Hvala cure, pretpostavljam da bol nije neizdrživa ali je inzistirao i prošli puta, sretno s vašim rezultatima, neka ova godina bude najuspješnija svima ;)
Printable View
Hvala cure, pretpostavljam da bol nije neizdrživa ali je inzistirao i prošli puta, sretno s vašim rezultatima, neka ova godina bude najuspješnija svima ;)
i ovi u DE su inzistirali, ali ja sam odbila :) ..razmisljala sam ako velika vecina njih u HR ide bez anestezije, nece biti bed ni za mene, pogotovo sto se radilo od 5-6 folikla.
nadam se da nece biti sljedeceg puta, ali ako bude..
naravno da je njima lakse raditi s uspavanim pacijentima nego kad je netko u budnom stanju..k tome jos i zarade.
sretno!
Evo samo da javim da nije uspjelo ni sad odmah ciklus nakon neuspješnog ivf-a, (bila 4 folikula) draga dobila danas baš, tako da se naša borba nastavlja dalje. A šta češ... :(
Vjerojatno čemo na polustimulirani u 2. mjesecu...
sretno svima i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome treba...
M@tt glavu gore...bit će! Sretno u veljači!
znate li drage moje jeli CITO obnovio ugovor sa HZZO ili to odpada s novom vlasti? bilo je govora da neće biti obnove ugovora
Jel zna netko možda do kad je luči na godišnjem? hvala
Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012:-)
piki, dobrodošla, brzo otišla na trudničke forume...:)
ja sam bila jedan postupak u ivf poliklinici kod dr.Š. i mogu reći da mi je taj postupak bio najbezbolniji i tu sam se osjećala najbolje, daju ti vremena za sve koliko ti treba, bez užurbanosti kao na drugim mjestima ... tako da ti mogu reći samo najbolje
Cure samo jedno pitanje.....ako je koja od vas išla na uklanjanje polipa na maternici, nakon koliko vremena od uklanjanja ste išle u novi postupak? Hvala unaprijed!!!!!
ja nazalost imam jako lose iskustvo s njima. Kad jos nismo znali u cemu je problem tamo sam kod dr S. bila na prvom pregledu i dragi na prvom sp i moje iskustvo je da su jako neprofesionalni i slampavi. Napisat cu samo da su me krivo ljecili (ovo imam na papiru - da ne bi pomislila da je to moje misljenje) i na taj nacin mi potrosili skoro 6 mjeseci, a ako te zanimaju detalji javi mi se privatnom porukom.
Ja sam ih nakon te greske prekrizila i krenula na VV sa namjerom da se "upisem na listu" i paralelno isla u Vili kod dr R sa cilje da odradim postupak dok cekam red na VV. Na kraju sam zbog godisnjih na VV dosla na red za postupak u isto vrijeme kad mi je dr R rekao da dodjem pa sam svoj prvi i dobitni postupak odradila na VV, a sad trudnocu vodim kod dr R.
Mislim da su ti konzultacije kod dr R (znaci bez UZV, da ti pogleda tvoje nalaze i da svoje misljenje) 100kn pa ti je mozda opcija i da odes kod oba dr-a i vidis koji ce ti bolje "sjesti".
Stogod izaberes zelim ti puno puno srece!!!!
on je do 9.1.2012 god na godisnjem jer ja sam isto njegov pacijent....
Pozdrav
i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan:-)
haj medena..sjecam te se iz cekaone..stimulirali ste sa merionalom..jel tako? žao mi je što ovaj put nije uspjelo :(
sretno za nove pokušaje!!
ja sam iz navikane zemlje švabije došla kod lučija i isto sam više nego zadovoljna..kako god na kraju završilo..mirna sam jer znam da su L i njegov team savjesno učinili sve što je bilo potrebno..ok, nemirna u očekivanju bete..haha, ali da i bude negativna, znam da nije zbog lošeg tretmana - a to baš ne mogu tvrditi za prva dva postupka u DE.
kiarad, dakle vadila si betu 5-6 dana nakon zadnjeg bostera?Citiraj:
kiarad;2023510
...
naime ja sam bila 27.11. na transferu i [B prvotno napisa
Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...
Nismo se jos nista dogovorili konkretno za dalje....ja sam samo najavila da bih opet krenula u 2mj jer nemogu prije niti bas zbog posla a ni financijski...
Sa Merinonalom (38ampula) i Suprefakt sprej imala sam 8JS....3 su mi trebala biti vracena ali s obzirom na moju situaciju uspjeli su mi vratiti samo 2 u lijevu stranu maternice a u desnu jednostavno nije htjelo proci pa su odustali...
Sretno sa rezultatima....:-D
Spodoba, vadila sam betu 14 dan nakon transfer, sorrt ali ja ne znam kaj je boster. Ak mogu jos kako pomoci reci...
kiarad, mislim na brevactid..vjerovatno si ga dobila na dan transfera, pa onda na 3. i 7. dan nakon transfera...? to su bosteri koji potpomazu ugnjezdjenje, a mogu se odraziti na test ili betu.
tvoj beta je bila mala, stoga pitam za bostere, tj. brevactid.
ja sam radila betu tocno kako mi je dr L napisao.....primala sam isto tri inekcije brevactida i jos jednu koja se cuva u hladnjaku zaboravila sam ime...moja beta je bila jadna 1,95..pa me zanima ovo sto je napisala Spodoba kako se bosteri odrazuju na betu...jer do sad nisam nikada ove inekcije primala pa nisam bas upucena u to sve a nisam stigla istraziti...
Pipi ja sam pacijent IVF poliklinike imam samo pozitivne riječi za njih!!! U potpisu je moj rezultat!!!
Samo pitaj na pp šta te interesira!!!
ja bi trebala vaditi danas, ali je ovdje praznik...
ali evo linka o razgradnji HCG-a, primjer za 10 000 UI
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi.../2294/DEG446F1
Spodoba
Drzim fige da ti bude vveeelikkkkaaaa beta i da budes najsretnija na svijetu!!!!!:-D
Malena i Sbonetic hvala na odgovoru! Malena želim ti školsku trudnoću i vibram ~~~~~~~~~
Sbonetic stvarno mi je drago zbog tebe:-)
Ne znam što da mislim! Imam dogovoreni prvi pregled i konzultacije na IVF polik. u pon. pa ćemo vidjeti. Preporučeno nam je AIH zbog specifične situacije (MMove bolesti i terapije) sa mnom valjda sve OK pa mislim da je čak i svejedno gdje to radimo ali ipak se raspitujem.
Spodoba, aha. meni je zadnji brevac. dao 3.dan i onda je rekao da vise ne jer sam bila jako napuhnuta.
spodoba jeli danas beta?
pipi, i ja imam samo pohvale za Pol. IVF, na žalost potpis je takav kakav je jer sam teška kategorija :)
spodoba je trebala vaditi betu jucer, ali je bio praznik. vikendom isto ne mogu..dakle trebala bi cekati ponedjeljak. medjutim, nepromisljeno sam u cetvrtak pisnula test u cetvrtak (15dpo i 13dpt) i crtica je bila blijeda, ali prezentna. vjerovatno ostatak brevactida. jucer je crtica bila blijedja u odnosu na cetvrtak, a danas je nema. tako da ni beta ne bude pozitivna. da trudnoce ima pa makar i biokemijske, crta bi trebala biti barem malo svjetlija. to je test koji reagira na hcg 10IU.
ajoj spodoba,razumin te,ali isto pričekaj ponediljak pa da budeš sigurna.inače,sve vas sa niskim amh pratim posebno...i vaša pobjeda je i moja:).nedaj se draga.dosta ih je uspilo sa našim dijagnozama,pa ćemo i mi jednom.