Stranica 39 od 259 PrviPrvi ... 2937383940414989139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zasad skulirana, Kosjenka - žao mi je zbog povreda i želim brz oporavak!

Vježbam, u ponoć, jedva, ali vježbam. Dam si dva dana odmora tjedno. Još uvijek ne mogu u teretanu ni trčati vani, strpljivo čekam mm da pozavršava poslove. Od sklekova su mi poiskakali još neki mišići po rukama, ramenima. Razdvojenost trbušnih mišića se ne popravlja, nažalost.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vidjele članak?
    http://www.index.hr/black/clanak/ti-...je/706331.aspx

Ja samo mogu reći da žena super izgleda! Zapamtit ću si adresu njenog bloga
    Sama je rekla Ono što vi interpretirate nije moj problem. Vaš je. - kao i štošta u životu. Naši komentari o drugima puno govore o nama.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evey, tnx za članak

palčice, ne mogu se više složiti s tobom... naše osude govore o nama, ne o ljudima koje osuđujemo

zavidim na poiskakanim mišićima

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vidjele članak?
    http://www.index.hr/black/clanak/ti-...je/706331.aspx

Ja samo mogu reći da žena super izgleda! Zapamtit ću si adresu njenog bloga
    Pogledala. Žena odlično izgleda i baš mi je drago zbog nje jer znam da joj je trebala (i treba) opaka volja za ovako nešto. Respect.
    S druge strane, ne sviđa mi se njena poruka. Nimalo. Znam da je to američki način komunikacije, no nije lijepo. Neki lijepi motivacijski post (tipa: "I vi to možete!") ne bi sigurno pokupio toliko lajkova i digao strku, no vjerujem da bi u konačnici rezultat bio veći. Ako je rezultat potaknuti ljude na promjenu. Ako nije, ok.
    Posljednje uređivanje od Storma : 16.10.2013. at 14:49 Razlog: Dodala "o"

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ako ima zainteresiranih pisat ću svoje programe sklekova i zgibova koje radim u pauzama za peglanje/kuhanje/spremanje. Zaista daju rezultate, a nisu dugi.

Došla sam se samo pohvaliti da sam si kupila prvi put u životu finjak tajice za trčanje - under armour - to je neka finjak marka, ubola sam ih za 50% manje, ja seljanka danas saznala za njih i zaista su odlične, mm se kune u izvrsnu kvalitetu. Ne znam kad ću ih protrčati, ali sam se baš razveselila, ko sretno prase sam.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I'm back... 2dn vec sam nazad na Insanity-u....imam objavu - ja se ipak znojim....
    dobro,naspram ekipe s videa sam se samo orosila ali opet,nikad mi dosad ledja nisu bila vlazna na dodir,samo celo!

ako slucajno preskocite dan,nastavljate li po rasporedu ili....? recimo ako preskocis jedan trening a slijedi ga cardio recovery...sta's odmarat,ja bi to zamijenila sa nekim intenzivnijim.....

MM narucio sipku,cekam da se vrati doma pa da ju ubusi u zid na visinu koja njemu pase,ja cu tu i tamo....

bacila okac na clanak,vidim da se zena prije bavila body building modelingom ,ajde nije da se ovako isklesala od nule nakon 3 poroda...

pisi pisi palcice,pa da ih prosljedim priji koja kaze da nema vremena za vjezbanje,mislim da sve ispod 10min prolazi...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Skulirana, nemaš pojma koliko me nasmijala tvoja objava :D

Mene Shaun okupa u znoju svaki put, dok se s Jill samo orosim.

Jučer sam odradila ripped in 30 lvl2. Iznenadila sam se koliko sam napredovala od zadnji put kad sam ga radila, iako vježbam dosta neredovito.

