Super,svi nesto cekamo :-D haha
Printable View
Rikku, čekamo betu...javi.
Radim od utorka, zato me je i duže bolilo.... Hehe.. Umisto da sam odmarala kao svi normalni ljudi doma ja se vratila na posao. Kad sam mazohist, ka i većina nas ovdje! Učinilo mi se da sam ok i da će mi biti na poslu dobro, a onda me sutradan satralo, ali mi je bilo glupo opet ostajat doma. Ne radim ništa fizički teško, pa ajde s te strane je ok. Ali je zato stresno. Kad krenem u postupak mislim od početka bockanja na bolovanje. Tako sam uvik do sad.
Nalaz bi trebao biti za otprilike još 2-3 tjedna, ali se nadam ga dobiti mozda ovaj drugi tjedan.... :fige:
Da, nisu me tražili ponavljanje, ali sam ipak danas otišla i pravilno se poduplala na 350,4 :)
Ja moram priznati da sam još uvijek u nekom stanju nevjerice, kao da se bojim poveseliti jer sad strepim nakon toliko duge borbe. Sve mi je ovo nevjerojatno. Čekam sad da dobijem termin za 1. uzv i dan po dan iščekivati rast mrvice:)
Rikku, super za duplanje! Sve će ići svojim tokom sad, uvjerena sam. :heart:
Senka43, samo nastavi tako, riješi i najmanju prepreku koja može utjecati na postupak. Idemo dalje u borbu, sve skupa! :ghug:
Rikku odlicna beta :-*
Senka korak po korak i onda po svojeg malca :-*
Odličnooooo!!! Čestitam i da bude sve u najboljem redu jer si zaslužila.
Povjerovat ćeš tek kad rodimo :-)
Dan danas se probudim i iznenadim se kad vidim trbuh :-) i dalje ne vjerujem...
Rikku,
beta je mrak.
Jedva čekamo da nam se javiš sa uzv. :) :)
Hoces kod njih u Sistinu na uklanjanje mioma? Ne razumijem se puno u to osim sto znam da je mojoj kumi dr upravo savjetovao trudnocu radi mioma i kao da ce miom nestati s trudnocom. I zbilja je bilo tako. Al mozda ovisi i koliki je i na kojem mjestu. Stvarno ne znam pa me bi da lupetam.
Da, i moja kolegica je imala čak 2 ili 3 mioma, išla na 4 mišljenja, jedan doktor je rekao da to treba operirati, a troje da ide radije odmah na trudnoću, pa je odabrala ići na trudnoću:)
Što sve čekamo idući mjesec ili mjesece? Znam da Medo ide uskoro, Koka ide na transfer smrzlića u 10. mj., koga još imamo - leptirica, ostali? Mora biti dobrih rezultata, jednostavno mora!
Koki ide u prirodni FET, znaš li? Što joj je dr. rekao?
Naš je plan u 10 mj po smrzlića, vidjet ćemo hoćemo se moći organizirati. Iako možda čak sama budem išla.
Ja sam imala u maternici prije par godina (dok još nismo znali dijagnozu) i morala maknuti jer kao na takvom je mjestu da ometa trudnoću. A sjećam se i žene u bolnici koja je bila trudna i krvarila. Ugl, bebica tjerala van miom pa je krvarila zbog toga. Sve ok na kraju bilo. Tako da vjerujem curke da ce se svima nama sve posložiti sto čekamo i da sve startamo sa svojim postupcima.
Rikku, od kud ti ta informacija za letove? Na stranici Croatia Airlines nude izravne letove....probala sam ukucati datume odlaska i povratka za nekih 10ak dana i sve je ok....
Bok svima! ja idem krajem mjeseca na prvi pregled i dogovor. Stvarno je bio problem s letovima CA, uopće ih nije bilo. Sada je ok, ima skoro svaki dan ali ne više onaj večernji već popodne.
Meni npr samo pokazuje da ima za 21.09 i za cini mi se 25.09. dalje nisam gledala a do tog datuma samo to izbacuje.
Znaci samo za Skopje sam ukucala bez povratka.
Ja sam probala i u listopadu par datuma i daje bez problema. Isto i preko drugih tražilica, i to ne samo za CA nego i druge kompanije sa presjedanjima.
nisam još ništa gledala (ni smještaj niti konkretni let) jer ne znam još datum. dr. L će me nazvati sa datumom ali znam samo kraj mjeseca.
Mislim da je CA u mijenjanju reda letenja. Ne smiju više letiti večernji jer ne smiju tamo noćiti.
Lete, iskrcaju putnike, ukrcaju i vraćaju se.
Znam da povratak ima malo prije 16 sati.
Dr. L mi je rekao da će organizirati da sve obavim u jednom danu pa se nadam da ću stići na taj let prije 16 sati, pa je plan dan prije doći, prenoćiti, drugi dan obaviti sve što treba i povratak.
Nadam se da će ostati ti letovi jer u protivnom sve će nam se još više zakomplicirati. Vidim da je otkazano sve do 21.9. Posli još ima, ali sto će biti ne znam. Vožnja autom iz Dalmacije mi se čini nemoguća misija. I onda kad mi netko kaže "samo se opusti".... Ufffff
Cure, ja sam bila dobila pocetkom mj i da je sve bilo ok u Mk smo tribali biti oko 13.'15.09. Taj 1dc kada sam tribala krenit sa terapijom odmah smo isli gledat letove...a prvi let je bio tek 21.09. Baš smo bili razocarani. Jednostavno nismo imali ni.volje ni snage ići autom. Puno toga nam se skupilo taj tren...ipak smo u ovoj borbi konstantno 12god. Istrošeni smo psihički.Tako da smo odgodili. Čekam slj mengu i nekako smo se sad psihicki pripremili da mijenjaju letove i da postoji mogucnost da cemo najvjerovatnije ici autom.
Rikku čestitam na beti. Bravo
vedre :ghug:
Vedre, toliko mi je žao....nikako da vam se poklopi! Stvarno se sve komplicira dodatno iz dana u dan....☹️
Hvala:)) Nadam se najboljem:)
Žao mi je zbog komplikacija oko putovanja. Kud je sve ovo komplicirano, još sad s letovima. Autom je oko 8 sati kako su cure pisale, i to je puno, a opet puno kraće i bolje od busa. Ali da, kako kažeš, treba se psihički pripremiti i spreman ući u sve to. Velik je to put, i doslovno i metaforički.
Meni cak nije bilo lose autom ici.Mislim da cu i opet ici.Jer se jako bolji avion,to bi mi bilo veliki stres i morala bi piti neke tablete za smirenje hahaha.Ovako imali auto,vidjeli svasta i kupila svasta :-*...Naravno bolje kracim putem,ali nekad nejde tako.Nemres sve uloviti ciklus i avion.Nazalost
Moj dragi se boji letenja. Jedva preživio prvi put. :) ako ću sada biti kraće u Makedoniji onda ću ići zrakoplovom (ako bude letova, a nadam se da hoće). Ako ne, onda ćemo skupa autom. Prednost auta je što možeš otići kad hoćeš dok zrakoplov moraš čekati, kad ima let. A opet, zrakoplov je puno brži. Iako se ja nadam da neće ništa ukidati. :) i mi ovaj put svašta nakupovali.
a imate koji savjet za lijekove'? ja sama plaćam odnosno ne idem preko HZZo-a pa da li da kupim tamo ili u HRV?
Impryl uopće nema u RH, a njega su recimo meni dali. Kupila sam ga kod njih. I svu ostalu terapiju sam uzela kod njih i to sam si kupila za prva 2 tjedna. Iako se sve ostalo može kupiti i kod nas. Dr. L je rekao da s prvim danom ciklusa krenem sa Ester C vitaminima i to sam kupila kod nas i nosila tamo. Ne znam imaju li oni Gonal u penu. Čini mi se da je netko spominjao da se moraju mućkati. Ali svega ima i kod njih i kod nas, osim Impryla. Injekcije Prolutex sam dobila za 2 tjedna. Ali njih ima za kupiti u ljekarnama.
Vedre, žao mi je. Nadam se da će vam se za sljedeći ciklus sve poklopiti. Stalno nešto čekamo. :(
Rikku, iskrene čestitke!
Jedna j.s. je uistinu dovoljna za čudo!