tanjack36, bravo, čestitkeeeeeeeeee
Printable View
tanjack36, bravo, čestitkeeeeeeeeee
tanjack36 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu/ce!!!
Pčelice:-D:-D:-D! I jedva čekam svoj Maribor :oops:
o Bože moj šta je ovo lijepo pa ne znam šta da radim od sreće, ove sve bete kao da su moje CURE VESELIM SE S VAMA DO NEBA!!!! UH MORAT ĆU POČET OZBILJNO VJEROVAT DA ĆU I JA OSTAT TRUDNA OVAJ PUT!!!!
pčelice :-D:-D
tanjack :-D:-D
Pčelice2009 čestitam na debele dvije crte na testiću i ~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu. Predivno! Rasplakala si me sa muževom reakcijom. Nadam se da ćemo to i mi doživjeti jednom, baš na isti način! Sretno :heart:
Tanjack36 čestitke na super beti !!!
Kako lijepe vijesti, svaki dan...
Pčelice :raspa: čekamo veliku tetu betu!!!!:-D
12dnt ß 406-rekli su mi u Mariboru da ne ponavljam betu jer nema potrebe nego za 14 dana uzv
Pčelice, beta je ko iz snova ~~~~~~~~~~~~~ da se ovako nastavi :-D:-D:-D
Pčelice ajmeeeeeeee! :-D:-D:-D
oooooooooooooooooooooooooo yessssssssssssssssssss :-D:-D:-D:-D:-D
Pčelice juuuuuuuuuuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
pčelice bravo i bravo jedva čekam uzv:-D:-D
Pčelice bravo, beta je odlična!
Pčelice juuuuuuhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Čestitam!:-D:-D:-D
pčelice super beta...:-D:-D:klap:
čestitam od srca...
i naravno školsku trudnocu:love2:
hvala cure.Ja ću sada malo za pinky čarobnog praha~~~~~~~~~~~~~~ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ ^^^^^^^^^^^^^^^^
Evo da vam javim ja danas radila test - 13dnt i negativan, a doktor rekao da mroam ići svejedno sutra vaditi betu... Toliko o Hrvatskoj, a sada se pripremiti za Maribor u 10 mjesecu
Micek a tko zna...izvadi betu možda te iznenadi,svašta se događa.
Meni je sutra 13 dnt i idem vadit betu,mislila sam se napravit i test ali jednostavno nisam mogla,toliko sam ih napravila da ovaj put sam odlučila pričekat betu,a ovaj dan mi je tako duuuuuuuuuug!
Ukoliko mi bude neg.mislim da mi je isto sljedeći potez Maribor.
Micek drži se!
a joj micek, bas mi je zao. vadi betu za svaki slucaj. :love2:
zlatice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu :heart:
micek :-( žao mi je!
Pinky kada ti vadiš BETU? Kako se osijećaš??? ~~~~~~~~~~~ SRETNO!!! :-D
micek baš mi je žao. :-(
Micek :love2:
Curke čekalice,svima vam želim visoke bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:, odoh na put par dana, a kad se vratim i uključim kompić, želim vrištati od sreće zbog vas !
vadim je u utorak, trebala bi u sridu, ali jos u utorak cu biti u st-u pa cu na uputnicu...
a usput cu izvadit i sidu, hep za slijedeci postupak, ko zna kad cu ponovo u st
Micek baš mi je žao. :love2:Želim ti uspjeh u Mariboru i da ti vrijeme do tada čim prije prođe, a možda uspije i kućna radinost;-)
uf, tipicni pms-ovski potmuli bolovi.... cisto sumnjam da ce ista biti i od ovog puta
Pinky, i meni su bili tipični, tipični bolovi kao pred m. Toliko sam se bojala,.. MM sam bila rekla kao i sve druge pute da osijećam da dolazi... a ono nije došla!
Ista situacija draga moja kod mene a danas sam već punih 9 tjedana trudna pa prema tome glavu gore, koji simptomi ti si nama trudnica garant. A da jedna od najvećih gluposti koju mi sebi možemo natovariti na vrat jesu upravo praćenje tih simptoma, pa ono ubija svako slatko isčekivanje bete i uživanje u danima nakon transfera.
nema nikoga, svi spremaju i prave kolače:mrgreen::klap::mrgreen::klap: a tko će drugi
Cure, ocajna sam, sad kada sam isla u toalet vidjeh smedji trag na ulosku i kada sam se brisala bilo je jos smedjeg i roze svjeze krvi (znaci roskasto ne crveno). Ne znam sta da radim, zna li iko sto bi to moglo biti? Dajte malo utjesite me. Jako sam se uplasila :cry: ne znam sta da radim, danas je subota i ne znam kojem dr-u da idem, a svakako sam u pon planirala ici na moj prvi UZV. Danas mi je 24. dnt a betu sam zadnji put radila 12 dnt i bila je 1113. Cure javite se ocajna sam :cry:
fato, razumijem potpuno tvoj strah i očaj jer sam i sama isto prošla, krvarenje smeđe sa 6 tjedana. Nisam mogla izdržati neizvjesnost i otišla sam na hitnu (i to u drugom gradu, bila sam na ljetovanju). Ispostavilo se da se radilo o hematomu, a kako sam kasnije saznala jaaaako puno cura ima ta krvarenja u ranoj trudnoći.
Nakon par dana ful mirovanja, uz obavezne utriće, krvarenje je stalo.
Za svoj mir odi danas doktoru.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Draga fato, jako često je krvarenje u ranoj trudnoći. Ja bi na tvom mjestu otišla na hitnu pomoć, više da te smire. Vjerujem da nije ništa strašno. Dali te boli??
Bubli nista me ne boli i vec je prestalo, nema nista a bilo je jaako malo u tragovima, rekla bih.
Imam blagi pritisak u donjem dijelu stomaka, ali na to sam se vec navikla; nekad je manje nekad vise. Sada lezim i smisljam sta dalje
Thaia, Bubli hvala na rijecima utjehe, uh bila sam se prepala pravo