nina70 vibrice do kraja svemira i nazad za betu
jako sam mislila na tebe ovih dana
Printable View
nina70 vibrice do kraja svemira i nazad za betu
jako sam mislila na tebe ovih dana
željkica sretno!
sivka predivno,uživaj!
nina70~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!
svimqa big hug i puno~~~~~~~~~~~~~~~~!
Ovaj je praznik posebna priča,
jer on je samo za najljepša bića,
želim da vam se ostvari svaki san,
za čitav život ne samo za ovaj dan.
SRETAN 8. MART
Hvala cure. I ja se (iz prikrajka) veselim svim vašim punkcijama, transferima, betama, srčekima i svim uspjesima. Šaljem puse i puno puno ~~~~~~~~~~~~
sandy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki žao mi je! Grliiiim!
Sretnicama šaljem :* za dalje!
Dan Žena je, vrvi forum od čestitanja.
U Hrvatskoj žene u 21. stoljeću još urlaju od bolova pri kiretažama u budnom stanju ili pri aspiracijama folikula bez analgezije ili anestezije.
Žene, probudimo se, borimo se za svoja prava uvijek i svugdje!
Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
Puse :-)
Drage moje beta je danas 44. U pon sam opet kod dr. Ugl cini se da cemo u nove pobjede u 5. mj. :-*
Sretan Vam Dan žena!!!!
Posebne čestitke svim novim trudnicama,~~~~~~ svima za sto god treba,
a tuznicama :love2:
Sretan Vam dan žena!!!!!!!
Čestitke na pozitivnim betama,neka se lijepo duplaju......i da sve bude kako treba!!!
Tužnicama....veliki zagrljaj,suosjećam s Vama,znam kako je teško...ali ne dajmo se,borimo se,doći će i naše vrijeme....:love2:
Ovom prilikom još da i tu javim,imamo folikul od 18mm,danas štoperica i u nedjelju dan-D punkcija. E sad još da bude j.s. i da se oplodi to bi bila sreća najveća!!!!
He he ja sam se izborila da ne idem bez anestezije na punkciju :P Izborimo se da to bude pod normalno, a ne da se svaki put borimo iznova ili proživljavamo strašne bolove pri aspiraciji ijednog folikula! Slažem se da za jedan ili dva nije vrijedno, ali dajte nam mogućnost!
Tikki,draga,jako mi je zao:-(
Ovo cu potpisati jer se nema sta dodati, bas na ovoj temi!
Usput zelim s vama podijeliti ostvarenje svoga sna, kakav ceka bas svaku od vas... 08.03. '13., u KBC Split, iz samo 2 snazna truda i bez epiziotomije, rodio se nas sin L. (39 TT, 10:50, 3710g i 50cm, Apgar 10/10)... :zaljubljen:
kuvam ranojutarnju kavicu,nesicu,čaj a nadje se i poneka ljuta:-)
lotta ~~~~~~~~~~~~~~~~ za eskimčiće
Stena,želim bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju
sandi žao mi je,drži se!
nina70 :heart:
sivka predivno,uživaj u trudnoći
hope31 ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije ozdraviš
željkica ~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno bockanje
svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kao i našim trudnicama da im trudnoća prodje što mirnija i bez stresova
veliki zagrljaj našim tužnicama
medena8 čestitam i dobrodošlica malom L.
sonja, tako si lijepo sve sazela pa mogu samo potpisati, hvala na kavi!
medena, cestitam na prinovi
Medena cestitam! Potpisujem sonju, cure uzivajte uz kavicu, a ja ode na punkciju :-)
Oho, hooo...
Medena8 rodila je sina! :heart:
Čestitam!
Sretno Maleni! :zaljubljen:
I ja se svercam pa cu potpisati Sonju, bas si uranila :-P
Hvala na kavici...
Medena prekrasno, uzivajte.....
Loly za uspjesnu punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eh da, zaboravih... Mi idemo vidjeti nasu mrljicu na uzv... :-)
hvala za kavicu moram na posao a svim čekalicama puno sreće strpljenja i dobrih vibri a tužnicama big hug doći će i naše vrijeme,,,:klap::klap::klap::klap:
medena8 cestitam i dobrodoslica tvom sincicu na ovaj svijet
Medena08 cestitke
Bubimitka uzivajte na uzv
Svima sretno na punkcijama, transferima, betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad se već Sonja potrudila, što bi ja sad sve nanovo pisala :mrgreen: pa samo debelo potpisujem! Usput, hvala na coffie!
medena8 čestitke tebi i TM na malom princu L. koji će vam okrenuti svijet naglavačke, a on će vam se samo smješkati i vrtiti vas oko malog prsta! He-he, L. dajem ti podršku da zezaš mamu i tatu do besvjesti :-D
I ja se švercam :-)
medena čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!
veliki potpis na Sonju29 (kao što Snekica kaže, da ne prepisujem ponovo)
Bubimitka, da vas očara vaša mrljica :-D
Evo mi vidjeli urednu GV 8 mm, sa ZV.... Sve ok zasad...:-)
bravo bubimitka!
Bubimitka81 :-D :zaljubljen:
a za druge - u svemu potpisujem Sonju29
Bubi velika pusa :-)
Loly promakla mi je tvoja punkcija pa šaljem veliki alt gr i da bude što bezbolnija!:oops:
ako L.bude kao moja M. bit će im veselo. Ja u životu nisam vidjela manje,tvrdoglavije i zafrkanije dijete.Osim toga dobrica je rijetko kad plače :-)
Bubimitka81, bravo za mrvicu :-D, neka samo raste!!!!
Medena8, iskrene čestitke :-D!!!
Cure evo me, dobili smo 7 js, ali u ejakulatu nije bilo spermija, pa je mm dao i drugi uzorak, pa se nadamo da će se tu naći koji plivač! Sva sreća pa imamo i zamrznuti materijal, pa se nadamo dobrom tulumu ;-)
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ i veliki :love2: za sve hrabrice...