dosla sam skicnuti da li je roza isla danas na polumaraton.
skulirana zao mi je zbog istegnuca.
mene koljeno zeza, sama sebe tjesim da su me godine sustigle 8-)
Printable View
dosla sam skicnuti da li je roza isla danas na polumaraton.
skulirana zao mi je zbog istegnuca.
mene koljeno zeza, sama sebe tjesim da su me godine sustigle 8-)
Nisam isla na polumaraton jer zadnja 3 tjedna nisam trčala (gadna viroza i kašalj koji još traje). Onda mi je popodne bilo žao što nisam otišla pa sam otrčala 6,5 km. I iznednadila se koliko sam malo kašljala nakon trčanja i koliko se
dobro osjećam.
I sad se grizem što sam propustila polumaraton :-(
Meni je jutros tako tesko isao trening. Valjda jedan od onih dana...
Kavofob, kak se zove tvoj blog? Niš mi ne izbacuje na kavofob blog.
tccccc ja sve napisala i nalazi se u prvom postu topica :starac:
al ajde znamo se dugo pa cu ti oprostiti: http://www.fitmama.com.hr/blog/
Roza ne se ljutiti na sebe, sama cinjenica da mozes istrcati 6.5 kg je velika, prosle godine u ovo doba nisi ni sanjala o polumaratonu, a evo danas znas da ga mozes istrcati, jso ces nagodinu trcati maraton kako si pocela.
pozdrav svim vjezbacicama, ponekad skicnem, ali ne pisem.
Roza ne grizi se, ovo je odličan uspjeh.
De me samo podsjeti, jesi ti trkačica oduvijek ili sad friško si doživjela obračenje?
Ja sam odradila neki jadni callanetics sinoć. Ruka i noga su mi još uvijek pomotane.
E da ti callaneticsi i pilatesi uopće ne pašu mom kućnom ugođaju, više odgovaraju neke nabrijane intenzivne vježbe. Kad se tako uzjapurim djeca mi se ne usude ni pogledati, a kad vježbam ove kojekakve lagane kao da dobiju poriv da me još više zahebavaju.
:) još da sam napisala pravilno
Pitam jel ja mrzim trčanje, samo maštam kako bi to bilo divno.
Prije par godina je jedna forumašica isto odjednom protrčala i toliko lijepo pisalal o tome da sam se zaljubila u to njezino trčanje, a nikako krenuti.
Još imam i partnericu(jednu mladu ovčarku) koja čeka i čeka da se pokrenem.
Kosjenka, ima nas još... ja se već skoro godinu dana spremam na trčanje pa nisam daleko odmaknula od početka :D
Počela sam raditi Killer Buns and Thighs. Sviđa mi se, baš su mi odlične vježbe i nadam se da će uskoro biti rezultata na mojoj nestajućoj pozadini.
Ima neku ideju koja (zdrava) hrana otvara apetit?
Jučer uletio neplanirani dan odmora jer sam bila preumorna od subotnje odbojke. Tako da ću tek danas završiti 30DS.
Što dalje? Ponoviti ga ili preći na nešto drugo?
Kod 30DS mi se sviđa "stil" i trajanje pa bi da i nova aktivnost bude u sličnom tonu. :-) I hvala.
Maruška, preporučam BR, meni još bolji od 30ds. Vremensko trajanje, intenzitet i stil vježbi slični.
Tenks, probat ću.
Kako to ide? Isto neki nivoi? Koliko dana svaki?
Jel' dostupan na yt?
Evo opis i raspored https://www.facebook.com/notes/fit-m...19654498065933
Da, radi se po tjednima, svaka 2 tjedna skok u težini vježbi... ali ne moraš slijediti raspored, radiš duže ili kraće, kako ti paše.
Nema na yt, imam u dropboxu pa šalji mail ako si želiš skinuti.
Radim svaki dan po dva zwowa, danas novi zshred.. Jos nisam stigla pogledat z beginner..
I danas u borbi sprječavanja nestajanja pozadine s Killer Buns and Thighs
btw. odličan mi je trening
zshred 15 i zwow 89. ubilo me.
Ne pisem, ali uglavnom sam vani - dugo hodanje (2+ sata) kombinirano sa joggingom.
Kavofob, poslala sam ti pp.
Jeste vidjele članak?
http://www.index.hr/black/clanak/ti-...je/706331.aspx
Ja samo mogu reći da žena super izgleda! Zapamtit ću si adresu njenog bloga :)
zasad skulirana, Kosjenka - žao mi je zbog povreda i želim brz oporavak!
Vježbam, u ponoć, jedva, ali vježbam. Dam si dva dana odmora tjedno. Još uvijek ne mogu u teretanu ni trčati vani, strpljivo čekam mm da pozavršava poslove. Od sklekova su mi poiskakali još neki mišići po rukama, ramenima. Razdvojenost trbušnih mišića se ne popravlja, nažalost.
evey, tnx za članak :)
palčice, ne mogu se više složiti s tobom... naše osude govore o nama, ne o ljudima koje osuđujemo
zavidim na poiskakanim mišićima :klap:
Pogledala. Žena odlično izgleda i baš mi je drago zbog nje jer znam da joj je trebala (i treba) opaka volja za ovako nešto. Respect.
S druge strane, ne sviđa mi se njena poruka. Nimalo. Znam da je to američki način komunikacije, no nije lijepo. Neki lijepi motivacijski post (tipa: "I vi to možete!") ne bi sigurno pokupio toliko lajkova i digao strku, no vjerujem da bi u konačnici rezultat bio veći. Ako je rezultat potaknuti ljude na promjenu. Ako nije, ok.
Ako ima zainteresiranih pisat ću svoje programe sklekova i zgibova koje radim u pauzama za peglanje/kuhanje/spremanje. Zaista daju rezultate, a nisu dugi.
Došla sam se samo pohvaliti da sam si kupila prvi put u životu finjak tajice za trčanje - under armour - to je neka finjak marka, ubola sam ih za 50% manje, ja seljanka danas saznala za njih i zaista su odlične, mm se kune u izvrsnu kvalitetu. Ne znam kad ću ih protrčati, ali sam se baš razveselila, ko sretno prase sam. :mrgreen:
I'm back...:) 2dn vec sam nazad na Insanity-u....imam objavu - ja se ipak znojim....:yes:
dobro,naspram ekipe s videa sam se samo orosila ali opet,nikad mi dosad ledja nisu bila vlazna na dodir,samo celo!
ako slucajno preskocite dan,nastavljate li po rasporedu ili....? recimo ako preskocis jedan trening a slijedi ga cardio recovery...sta's odmarat,ja bi to zamijenila sa nekim intenzivnijim.....
MM narucio sipku,cekam da se vrati doma pa da ju ubusi u zid na visinu koja njemu pase,ja cu tu i tamo....
bacila okac na clanak,vidim da se zena prije bavila body building modelingom ,ajde nije da se ovako isklesala od nule nakon 3 poroda...
pisi pisi palcice,pa da ih prosljedim priji koja kaze da nema vremena za vjezbanje,mislim da sve ispod 10min prolazi...:)
Skulirana, nemaš pojma koliko me nasmijala tvoja objava :D
Mene Shaun okupa u znoju svaki put, dok se s Jill samo orosim.
Jučer sam odradila ripped in 30 lvl2. Iznenadila sam se koliko sam napredovala od zadnji put kad sam ga radila, iako vježbam dosta neredovito.
Neko vrijeme ću drljati samo vježbe snage s Jill. Kombinacija Killer Buns, 6w6p i Ripped mi je super. Nadam se da će poiskakati novi/stari mišići, nekako je sve manje izraženo s posljednje 3-4 kg koje sam izgubila :/
Optimistična, jesi krenula opet?
Ja sam jucer zwow 56 za zagrijavanje pa zwow 75. Bilo mi je ok.
Skulirana, i mene je focus iznenadio :) Do tada sam mislila da je svo to kapanje znoja samo dobar marketing ;)
Kavofob, samo ti vježbaj. Meni je neko vrijeme sve stagniralo, a onda su se počeli vidjeti mišići. U mom slučaju se vide rupe između mišića lol
Ne vježbam :raspa:
Ali mi je prehrana k`o bombona i izgubila sam kilo. Malo pomalo!
Skulirana, drago mi je zbog tebe :lool:
Ja sam danas ostala doma, odmah ujutro odvjezbala da ro skinem :mrgreen:
Focus cardio beta.
Blog sam skicnula, zenska super izgleda. Ne shvcam tako napadacki poruku "what's your excuse", iako je previse americka : lool:
Blog je tak tak, ni do koljena nasoj kavofobici. Vise mi je u stilu kombinacije self help-a i pokazivanja. Ok, zena je bila neka manekenka, misica, beauty contest djevojka stovec...
Kratki prijavak:
Ponedjeljak: trčanje 4 km + zumba
Srijeda: zumba
Četvrtak: trčanje 11 km
Nisam još krenula. Koma sam. Snage jedva za bavit posao, onda histeriziranje poslje jaslica. Apetit koma. Današnji rezime pojedenog: jogurt sa muslijima, jabuka, jedna mozzarela i jedan kotletić, nekako nasilu. Hebemu valjda će me faza proći. Treba me malo pogurati....
danas sam isla odraditi jill ripped in 30 lev 4 da vidim kak mi je sad, nakon dva mjeseca zuzke. superlagano. sta mi zuzi napravi...
Insanity u Šibeniku
Bez mene :mrgreen:
Odlicno izgleda'
Vidim neke poze koje prepoznajem, skok u burpeeju :lool:
Super, super!
Ja nisam nikad radila insanity. Treninzi su sat vremena?? Ne znam gdje bih to ubacila.
Danas sam radila beta speed, krepala! Nije stao ni sekunde, a ne radim modifikacije pa se ubijem.
I dobra vijest, konacno me netko strucan pregledao i nemam dijastazu! Sad, jel se to smanjilo, uz ove stojece trbusnjake ili one vjezbe s interneta za unutarnje trbusnjake, pojma nemam. Glavno da sam spojenih trbusnih misica :mrgreen:
Ma nisu sat, po 40min, s tim da je svake srijede cardio recovery program (a la tezi pilates) od 30min i Fit test svako 2 tjedna od kojih 25min....
tenks. kad se izguštam bete, možda probam.
ako je netko zainteresiran ili mu treba nešto sportske opreme :mrgreen:, ovdje ima sniženih proizvoda. ja nisam trebala otvarati :lool:
naručila sam nešto :D
http://www.sportsdirect.com/