplodnju samo 3 j.s je najgori dio zakona, prije bi se dogodilo to da oplode sve j.s. pa bi došlo do prirodne selekcije, oni najbolji bi se vratili u maternicu, a do 5. dana ostane ih samo manji broj i tu se već da procjeniti koji imaju najviše šanse za opstanak

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Svi folikuli se moraju punktirati bez obzira na velicinu i sadrzaj. Netko mi je objasnio i zasto ali se sad ne sjecam objasnjenja.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cure molim vas možete li mi reći radi li doktor Vlastelić još uvijek u KBC-u, ili je u mirovini?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

klara dr. Vlastelić još uvijek radi u KBC-u.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tigrical hvala!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

drage forumašice, evo priključujem se na ovu temu. čekam postupak u slo pa malo ispitujem druge mogućnosti. čula sam za dr. Vlastelića da je super ljubazan i dobar doktor. dal mi netko možda zna reći koliko se otprilike u Ri čeka na postupak?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi smo na prvi razgovor bili krajem 10 mjeseca, sada čeakam transfer. Znači cca 3 mjeseca.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala dani82

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Loks mi smo isto brzo bili na redu u 12 mj dobili popis svega šta moramo napravit i sad smo u postupku.........Dr.Vlastelić je super a i svi su ti tu ok.......

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma svi su u KBC Ri ok. Ja se stvarno ne mogu požaliti na nikoga. Jedini je problem što ti ne kažu nikad dovoljno informacija....ali zato postoji ovaj forum i puno dobrih duša od kojih saznaš skoro sve. Zato im svima puno hvala!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kako tko ceka,netko prije neko kasnije dodje na red,jel nema svaki dr isti broj pacijenata,ja sam npr.sredinom 9.mj zakazala postupak i sad se spremam na postupak.kod dr vlastelica sam a on navodno ima najvise pacijentica pa se to malo oduzilo..
    cure diabolica i mayica bilo mi je bas lijepo pocakulat sa vama,nadam se da kad se drugi put vidimo da cemo imat nesto sicusno u sebi.....i pricat o nasim mrvicama a ne o pikicama i boli....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 09.02.2010. at 22:56

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da javim da sutra u 10 imam transfer... sve su se 3 stanice oplodile

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja se javljam...obadvije su oplođene...sutra transfer u 11h.....
    Dani82 ima da me sutra čekaš tamo u sobi!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Naravno draga, čekam te u drugom stanju

Vojvođanka javi se... i tebe ćemo vjerojatno sutra čekat.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E da, Vojvođanka javi se da znamo situaciju sa tobom...i sutra se vidimo u apartmanu poslije transfera.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

eto da se i ja javim uputila me diabolica na forum ja sam ona zadnja s punkcije danas je baš neki sretan dan kod mene 3 oplođene i 3 zamrznute jupi!!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme cure super! Sutra lijepo samo opušteno, ništa ne boli i od sutra ste službeno u drugom stanju! Puse!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

deki77 dobro nam došla i čim prije postala trbušasta!
    diabolica i dani82 pa to su super vijesti, za sada imate 100% uspjeha, navijam da tako bude i do kraja
    svima sretno i puno pozdrava!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

deki77 to je super!!! Vidimo se sutra (nas dvije se viđamo na kbc-u od subote)... Na kakvom si bila protokolu, koliko si imala folikula??

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ameli

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da da viđale smo se imala sam 8 folikula i 8 stanica dvije su bile nezrele transfer je sutra u 9 i po sva sam smušena jel trbam ponesti piđamu,papuče?
    bravo cure glavu gore i idemo po naše male!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

oh zaboraavila sam napisati dugi protokol D+M

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

deki77 dobrodošla i što prije nam otišla! Ne trebaš ništa nositi, sve dobiješ tamo. Samo puno optimizma!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

deki77 trebaš ponijet utogestane, i ništa više... Vidimo se poslije u sobi... ja sam u 10 naručena.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da i ja sam sutra na transferu......
    rekli su mi od 5 stanica 3 su bile zrele i sve tri su se oplodile, jedna je tristanična a dvije su dvostanične, primjenili su ISC metodu i sutra sam u 10h na transferu
    rekli su mi da se leži cca 1-2h
    a ja već pripremila knjigu za čitanje da mi ne bude dosadno ležati - izgleda da mi neće trebati - imati će mo materijala za ćakulu :D
    vidimo se sutra
    pusa......