Neko vrijeme ću drljati samo vježbe snage s Jill. Kombinacija Killer Buns, 6w6p i Ripped mi je super. Nadam se da će poiskakati novi/stari mišići, nekako je sve manje izraženo s posljednje 3-4 kg koje sam izgubila :/

Optimistična, jesi krenula opet?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam jucer zwow 56 za zagrijavanje pa zwow 75. Bilo mi je ok.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Skulirana, i mene je focus iznenadio Do tada sam mislila da je svo to kapanje znoja samo dobar marketing
    Kavofob, samo ti vježbaj. Meni je neko vrijeme sve stagniralo, a onda su se počeli vidjeti mišići. U mom slučaju se vide rupe između mišića lol

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne vježbam

Ali mi je prehrana k`o bombona i izgubila sam kilo. Malo pomalo!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Skulirana, drago mi je zbog tebe

Ja sam danas ostala doma, odmah ujutro odvjezbala da ro skinem

Focus cardio beta.

Blog sam skicnula, zenska super izgleda. Ne shvcam tako napadacki poruku "what's your excuse", iako je previse americka : lool:

Blog je tak tak, ni do koljena nasoj kavofobici. Vise mi je u stilu kombinacije self help-a i pokazivanja. Ok, zena je bila neka manekenka, misica, beauty contest djevojka stovec...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kratki prijavak:
    Ponedjeljak: trčanje 4 km + zumba
    Srijeda: zumba
    Četvrtak: trčanje 11 km

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nisam još krenula. Koma sam. Snage jedva za bavit posao, onda histeriziranje poslje jaslica. Apetit koma. Današnji rezime pojedenog: jogurt sa muslijima, jabuka, jedna mozzarela i jedan kotletić, nekako nasilu. Hebemu valjda će me faza proći. Treba me malo pogurati....

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas sam isla odraditi jill ripped in 30 lev 4 da vidim kak mi je sad, nakon dva mjeseca zuzke. superlagano. sta mi zuzi napravi...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku

Četvrtak: trčanje 11 km
    Bravo, Roza!
    Danas je dan kao stvoren za trcanje. No, nazalost, nisam bila
    Samo in-door aktivnosti.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam isla odraditi jill ripped in 30 lev 4 da vidim kak mi je sad, nakon dva mjeseca zuzke. superlagano. sta mi zuzi napravi...
    Super! Zuzi je odlicna stvarno. I za cardio i snagu, bas te lijepo utrenira.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Odlicno izgleda'
    Vidim neke poze koje prepoznajem, skok u burpeeju
    Super, super!

Ja nisam nikad radila insanity. Treninzi su sat vremena?? Ne znam gdje bih to ubacila.

Danas sam radila beta speed, krepala! Nije stao ni sekunde, a ne radim modifikacije pa se ubijem.

I dobra vijest, konacno me netko strucan pregledao i nemam dijastazu! Sad, jel se to smanjilo, uz ove stojece trbusnjake ili one vjezbe s interneta za unutarnje trbusnjake, pojma nemam. Glavno da sam spojenih trbusnih misica

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma nisu sat, po 40min, s tim da je svake srijede cardio recovery program (a la tezi pilates) od 30min i Fit test svako 2 tjedna od kojih 25min....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tenks. kad se izguštam bete, možda probam.

ako je netko zainteresiran ili mu treba nešto sportske opreme , ovdje ima sniženih proizvoda. ja nisam trebala otvarati
    naručila sam nešto :D

http://www.sportsdirect.com/
    Posljednje uređivanje od Anci : 18.10.2013. at 17:06

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prva faza Insanityja je 40ak min, druga faza su oko sat vremena.

Danas Ripped in 30, lvl3. Imam 4 dana zaredom vježbanja, nisam dugo 4 spojila, baš sam happy.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja vas citam i vjezbam, ali nesto ne prijavljujem. Malo sam down zadnje vrijeme, poklopilo mi se niz okolnosti i zapravo od nove godine vucem kao konj na svim frontovima. Sada se smiruje i trebalo bi biti malo jednostavnije. I valjda sad kad je popustilo sam skuzila koliko mi zapravo treba prostora i vremena... pokusavam sve staviti u hibernaciju, koliko je moguce, tako da malo dodjem k sebi.

Palcice, ajd pisi treninge, bas me zanima kako su ti koncipirani. Ja sam sada dosla do toga da mi bas pase kako si slozim trening: sastoji se od tri dijela:
    1) tabata - dvije vjezbe koje izmjenjujem po rundama
    2) vjezbe za snagu - upper: 4-5 vjezbi sa 6-8 ponavljanja, cca 3 runde, ako je lower onda 4-5 vjezbi sa 15-20 ponavljanja, 3 runde
    3) bonus - odaberem vjezbu koju zelim poboljsati pa napravim koliko mogu ponavljanja

Bas mi to bude dobra kombinacija.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sada nemam baš vremena za sebe, zapravo cijeli dan sam uz mladunče, bez mogućnosti bijega. Ne mogu ni na terasu udarit po kbellu, no uskoro će mm usporiti, pa planiram i bodyweight trening ubaciti, trčanje i svašta.

1. tjedan (raditi sa tenzijama, mogu i nekoliko satne pauze između ponavljanja, dapače odmor i redoslijed su bitni) - čini se malo, ali meni ruke mišićave ko popaju....ja ovo odradim navečer kad kuham ili peglam, u pauzama.

1. dan: 10,8,6,4,2 sklekovi
    15,13,11,9,7 uski čučnjevi
    2. dan: 10,8,6,4,4 sklekovi
    15,13,11,9,9 uski čučnjevi
    3. dan: 10,8,6,6,4
    15,13,11,11,9
    4. dan: 10,8,8,6,4
    15,13,13,11,9
    5. dan: 10,10,8,6,4
    15,15,13,11,9

Stavim i ostale tjedne i prošireni program.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja malo štrajkala ovaj tjedan, no zato sam jutros vježbala
    i da zamalo sam za poklon od MMa dobila bučice, no više na Trgu nema Intersporta pa me preskočile
    Ali zato su svi sastojci za izradu tortilja i meksički ručak bile na broju pa se iskupio

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bila sam vrijedna ovih dana. U petak beta i poslije brzo hodanje 7 km, sat vremena.
    Subota morning run 6 km.
    Nedjelja planinarenje i setnja šumom, ukupno 10 km. Gore, dolje, gore, dolje.

Tko ima prilike otici, šuma je stvarno predivna. Ovo mi je inace najnajdraze godisnje doba. Milijun boja

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure nadam se da ste ozdravile,
    Ja sam cijelu subotu skakala s djecom po igralištu+3 sata zoo-a, i poštenski sam se izmorila :D
    A nedjelja neplanirano planinarenje i branje kestena u trajanju od 3 sata..još me leđa bole ali imam cca 5 kg nabranih za pohvaliti se
    Cure su uživale iako sam mlađu dosta i nosila uzbrdo pa eto malo treninga snage, ima cca 14-15 kg.
    I kak Anci kaže stvarno je predivno u šumi, boje, vjeverice, gljive, žirevi...ma milina.

Inaće nikako kreniti na t-25, sve si govorim sada, pa sada..i opet odradim Jill.

Jučer sam si nakon dobrih 10 mj priuštila pojesti domaći štukl, i naravno nisam stala na jednom, zato danas opaka vježba + smanjena papica.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam u nedjelju otišla trčati šumskim stazama i skoro stradala. Napadalo je lišće, ne vidi se više korjenje koje viri iz zemlje, po lišću se skliže - baš opasno. Tempo mi je bio mizeran. Ali je šuma sad čarobna, pogotovo kad puhne vjetar i krene kiša od lišća.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas obavljen jogging/hiking. 1h. Po kisi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Elly, sluzbeno si usla na listu ludjaka

Roza, daaa, mi smo to nazvali lisnata oluja

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jučer zshred 20 i mini workout za low back. prekjucer kbell workout, a u subotu mi je bio rest day..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jučer Killer B&T

Do kraja mjeseca se družim s Jill pa se pretplaćujem na Zgym

vaga kaže 63 kg... to je to, sad hoćem puno mišića

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kavofob, kak ti gubiš te kile? ja se nikako ne mogu spustiti ispod 60 kg. vježbam (u prosjeku 4 puta tjedno), jedem paleo (dobro ponekad griješim ali u mojim razmjerima to znači da pojedem puno voća ili u zadnje vrijeme kestene). grozim se od nekih restrikcija u prehrani, ali izgleda da mi nema druge.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Roza, počela sam pisati da nemam pojma, a onda u nastavku skužila da premalo jedem ovih dana. Ne stignem kuhati, a gadi mi se sve što se gotovo može pojesti i onda zaboravim i eto.

Stvar je u tome da ne želim manje od ovog pa ću se morati više truditi oko klope.

A zašto bi išla ispod 60? Pa ti odlično izgledaš! Možda se i tvoje tijelo jako dobro osjeća s ovom kilažom pa se opire gubitku. Ako si baš zacrtala manje mislim da neće ići bez restrikcije voća.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam danas neplanirano odradila 2 treninga. Ujutro mi nije pasao trening snage pa sam pola sata preskakala uze. A popodne me bas ponijelo pa sam odradila taj jutarnji trening. Ali danas nisam kuhala

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku

1. dan: 10,8,6,4,2 sklekovi
    15,13,11,9,7 uski čučnjevi
    2. dan: 10,8,6,4,4 sklekovi
    15,13,11,9,9 uski čučnjevi
    3. dan: 10,8,6,6,4
    15,13,11,11,9
    4. dan: 10,8,8,6,4
    15,13,13,11,9
    5. dan: 10,10,8,6,4
    15,15,13,11,9

Stavim i ostale tjedne i prošireni program.
    palčica ja ne kužim ove brojeve

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Inaće nikako kreniti na t-25, sve si govorim sada, pa sada..i opet odradim Jill.
    ja sam krenula na t25, najviše zato jer nemam vremena za više! nije teško. tj. nije lako moraš se fokusirat, pravi američki stil hopsanje noga preko noge, ali se da odraditi. imaš jednu žensku koja modificira vježbe, tako da ja radim malo prave, malo to.
    jako se znojim, ali ja se znojim doslovno po želji, mogu i dok sjedim u hladu!
    Skulirana je gore spomenula da se ne znoji, a meni to ide u potocima, jednostavno takvo tijelo :ne zna:

ono što me strašno smeta je što i dalje mjehur radi svoje kad skakućem. grozno! ja uopće ne mogu raditi npr. junping jack, i nije problem u intenzitetu, nego u mjehuru, samo mi curka idem sutra kod ginića pa ćemo vidjeti.

a meni kile ne idu dolje. samo brljavim sa hranom, tj. jedem trudim se da to bude što manje industrijski, kruha i slično nema, ali očito da su količine pozamašne, evo u skoro 2 mj u zg ni grama dolje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

littletunafish (to mi je komplicirano pisati, mogli bi te zvat tunice ) jesi probala kegela raditi?
    Iskreno i ja sam se dugo popiškavala, kegela sam radila nekada kada bi se sjetila ali sada je puno bolje. Mada ja ne mogu izdržati 25 minuta vježbanja da ne odem barem jednom na wc.
    Jučer napokon počela, dva tjedna nakon pada imam osjećaj da mogu. Koljeno dobro radi, a zglob tako, tako...
    Odradila prvi dio 6w6p i neke but lift s youtubea

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da se javim nakon dugo vremena, slabo idem trčati, tj. uglavnom sam se prebacila na kućno vježbanje.
    Sad sam na 9. danu 30ds,lv1. Smiješno mi je kako sam mislila da sam ja u dobroj kondiciji, rikavala sam prvih dana,
    znoj je curio i curi (a ni ja se baš ne znojim).
    Doduše, ne radim modifikacije, pratim nataly u stopu (osim sklekova, radim ženske, ali i to
    je već puno bolje-ruke su mi inače slaba točka kao i mnogim ženama). Sad osjetim da mi je konda malo porasla,
    ali ne znam hoću li sad prelaziti na drugi nivo, mogla bih još malo guliti prvi. Mene ne smetaju ponavljanja, nije mi monotono, baš mi je gušt
    pratit kako lakše radim neke vježbe. Radim s bučicama od 1.5, to su jedine koje imam, i to su mi najteže vježbe. Cardio mi je lagan, čini
    mi se da bi mogla i duplo vremena skakutati..ali bučice me ubiju, zadnjih par ponavljanja me fakat iscrpi. Ono kad jill kaže Two more, guys, a
    onda zaboravi šta je rekla, pa bude puno više od dva, uh mrzim je tada samo tako, ali za ozbač-super super mi je vježba
    i hvala puno svima što ste je otkrile.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

"Tunice" :D i meni je problem mjehur, baš dosta tako da se nakon vježbe perem i preslačim, ma t-25 moram skinuti pa mi je jednostavnije upaliti Jill, ljenčina :D
    Kegla sam radila, možda je i nešto pomoglo ali jednostavno više puta zaboravim pa nemam neke rezultate.
    Mislim da je meni mjehur gadno nastradao kod poroda jer su glavicom išle obije naprijed, nikada nisam osjetila pritisak na guzu nego na mjehur..
    I od onda se mučim,

Kosjenka samo polako, nemoj se forsirati.

Ja pazim na hranu kaj jedem i zabrljam na slatkome, napravila domaći kesten pire...pa čokolada..pa joj!

Jučer sam odvježbala w10 i nisam se stigla istegnuti i sada me guzovi bole za poluditi.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kosjenka, vidi mi potpis
    radila sam kegelove vježbe, ali nisam baš redovita. kaže ginekolog da pričekam još par mjeseci jer da se sve može još vraćati i naravno, da radim kegela, a ako i nakon godine dana od poroda ne bude ok, da ćemo raditi preglede.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kakve preglede,meni je evo 2god od poroda i to mi se dogadja...

doduse,da nije zestokog cardia i vjezbanja ne bi ni znala da mi curi mjehur,to mi se ne dogadja u svakodnevnom zivotu... (ni pri kihanju)
    kad mi je pun mjehur mogu zadrzat bez problema,prekidat mlaz kad pisam mogu isto tako bez problema....nego samo pri duljem zestokom skakanju (jumping jacks isl) osjetim da curne malo...to izbjegnem jedino ako podjem ispraznit do kraja mjehur neposredno prije treninga....

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni baš paše ovaj raspored, swsp jedan dio i butw workout.
    Tunice, samo polako.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

skulirana, nemam pojma, možda da provjeriš sa svojim dr? spominjao mi je razna rješenja - od nekih tableta da se manje kako on kaže "piša" (presmješan mi je način komunikacije tog mog doktora) preko nekih trakica itd. ali kako je rekao da pričekam, tako nisam baš pozorno pratila.
    meni isto nije u svakodnevnom životu - više, jer je iza poroda bilo!a sad umjesto jumping jack skakućem s noge na nogu, onako ko konjićev skok. kad ne moram istovremeno s obe noge skakat, sve ok...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jučer neplanirani rest day, danas zwow 90. i mini za lower back.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jučer 6w6p, danas ripped in 30

jedva čekam da prođe još ovih tjedan dana, a onda krećem sa zgym. ambiciozno, ali idem

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo i mene. Ja ne curkam, nisam niti u trudnoci tako da nemam nekih pametnih savjeta. Ja vjezbam, brljavim, ali vjezbam. Danas sam u planku izdrzala 1,16 min. Nakon onih 37 sekundi zvuci bolje.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

mrzim shauna.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

volim shauna

nakon par dana pauze sam opet na t25 i super se osjecam
    zivilo vjezbanje!!!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas sat vremena intervalnog treninga, poslije sat vremena zumbe.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

nego, taj famozni petak kad shaun ima T 2x25, to se radi bez pauze između?
    jučer sam radila onaj total body. nadam se da ću sljedeći put bolje pohvatati sve vježbe u skleku, baš me nervira koliko sam trapava da uhvatim to
    bez obzira na to što sam odradila valjda pola, leđa bole kao da sam orala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •