i hvala na odgovoru....već mi je lakše!
Printable View
i hvala na odgovoru....već mi je lakše!
ia30 reci mi molim te onda jos i to kada si ti njima prvi put slala dokumente, odnosno kada si se prijavila za postupak? Ja sam im poslala prijavu sredinom 8. mjeseca, a da krajem 1. nismo sasvim slucajno morali ici kod njih vjerujem da jos ni danas ne bi dobili taj upitnik i popis dodatnih pretraga koje treba napraviti...
Cure pazite i na starost tih nalaze za HIV i ostalo jer ja sam imala sve to od prošle godine ali kažu da ne smije biti starije od godinu dana pa sam sve ponovo išla vaditi.
Aurora tako ni meni nisu niš poslali na kućnu adresu nego sam taj upitnik dobila kad sam bila na konzultacijama i popis pretrage koje još moram obavit, a krajem 7 mj. sam se prijavila za postupak tj. poslala dokumente
tikice_69 sretno sutra:heart::heart::heart:
Mislim da dan prije štoperice ide zadnja doza menopura ili gonala
A vidjet cemo sutra ujutro...sto je tu je...
Ja sam na VV-u dobivala Menopur/Gonal i na dan štoperice, a sada kod Reša je zadnja doza Puregona išla dan prije štoperice, a na dan štoperice samo Cetrotide...
tikica_69 sretno sutra!!
Miki76...i ja sam ovaj mjesec bila kod Reša, evo pred pet dana na transferu 2 mrvice. Sretno.
Juliette, ne pišem često na forumu (iako ga gotovo svakodnevno pratim) pa ti se nisam javljala. No, pratim ovaj tvoj postupak od početka i nadala sam se da ćemo se čak i poklopiti na kontroli koji dan (tada bih ti se naravno javila :) ), ali na žalost, nismo...
Meni je transfer bio jučer, a punkcija u srijedu.
Sretno i tebi! Nadam se da ćemo ponoviti 10.mj. kada su se Rešove trudnice nizale skoro svaki dan... :mrgreen:
Tnx cure, puno srece i vama svima:heart:
tikica_69 sretno sutra!
:heart:Rešovke i Mariborčanke, želim vam uspješan završetak postupka, i da već sutra saznate odgovore na sva vaša pitanja...:heart:
Vidim da je ovdje živo :-D :-D:klap: :heart: Bravo!
Rozalija, Tikica, ostale cure Mariborčanke, Rešovke ~~~~~~~~~~~ želim vam veeeelike BETE :yes:
Dobro jutro cure. Može mala pomoć, danas idem na konzultacije u Maribor, pa nisam sigurna da li treba vinjeta za doći do Maribora, odnosno može li se nekako izbjeći autoput?
Ja sam kupila vinjetu jer je put preko sporednih cesta užasno kompliciran ali možda ako ti treba samo za taj jedan put da pogledaš po forumima ima putokaz kako možeš izbjeći vinjetu. Super je jer autoputom stigneš puno brže.
I mi smo htjeli izbjeći autoput ali na kraju nam se žurilo pa nismo htjeli riskirati
Marnie, na samom ulasku na autoput je izlaz za Ptuj, dodete do kruznog toka, skrenete lijevo, pa do drugog kruznog toka gdje skrenete desno.Onda cete doci na krizanje gdje ste na sporednoj cesti i produzite ravno a nakon toga cete imati skretanje desno kod zadnjih kuca za Maribor i onda ste opet na staroj cesti.Sve skupa 10ak minuta.
Puno hvala cure!
I ja :)Citiraj:
danas idem na konzultacije u Maribor
:joggler::joggler:Svim Mariborskim curama u postupku želim puno sreće!
Mi smo bili u bolnici na nekim pretragama,za sada je sve ok i bebice lijepo rastu :yes:
Draga Strike,
ajde hvala Bogu nek ste svi vi ok... :-) neki smo te/vas dan na forumskoj kavici spominjali.
evo da i tu javim za tikicu-3 lijepe zrele j. s., transfer u četvrtak.
joj Strike kako je lijepo čuti tako nešto, neka vam je sa srećom i nek male mrvice rastu i izrastu u zdrave i sretne bebače!
dal netko možda zna kad bi mogli dobiti termin za postupak, obzirom da smo na konzultacijama u 4 mj. ajme kako mi je sve to tako jako daleko. imam neku kombinaciju sa Ri pa ako ide po planu to bi nam trebalo malo skratiti muke, al me zato i zanima kad bi mogao biti postupak u Mb?
Evo i mene cure....kao sto je i Mare41 napisala, dobili smo 3 lijepe zrele jajne stanice, spermiogram je ok, u cetvrtak moramo doci u 9 ujutro i tada ce najvjerojatnije biti transfer. Nadam se da ce se bar dvije lijepo oploditi i dijeliti.
Cure, sretno danas na konzultacijama ;-)
Super tikica_69, vidiš, sve je ipak prošlo ok i sada neka samo tako nastavi i bit če to super! Jesi rješila dilemu s menopurima? Do kada ga zapravo treba uzimati? Ide na dan štoperice ili ne?
GIZMOS, uopce se nisam sjetila pitati. Bilo mi je samo bitno da folikuli jos budu tu i da bude koja js :mrgreen:
Super Tikice:klap:
....sorry,ne stižem odgovarati!
Prvi put dokumente poslala u 9.mjesecu.Javili mi se za dva-tri tjedna da su primili dokumente i da će mi poslat termin i javit se ...u 11.mjesecu dobivam poštu s terminom za postupak 09/10,upitnik i zamolbu da nadopunim ove nalaze!Sve to trebam poslati u roku od tri mjeseca(02/10)..termin za konzultacije još nisam dobila...
znači postupak u 09 mjesecu a za konzultacije ću izgleda morat zvat
tikice-svaka čast girl!
Super, tikice :)!!!
Na temelju ovoga sto ti kazes ia30 i na osnovi mog vlastitog iskustva kao i jos nekih drugih pisanja tu na forumu cini mi se da je doslo do nekih problema s dokumentacijom koju smo slali u 7. i 8. mjesecu. Kad kazem problema, onda mislim na iznimku zbog koje nas nekolicina nije dobila uobicajnom procedurom putem poste termin i ostale upute.
Ja cu sada vjerojatno poslati malo ranije svoje nalaze i ne do kraja 5. kako su mi bili rekli, a curama koje su u navedeno vrijeme slale dokumentaciju i nisu jos dobile termin savjetujem da zovu i provjere gdje je zapelo!
Tikice :-D:-D:-D:-D draga oplodit će se lijepo sve tri i ubrzo stiže tvoja mala princeza.
Mi smo dobili 7 Js transfer nam je u četvrtak. Cijeli dan strepim hoće li me danas zvati da sutra dođem a nisu zvali znači idu na blastice. Tako sam sretna jer ipak znači da ja mogu dogurati do nji a ne kako mi je u nekim privatnim klinikama u Hrvatskoj rečeno ne, ustvari njima je bilo bitno uzeti lovu za FET-ve a kako bi ih naplatili da je odmah uspijelo.
Tikice vidimo se u četvrtak u 9 sati u Mariboru.
Super tikice, navijamo za lijepe embrije!!!
Rozalije za blastice!!!