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz cure!
    evo i mene...bila na prvoj folikulometriji.prije pregleda ja kazem dr nadam se da se sta razvija i napreduje,a on meni a jos je rano tek ste 4 dana na gonalu tesko da se nesto ko zna sta vidi,kad mi na folikulometriju vidim on suti ja pitam kako napreduje? a on ostao sam jako jako sam zadovoljan,prezadovoljan.pokazao mi na lijevom imam dva velika folikula a na desnom nije mi ni rekao broj uglavnom je rekao iznenadjujuce...da ih dosta ima...sad koliko,sta ne znam... uglavnom da je ok to je najvaznije.i ja idem ca a on meni ja sam uvjeren da ce ovo biti ok i da ce uspijet...ja sretna ko nova godina
    u petak ponovno folikulometrija
    cure vi koje idete sutra na transfer SRETNO!!!
    jel zna mozda tko kad bi meni mogao onda biti punkcija?nisam stigla pitat opet jel je bila promenada ulazio vlasic 2,3 puta simo tamo,sestre sve tri...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

puno hvala na informaciji pa ovo je super sutra tulum čekam vas!!!!!!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pa ovdje je stvarno veselo!
    Redovito (manje-više) vas čitam, ali ne pišem, međutim, ne mogu odoljeti i ne zaželjeti sreću svima u postupku pa da do kraja veljače RI pršti od pozitivnih ß.

Ugodno čavrljanje sutra u sobi nakon ET!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

deki77 dobro nam došla....super da si s nama...mi smo jedna super optimistična ekipa koja se uskoro seli na podforum trudnice!!!!
    Vojvođanka čestitam neće ti biti dosadno....
    Ja cure dolazim sutra zadnja na transfer, tek u 11h.
    Ameli
    Tigrical

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure, skroz mi je drago zbog sviju vas, jedva cekam izvjesce o pozitivnim beticama za koji tjedan. Zelim vam svu srecu sutra na transferu i ugodne cakule nakon njega. Svima
    Barby sto se tice punkcije to ti je tesko nama reci. Mozda najbolje da pitas dr.V.u petak kad budes imala folikulometriju ali ja mislim da si na miru minimalno do iduceg ponedjeljka.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

deki77 jesu tebi rekli kako su se podijelile?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nisu mi rekli a ja nisam pitala?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica, Dani82, Vojvođanka i Deki77 sretno vam sutra na transferu i želim vam velike bete.
    Vita22 i BarbyRI sretno u petak na folikulometriji.
    Pozdrav svima od mene

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika83 hvala ti na željama i što misliš na nas....uskoro ćeš i ti u postupak i ja se već veselim tvojoj Beti.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica, dani........ šta reć, suuuuper!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

deki77 i Vojvođanka koliko ćete vi vratit embrija??

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj to je ono što me najviše muči, ja bih vratila sva tri ako se budu do sutra dobro razvijala.
    čula sam da Dr.i obično preporučuju da se vrate samo 2 zbog visokog rizika ali kako odlučiti, kako prelomiti u sebi i reći O.K. vratite mi 2 a onaj treći bacite (jer nema zamrzavanja) ??
    a onda pitanje da li sam uopće spremna imati trojke???
    i šta bi mi bilo gore da ovaj postupak ne uspije (jer baš onaj koji se trebao roditi je bačen) ili da imam trojke???
    znam da ovakva razmišljanja nigdje ne vode......ali sve jedno mi se motaju u glavi
    mislim da ću sutra poslušati Dr. i njegov savjet
    cure da li će te vi posle transfera strogo mirovati ili ne?
    ja sam mislila, kako mi je ovo prvi puta, odležati bar do nedjelje, odnosno učitniti sve što je u mojoj moći da uspije
    da kasnije nemam grižnje savjesti

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vojvođanka, teško je to odlučiti ali vidjet ćeš sutra kakva će biti situacija meni je prvi put biologica htjela vratiti samo 1 embrij od 3 a nije bilo zamrzavanja i onda sam namoljakala dr. da vrate 2, onaj 3. koji mi nisu vratili se prestao razvijati pa mi onda odluka nije bila tako teška, ne znam što bih da su svi bili podjednake kvalitete i da idem prvi put, teško se odlučiti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svim curama veliki pozdrav, morala sam Vam se pridružiti jer ćete mi možda pomoći. Ulazim u postupak za 4.mjesec kod docentice međutim od tih silnih nalaza koji mi trebaju više neznam gdje se šta vadi.....Pomagajte - koje nalaze tražim u ZJD-Mlaka a koje na poliklinici.....(

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vojvođanka kao da sam ja ovo napisala... mene iste brige more, ne želim riskirati trudnoću trojkama (svi znamo koliko je to rizično)... ali opet što ako je onaj 3 (odbačeni) bio taj koji bi uspio.
    ....vjerojatno ću tražit da mi 2 vrate, ne znam.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na zavod se nose bakteriološki brisevi bar sam ja tako , i vadi se krv za viruse hepatitis, Hiv i to a ostalo od krvi (hormoni i beta) na nuklearnoj i ako te traže za krvnu grupu to se vadi u onoj prvoj zgradi desno gdje su dobrovoljni davaoci

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 jesu tebi rekli kako su se podijelile?

vojvođanka koja je vaša dijagnoza?

vita22 bilo mi je drago...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigrical ja imam 2 četvorostanične i jednu trostaničnu, što mislim da je ok za predembrije stare 2 dana.

