tikki, žao mi je
dragoj nini70 milijun vibri za betu ~~~~
tikki, žao mi je
dragoj nini70 milijun vibri za betu ~~~~
tikki, jako mi je žao!!!
Čestitke curama sa pozitivnim betama!!!
Tikki žao mi je.......
tikki poslah pp...
nina70 kad doneses prvu pozitivnu betu, onda dobis preporuku za vadjenje druge i trazis uputnicu od soc. ginekologa.
Tikki i Barbi žao mi je. No nema predaje. Doći će i naše vrijeme jednom.
Svim curama evo jedne kavice.
Mi ovaj mjesec idemo po smrzlića.![]()
Tikki, Barbi žao mi je curkedržite se
Ja već osjećam pritisak dole (danas će biti 8dan Deca i 4 Gonala).... jel to ok da već osjećam?
hvala draga.... meni je ovo 1 IVF pa sam totalno zbunjena... nadam se samo da ne raste i cista koju sam imala
![]()
Ja sam operirana lpsc u 10.mj i cista se opet pojavila u 11.mj pa je MPO dr. rekao da nema smisla čekati jel tak možemo još 2 godine... i da ak ne ode s AB pilulama da ćemo punktirati na aspiraciji...
Ja stvarno ne znam šta bi ja trebala, mislim pa neće me svaka 2 mjeseca operirati... ma joj baš sam ljuta zbog te ciste koja stalno sere po mom jajniku...
Mislim ja ne znam, možda je ona i otišla sad s M ili se smanjila ...
Draga sve pitaj dr i riješit ćeš nedoumice.. Koliko se sjećam, meni je Luči rekao da nema smisla ako je cista tu jer onda nju hranimo lijekovima
Sigurno će ti se javiti netko sa više iskustva/znanja..
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (6)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
sandy0606, VV, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
tajcigb, VV, 1. IVF/ICSI 08.03.
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
wanna be mommy, Petrova, 1.IVF 13.03.
Štrumfet@, VV, IVF 15.03.
*DJ*, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); barkica, Petrova, IVF/ICSI
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
libicaa, Petrova, 1. IVF; drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, 1.IVF/ICSI; Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF); mativa, VV, IVF (nakon 2xIVF)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
Barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF)
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
vatra86, Ri, 1. IVF (nakon 1xAIH)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI
06/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
podsjecam na KAVICU, utorak se blizi
bok cure moje,danas obavili prvi uzv, dr.A veli: GV 13.5mm, s odjeelkom za plod 1,9mm i da smo 5+3 i da imamonismo čuli ali gledali kako trepće! a dr. veli "gledajte kako kuca" dalje se pratim kod soc.gin.
![]()
cestitke svim novim trudnicama,~~~~~~ svima za sto god treba
a tuznicama poseban hug,ne odustajte samo hrabro naprijed,vjera i nada nas vode kroz zivot,ne pomisljajte da posustanete koliko god tesko bilo sve dok ispod vaseg srca ne bude kucalo srce vase najvece ljubavi..
bravo sivka, sretno i dalje!
nina70, nadam se da nećeš trebati ponavljajuću uputnicu jer će te razveseliti jedna lijepa troznamenkasta beta!
Sivka koji divan osjećajDobro dođu takve vijesti da nam uljepšaju ove kišne dane...
Inesz, Tigrical, Kismet hvala(mislila sam se malo pritajit, ali me je Argente vješto razotkrila
Bubekica, Mali Mimi, bila sam danas po uputnicu i dobra teta mi je odmah dala uputnicu za 2x (bez da sam je pitala)
bubekica lijepo se vidjeti na listi trudnica. nadam se da cu tamo i ostati.![]()
Sivka prekrasno
Zeljkica sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubek kao i uvijek hvala na listi, lijepo se vidjeti gore![]()
Bubimitka tvoja velika beta me jako razveselila cestitam draga
Svim curkama puno altgr1
tikki
lotta ~~~~~~~~~~ za eskimiće!!
nina70super vijesti i još malo ~~~~~~~~~ za dalje!!!
sivkamaleno! predivno!!! uživaj!!!
pozdravi svima!!!
nina70 vibrice do kraja svemira i nazad za betu
jako sam mislila na tebe ovih dana
željkica sretno!
sivka predivno,uživaj!
nina70~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!
svimqa big hug i puno~~~~~~~~~~~~~~~~!
Ovaj je praznik posebna priča,
jer on je samo za najljepša bića,
želim da vam se ostvari svaki san,
za čitav život ne samo za ovaj dan.
SRETAN 8. MART
Hvala cure. I ja se (iz prikrajka) veselim svim vašim punkcijama, transferima, betama, srčekima i svim uspjesima. Šaljem puse i puno puno ~~~~~~~~~~~~
sandy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki žao mi je! Grliiiim!
Sretnicama šaljemza dalje!
Dan Žena je, vrvi forum od čestitanja.
U Hrvatskoj žene u 21. stoljeću još urlaju od bolova pri kiretažama u budnom stanju ili pri aspiracijama folikula bez analgezije ili anestezije.
Žene, probudimo se, borimo se za svoja prava uvijek i svugdje!
Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
Puse![]()
Drage moje beta je danas 44. U pon sam opet kod dr. Ugl cini se da cemo u nove pobjede u 5. mj.![]()
Sretan Vam Dan žena!!!!
Posebne čestitke svim novim trudnicama,~~~~~~ svima za sto god treba,
a tuznicama![]()
Sretan Vam dan žena!!!!!!!
Čestitke na pozitivnim betama,neka se lijepo duplaju......i da sve bude kako treba!!!
Tužnicama....veliki zagrljaj,suosjećam s Vama,znam kako je teško...ali ne dajmo se,borimo se,doći će i naše vrijeme....
Ovom prilikom još da i tu javim,imamo folikul od 18mm,danas štoperica i u nedjelju dan-D punkcija. E sad još da bude j.s. i da se oplodi to bi bila sreća najveća!!!!
Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 16:34
Tikki,draga,jako mi je zao![]()
Ovo cu potpisati jer se nema sta dodati, bas na ovoj temi!
Usput zelim s vama podijeliti ostvarenje svoga sna, kakav ceka bas svaku od vas... 08.03. '13., u KBC Split, iz samo 2 snazna truda i bez epiziotomije, rodio se nas sin L. (39 TT, 10:50, 3710g i 50cm, Apgar 10/10)...![]()
kuvam ranojutarnju kavicu,nesicu,čaj a nadje se i poneka ljuta
lotta ~~~~~~~~~~~~~~~~ za eskimčiće
Stena,želim bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju
sandi žao mi je,drži se!
nina70
sivka predivno,uživaj u trudnoći
hope31 ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije ozdraviš
željkica ~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno bockanje
svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kao i našim trudnicama da im trudnoća prodje što mirnija i bez stresova
veliki zagrljaj našim tužnicama
medena8 čestitam i dobrodošlica malom L.
sonja, tako si lijepo sve sazela pa mogu samo potpisati, hvala na kavi!
medena, cestitam na prinovi
Medena cestitam! Potpisujem sonju, cure uzivajte uz kavicu, a ja ode na punkciju![]()