Jel zna netko možda do kad je luči na godišnjem? hvala
Pozdrav svima! Ja sam relativno nova u svemu tome pa trebam par savjeta. Spremamo se na potpomognutu, ali s obzirom na moje godine (38 g.) idemo privatno. Baš ovih dana mislim dogovoriti konzultacije i pregled u poliklinici IVF Zg. Imate li kakva iskustva (dobra, loša, ikakva) s njima? Unaprijed hvala i sretno svima u novim borbama u 2012![]()
ja nazalost imam jako lose iskustvo s njima. Kad jos nismo znali u cemu je problem tamo sam kod dr S. bila na prvom pregledu i dragi na prvom sp i moje iskustvo je da su jako neprofesionalni i slampavi. Napisat cu samo da su me krivo ljecili (ovo imam na papiru - da ne bi pomislila da je to moje misljenje) i na taj nacin mi potrosili skoro 6 mjeseci, a ako te zanimaju detalji javi mi se privatnom porukom.
Ja sam ih nakon te greske prekrizila i krenula na VV sa namjerom da se "upisem na listu" i paralelno isla u Vili kod dr R sa cilje da odradim postupak dok cekam red na VV. Na kraju sam zbog godisnjih na VV dosla na red za postupak u isto vrijeme kad mi je dr R rekao da dodjem pa sam svoj prvi i dobitni postupak odradila na VV, a sad trudnocu vodim kod dr R.
Mislim da su ti konzultacije kod dr R (znaci bez UZV, da ti pogleda tvoje nalaze i da svoje misljenje) 100kn pa ti je mozda opcija i da odes kod oba dr-a i vidis koji ce ti bolje "sjesti".
Stogod izaberes zelim ti puno puno srece!!!!
Pozdrav
i ja sam nova ovdje i imam 37god i ja sam jako zadovljna sa ekipom iz IVF centra iako nisam uspjela ostati trudna u 12mj iako sam se toplo nadala uspjehu i dalje cu ici kod njih u kliniku jer su ok i jako puno pomognu razgovorom sa pacijentima.. jedva cekam da krenem opet iako se svaki put bojim neuspjeha...ali svanut ce i nama svima taj dan![]()
haj medena..sjecam te se iz cekaone..stimulirali ste sa merionalom..jel tako? žao mi je što ovaj put nije uspjelo![]()
sretno za nove pokušaje!!
ja sam iz navikane zemlje švabije došla kod lučija i isto sam više nego zadovoljna..kako god na kraju završilo..mirna sam jer znam da su L i njegov team savjesno učinili sve što je bilo potrebno..ok, nemirna u očekivanju bete..haha, ali da i bude negativna, znam da nije zbog lošeg tretmana - a to baš ne mogu tvrditi za prva dva postupka u DE.
Hy spodoba....sad mi je srcu lakse kad znam da ima jos netko sa mnom....bas mi je drago da se mozemo ovako dopisivati i dijeliti svoje probleme....meni je L rekao da cemo sad probati sa novom terapijom pa se nadam uspjehu...
on je do 9.1.2012 god na godisnjem jer ja sam isto njegov pacijent....