Vojvođanka (prije ti nisam odgovorila) ja ću malo više mirovati pva tri dana, ne znam i dalje razmišljam da li da idem onda radit ili da ostanem doma do bete.... nisam pametna.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Toliko ste toga danas pisale da mi je teško i pohvatiti sve te informacije, ali "pozitivne energije" na ovoj temi ne fali i konačno je sve živnulo i konačno se Rijeka digla na noge i ja sam sigurna da će tu biti jako lijepih rezultata za nekih dva tjedna. Čitajući vas danas, poželjela sam se naći uz vas i proživljavati svoj prvi postupak uz vas...ali morat ću se još malo strpiti. Super je to što vas je toliko u postupku istovremeno i što se možete savjetovati, bodriti, viđati u čekaoni, družiti i sve ostalo što puno znači...posebno iz razloga što je velikom broju cura ovo prvi postupak a puno ga je lakše prolaziti uz prijatelje, znance...Joj cure, sretno vam svima i da što prije dođe dan kada čemo počet odbrojavati s vama...

A što se tiče vračanja stanica ni ja ne znam što bi napravila i vjerujem da je odluka jako teško. Nekad znam biti dosta brzopleta i nepromišljena pa se ne bi iznenadila da mi bez promišljanja vrate sva tri pogotovo da iza sebe imam više neuspjelih pokušaja. Prvi pokušaj je probna vožnja i mnogima se stvarno posreći pa bude i posljednji. Poslušajte doktora, poslušajte svoje srce, srce VM i svaka odluka će biti prava

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vojvođanka koja je vaša dijagnoza?
    tigrical što mi ovo vaša smeta....pa odmah se osjećam tako starom... a u stvari sam mlada u duši )
    a dijagnoza je kod mene sve OK + hipertiroza, MM oligoastheo ili teška oligoastheo zavisi od dana, sigurno je nalaz bio jaaako loš kad su primjenili ISC metodu umjesto IVF

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ej cure sretno sutra biti će ludnica dole u humanoj bar ste sve skupa .........TIGRICA L i meni je bilo drago drugi put kavica.........cure kisssssss do daljnjega ........sutrašnjim trudnicama veliki kisssssss DANI DIABOLICA VOJVOĐANKA DEKI 77( i ja sam te upoznala bila s tobom zadnja u ponedjeljak)

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tigrical imas pp aj mi samo javi dal si ga dobila.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav cure !!! ja vas redovito čitam, vidim da je danas jako veselo i da će sutra biti puna soba trudnica ! želim vam svima da sa vašim mrvicama u trbuhu ostanete 9 mjeseci !!!!!!!!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vojvođanka ovo vaša je bilo ne zato što mislim da si stara, nego od tebe i TM. Naravno da nisi stara, pa tu smo negdje godina gore-dole.

lucija 83 dobila sam 7 PP, ne brini sve je o.k.

Ajme, da, baš je veselo! Dođe mi da vam dođem sutra u sobu, barem na ćakulu! Puse!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, skroz mi je drago zbog sviju vas, jedva cekam izvjesce o pozitivnim beticama za koji tjedan. Zelim vam svu srecu sutra na transferu i ugodne cakule nakon njega. Svima
    Barby sto se tice punkcije to ti je tesko nama reci. Mozda najbolje da pitas dr.V.u petak kad budes imala folikulometriju ali ja mislim da si na miru minimalno do iduceg ponedjeljka.
    pitat cu dr u petak kad bi mogla biti da se psihicki pripremim...i ja mislim da prije pocetka sljedeceg tj ili sredine nece biti..podigla sam danqs u ljekarni za smirenje normabel i ketonal ali mi dr rekla da ne uzmem i jedne i druge prije punkcije jel da ce me jako omamit normabel pa da necu biti za nista.nego da ju navecer uzmem prije spavanja..ne znam kakve svrhe ce mi to onda biti...do jutra nece djelovat vise...
    i da nek ih ne uzmem nataste da nek jedem nesto jel da mi moze biti nakon punkcije slabo..se smije jest prije ili se mora biti nataste?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •