Stranica 39 od 59 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2906

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Micek a tko zna...izvadi betu možda te iznenadi,svašta se događa.
    Meni je sutra 13 dnt i idem vadit betu,mislila sam se napravit i test ali jednostavno nisam mogla,toliko sam ih napravila da ovaj put sam odlučila pričekat betu,a ovaj dan mi je tako duuuuuuuuuug!
    Ukoliko mi bude neg.mislim da mi je isto sljedeći potez Maribor.
    Micek drži se!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a joj micek, bas mi je zao. vadi betu za svaki slucaj.

zlatice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

micek žao mi je!

Pinky kada ti vadiš BETU? Kako se osijećaš??? ~~~~~~~~~~~ SRETNO!!!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

micek baš mi je žao.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Micek
    Curke čekalice,
    svima vam želim visoke bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , odoh na put par dana, a kad se vratim i uključim kompić, želim vrištati od sreće zbog vas !

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vadim je u utorak, trebala bi u sridu, ali jos u utorak cu biti u st-u pa cu na uputnicu...
    a usput cu izvadit i sidu, hep za slijedeci postupak, ko zna kad cu ponovo u st

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    vadim je u utorak, trebala bi u sridu, ali jos u utorak cu biti u st-u pa cu na uputnicu...
    a usput cu izvadit i sidu, hep za slijedeci postupak, ko zna kad cu ponovo u st
    Pinky neće bit slijedećeg postupka!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky neće bit slijedećeg postupka!!

X ko kuća kakav sljedeći postupak

micek ali izvadi i betu za svaki slučaj!!!
    pozz svim curkama

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Micek baš mi je žao. Želim ti uspjeh u Mariboru i da ti vrijeme do tada čim prije prođe, a možda uspije i kućna radinost

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uf, tipicni pms-ovski potmuli bolovi.... cisto sumnjam da ce ista biti i od ovog puta

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinky, i meni su bili tipični, tipični bolovi kao pred m. Toliko sam se bojala,.. MM sam bila rekla kao i sve druge pute da osijećam da dolazi... a ono nije došla!
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 02.04.2010. at 14:33

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    uf, tipicni pms-ovski potmuli bolovi.... cisto sumnjam da ce ista biti i od ovog puta
    ako se sjećaš,ja sam htjela piti analgetik koliko me bolilo-a onaj 10dnt. kad mi se pojavilo roza-bolilo me cijelu noć za poludit(kažu da se tada formira posteljica pa pucaju kapilari u maternici)

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky, i meni su bili tipični, tipični bolovi kao pred m. Toliko sam se bojala,.. MM sam bila rekla kao i sve druge pute da osijećam da dolazi... a ono nije došla!
    Ista situacija draga moja kod mene a danas sam već punih 9 tjedana trudna pa prema tome glavu gore, koji simptomi ti si nama trudnica garant. A da jedna od najvećih gluposti koju mi sebi možemo natovariti na vrat jesu upravo praćenje tih simptoma, pa ono ubija svako slatko isčekivanje bete i uživanje u danima nakon transfera.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nema nikoga, svi spremaju i prave kolače a tko će drugi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cure, ocajna sam, sad kada sam isla u toalet vidjeh smedji trag na ulosku i kada sam se brisala bilo je jos smedjeg i roze svjeze krvi (znaci roskasto ne crveno). Ne znam sta da radim, zna li iko sto bi to moglo biti? Dajte malo utjesite me. Jako sam se uplasila ne znam sta da radim, danas je subota i ne znam kojem dr-u da idem, a svakako sam u pon planirala ici na moj prvi UZV. Danas mi je 24. dnt a betu sam zadnji put radila 12 dnt i bila je 1113. Cure javite se ocajna sam

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

fato, razumijem potpuno tvoj strah i očaj jer sam i sama isto prošla, krvarenje smeđe sa 6 tjedana. Nisam mogla izdržati neizvjesnost i otišla sam na hitnu (i to u drugom gradu, bila sam na ljetovanju). Ispostavilo se da se radilo o hematomu, a kako sam kasnije saznala jaaaako puno cura ima ta krvarenja u ranoj trudnoći.
    Nakon par dana ful mirovanja, uz obavezne utriće, krvarenje je stalo.
    Za svoj mir odi danas doktoru.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga fato, jako često je krvarenje u ranoj trudnoći. Ja bi na tvom mjestu otišla na hitnu pomoć, više da te smire. Vjerujem da nije ništa strašno. Dali te boli??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bubli nista me ne boli i vec je prestalo, nema nista a bilo je jaako malo u tragovima, rekla bih.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imam blagi pritisak u donjem dijelu stomaka, ali na to sam se vec navikla; nekad je manje nekad vise. Sada lezim i smisljam sta dalje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Thaia, Bubli hvala na rijecima utjehe, uh bila sam se prepala pravo

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam isto imala krvarenje s tim da je kod mene bilo jako krvarenje praćeno uz jaku bol i tada je nama otišla jedna bebica. Hvala Bogu druga je ostala i sada već punih tri tjedna većinom ležim i odmaram i planiram tako do navršenih 12 tjedana.
    Fato možda ne bi bilo loše da odeš do nekoga na pregled, mada je i meni moj ginekolog rekao da puno žena na početku trudnoće ima krvarenja i da je jako bitno da kod krvarenja nema istovremene jake boli jer to nije dobro, što je i moj slučaj pokazao.Samo ti sada odmaraj i utriće obavezo.

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ocajna sam, sad kada sam isla u toalet vidjeh smedji trag na ulosku i kada sam se brisala bilo je jos smedjeg i roze svjeze krvi (znaci roskasto ne crveno). Ne znam sta da radim, zna li iko sto bi to moglo biti? Dajte malo utjesite me. Jako sam se uplasila ne znam sta da radim, danas je subota i ne znam kojem dr-u da idem, a svakako sam u pon planirala ici na moj prvi UZV. Danas mi je 24. dnt a betu sam zadnji put radila 12 dnt i bila je 1113. Cure javite se ocajna sam
    Moja T je potpomognuta samo klomifenom, ali sam taman tako, mislim sa 6+1 prokrvarila ( svijetlo smeđe) trajalo do 9, možda i 10 sedmica, mjenjalo boje od smeđe do roskaste, jednom čak bilo malo i svježe krvi. HB sve ok, nisu čak ni utvrdili od čega je krvarenje dg. cervicitis th. nistatin i naravno utrog.

Jesi se odlučila kod kojeg ćeš dr.? Ja sam kod Mašića u Općoj.
    Sretno i cmok
    Posljednje uređivanje od MMK : 03.04.2010. at 12:11

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Fato, kad se u ranoj trudnoći pojavi lagano krvarenje (a cure su ti već objasnile da je to često, vjerojatno je hematom u pitanju), jedino pametno što možeš učiniti je - u horizontalu i mirovanje. Ni na hitnoj ti ne mogu ništa pametnije napraviti. Ja bi, na tvom mjestu, mirovala do ponedjlejka a onda na uzv.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje evo mene. Isli smo kod dr. na UZV. Imamo jednu bebicu. Vidjeli smo zumancanju vrecicu i srcani odjek. Dr inace nije MPO dr. i nije htjela da se mijesa u terapiju, samo me je pregledala. Nista nije rekla za smdje, cak ni na sondi nije bilo tragova kada je zavrsila sa pregledom. Rekla je da bi ona, npr, ukljucila pored utrica i Progesteron depo injekciju. U ponedjeljak cu ponovo na pregled i konsultacije kao sto sam i planirala. Inace, osjecam se jako lose, muka mi je, umorna sam i sva sam napuhana. Samo molim Boga da sve bude ok. Mozda sam ja samo panicarka, ne znam. MMK, ja u svakako ovih dana kod Masica, za njega sam cula da je ok. BTW ja pojma nemam kako se racuna trudnoca kod MPO. Dajte pliz prosvijetlite me pa ne znam ni koliko sam trudna, a vazda nesta brojim neke dane

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

BTW ja pojma nemam kako se racuna trudnoca kod MPO. Dajte pliz prosvijetlite me pa ne znam ni koliko sam trudna, a vazda nesta brojim neke dane
    Fato, drago mi je da je sve u redu

A trudnoću se računa normalno, kao i svaka druga.
    Prvi dan posljednje menstruacije se računa kao prvi dan tvoje trudnoće. Malo je zbunjujuće, ali tako se računa.
    Posljednje uređivanje od valentine : 03.04.2010. at 15:45

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Fato,mislim da smo razlike u transferu nekih 6 ili 8 dana a ja sam se počela tako osjećati-umorno i povremene mučnine.Mislim da se zdravo seljački trudnoća računa od dana zadnje mjesečnice.Ali eto mi ipak znamo da je to 2 tjedna -.Ali mislim da ginekolozi tako računaju.Neka me isprave cure koje su veteranke...ja sam početnik u trudnoći

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

valentine-u isto vrijeme smo pisale

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Fato super da je sve ok drago mi je. I ja sam nakon krvarenja primila dvije ampule progesteron depo svakih 7 dana i nakon te dvije dr je rekoa da je ok, da je dosta da samo nastavim sa utrićima. A meni moj ginekolog trudnoću prati prema rastu bebice a ne prema prvom danu zadnje menge, bar je za sada tako.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni moja dr.računa trudnoću po zadnjoj menstruaciji,a tako su mi i na prvom uzv u ZG računali. tako da se i MPO trudnoća računa po zadnjoj M.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cure, hvala vam na savjetima i rijecima utjehe. Ja sada lezim i mirujem, tu i tamo ustanem da ponesto lagano obavim po kuci (kuhanje kafe, pravljenje limunade i sl.) Sad za sad nema nikakvog smedjeg niti rozog hvala Bogu, mada je danas bilo smedjeg traga u par navrata. Pitala sam mamu da li je ona imala kakvih krvarenja u trudnoci, rekla je da je imala i to krajem 1. tromjesecja i da je lezala u bolnici dvij sedmice i koristila je progesteron do kraja trudnoce. Pomislila sam da je mozda i genetika u pitanju, ali opet kod nje je bila priordna trudnoca, a kod mene MPO gdje zbog punkcije nema uopce potpore zutom tijelu iz organizma nego moramo koristiti utrice. Uglavnom idem ja u ponedjeljak ponovno kod jednog MPO dr-a. Nije idealan izbor, ali sta je tu je sad za sad.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

fato, probaj nabaviti injekcije prgesterona, to je inače i preporuka dr. Radončić kad krene to smeđe brljanje
    ~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i bebicu!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

drage moje evo mene , danas smo bili kod MPO ginekologa i rekao da se radi o blizanackoj trudnoci, kod jednog se vidi pulsiranje srca a za drugi je rekao da je najvjerovatnije blighted ovum. Kod ovog vitalnog embrija postoji hematom. Rekao je da je sreca da je ovaj sto mu srce ne kuca ispod ovog vitalnog pa ako krene valjda ga nece povuci. Na moj upit sta moze biti rekao je moze se repsorbirati ili izaci krvarenjem. Preporucio mirovanje (prvenstveno zbog hematoma). Nije mi dao nista dodatno da koristim osim magnezija. Ja se sada pitam, moze li se desiti da srce prokuca, mislim jel jos uvijek rano za takvo nesto mozda (ET blastociti je bio 10.03.)

Vidite u dva dana dva ginekologa rekose mi dvije razlicite stvari. Uzas

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Fato fato moja ista situacija je bila kod mene bila dva ploda jedan nedovoljno jak i jednostavno samo jednu večer krvarenjem otišo imala sam jako krvarenje praćeno uz bol i kada smo došli do dr on je rekao da je bolje da se takvo nešto desilo na početku trudnoće nego kasnije jer bi u kasnijoj trudnoći ovaj drugi plod mogao ugroziti prvi ovaj vitalni. Volila bih draga moja da ti mogu napisati koju lijepu riječ ali drži se mi smo sada sretni zbog ove naše druge mrvice i bogu zahvaljujemo šta nam je nju sačuvao. Budi hrabra i drži , odmaraj se i šaljem ti ogromnu pusicu.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

fatamorgana žao mi je,ali budi hrabra i čuvj svoju drugu mrvicu!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

E moja Rozi, naumpala si mi dok sam jos bila na onom stolu Ja se sada bojim za ovu drugu mrvicu. Hem hematom hem blighted ovum, mora biti jaka ko beton da opstane u ti uslovima

Muka doc do bebe, muka u trudnoci, muka vascijeli zivot

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja se sada brinem, gdje da idem u pola noci, a da mi ne ugroze drugu mrvicu, ako bi doslo do krvarenja, uzas zivi

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga fato držim fige da sve bude dobro ~~~~~~~~~ jedino na prvu pomoć možeš ić po noći. Nadam se da ti neće biti potrebno!!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fato ja sam imala blighted ovum, ali samo jedan i otišlo mi je samo sa punih 8 tjedana - a blighted ovum znači da se razvija posteljica, ali da ploda nema, dakle nema ploda, niti šanse za kucanje srca
    Držim ti fige do neba za ovu jednu mrvicu da bude sve OK do kraja i nadam se da ovo drugo neće ugroziti prvo
    Vibram iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

fato, laky je imala slicnu situaciju, dvije gv, jedna je otisla, a mala lu je vec velika ljepotica. i kod nje je bebica koja je otisla bila ispod lu.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje super!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam imala isto "blizanačku", s blighted ovumom, nije bilo krvarenja, taj blighted je bio do ovoga drugoga, resorbirao se tek u 5. mjesecu trudnoće (dotad je rastao, zajedno s ovim drugim, ali nije bio onako napet, nego je to bila jedna ful savitljiva "vreća" i nikakve mi probleme nije radila, osim što je malo smrdala hormone pri prenatalnom testiranju (oni kombinirani probiri, double testovi i sl.). I još sam slučajeva čula da je tako ta prazna gestacijska dugo rasla i to nije nešto samo po sebi za zabrinut se, nisam zbog toga trebala mirovati i sl., ali nije bilo krvarenja tj. hematoma.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.04.2010. at 22:33

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Curke, hvala vam na ovim vaznim informacijama. Bar malcice su me smirile. Sinoc sam citala dijagnozu i pise nesto imminis i gemini i skontam da je to prijeteci pobacaj i blizanci. Ja sam sada na mirovanju ne zbog blighted ovum-a nego zbog hematoma. Nadam se da ce se smanjiti do slijedece sedmice kad mi je kontrola.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Fato odmaraj i miruj sve će to biti u redu, a koliko ja znam još ima vremena da i ovoj drugoj mrvici prokuca srce. Znači horizontala i bez stresa!!!!!

Ja još nisam bila na uzv, izdržat ću kak su mi i rekli da dodjem (za 3 tjedna), a to će biti u ponedjeljak 12.4. !!
    Istina puna sam raznih strahova, ali nadam se da je bebica ok i da ćemo u ponedjeljak vidjeti srčeko!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Ines hvala na utjesni rijecima saljem specijalne vibrice da UZV prodje odlicno i da cujete

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

fato ništa ne brini samo miruj... ja sam prvu trudnoću iznijela uz hematom. on se lagano očistio, a plod se drži ne brini

evo i ja sam vidjela svoje otkucaje i ines znam kako ti je ja sam jedva dočekala.

vibram svima za strpljenje ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo mene s mojim traumaticnim dvojcem. Drage moje, od ponedjeljka ja sam napola luda i u horizontali moga doma kovala planove sta dalje i veceras sam ponovno otisla i po trece misljenje o mojoj trudnoci i to drito u klinicki centar kod jednog dr.-a za kojeg sam tek danas cula da je "dobar" a on je veceras dezurni te me je primio. Pregledao me je UZV vaginalno i rekao da imamo dvije bebice i dva srca kucaju i pokazao mi to i meni i mojoj prijateljici vise puta da se uvjerimo. Hematom je u obliku mladog mjeseca i nalazi se izmedju mrvica.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala vam od srca za svu podrsku koju mi pruzate, sve ovo ne bi bilo moguce da nije vas i vasih korisnih savjeta i utjesnih rijeci

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Fato SUPER SUPER SUPER ~~~~~~~~~~~~

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo mene s mojim traumaticnim dvojcem. Drage moje, od ponedjeljka ja sam napola luda i u horizontali moga doma kovala planove sta dalje i veceras sam ponovno otisla i po trece misljenje o mojoj trudnoci i to drito u klinicki centar kod jednog dr.-a za kojeg sam tek danas cula da je "dobar" a on je veceras dezurni te me je primio. Pregledao me je UZV vaginalno i rekao da imamo dvije bebice i dva srca kucaju i pokazao mi to i meni i mojoj prijateljici vise puta da se uvjerimo. Hematom je u obliku mladog mjeseca i nalazi se izmedju mrvica.
    Fato-tako sam sretna zbog tebe.Istina bila sam se zabrinula kad si onako napisala da me je bilo strah išta napisati.bebicama i mami

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

fato,

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma bravo Fato eto tebi dvije mrvice, super draga, sad se malo smiri znam da si se ovih dana namučila, no sada mir i mazi bušu!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •