Ooooooo 22 komada...onda su tebe jajnici bolili dosta...hm...
Printable View
bila sam 3 tj u bolnici.....primala albumine i punktirali mi vodu! to ne želim ni najgorem neprijatelju.
Mary,sretno sutra!!! Mislim na tebe
Šta nema još koga sutra za punkciju???:-o
mary drzim fife :) sretno:-)
Hvala pilek....:-)
Mary.....mislim na tebe!!!:heart:
Mary držimo palčeve :-)
Zrinkič i ja sam imala hiperstimulaciju, koja mi se pojavila još jače nakon transfera, jajnici preko 12 cm veliki sa cistama po sebi od cca5 cm, slobodne tekućine ko u priči nisam mogla spavati, ali hvala Bogu nekako se to samo od sebe povuklo u dosta kratkom roku,kad su rekli da ću možda u bolnicu bila sam na sto muka. Nadam se da ćeš ovaj puta proći bez toga i da će sve biti u najboljem redu i na kraju s najboljim rezultatom :-) Šaljemo Vam svima veliki zagrljajCitiraj:
:heart:
Jap Bili! Bilo je grdo.....a znaš da obično hiperstimulacija završi trudnoćom????
Jel moguce da su mi jajnici jos uvije nabubreni od klomifena prosli ciklus?
Bole te?
Mary kako je prošla punkcija?
Bili....čuvaj se!!!
cure evo mene živa i pomalo zdrava...jakoooooo me je bolila punkcija....sestra irena kaže da imamo 5 jajnh stanica..sutra ćemo saznati jel uspjelo spajanje i dal dolazi do transfera..sada se odmaram jer me užasno boli...čak su mi i suze krenile kada sam izašla iz sale...možete si misliti kakva je to bila bol....užas..nisam se nadala tome...
Pa kako?! Jesu ti dali koktelčić prije aspiracije?
Samo smo dobile protiv bolova i anesteziju u ruku...a to nešto par kapi..još je jedna cura rekla da je čula da su na knap sa anestezijom pa malo davaju....
Užas...ja koliko sam skužila dobije se taj koktelčić koji popiješ??zar ne???
U ruku se dobije anestezija. Da su na knap?! Super. :-(
I meni se čini da štete na koktelčiću. Ja sam prva dva puta doslovno sve prespavala a zadnji sam bome sve pošteno osjetila.
Mary za tulum u labosu~~~
Mary bitno da je ta bol sad iza tebe i sada navijamo za uspjesan transfer..
Uf, sta me ceka..ni ne slutim
Ja neznam jel jš komme tako il samo meni.....
Mary točno tako sam se i ja osjećala, suze pred kraj u sali i vani skroz dolje do sobe sestra Irena me tješila,krvarila sam lagano taj cijeli dan,još 2 dana kasnije sam jedva stajala na nogama i držala se uspravno. A ne daj Bože da sam trebala kihnuti. Ja sam osjetila svaki ubod, sve sve samo prvih par minuta sam bila omamljena poslije ništ posebno. Na meni su očito gadno šparali :-) Boljelo me i kad sam išla na transfer, samo kad sam došla tamo sve sam zaboravila i sam transfer nisam ni osjetila :-) Samo polako molim te sad da se oporaviš do transfera, ako te boli popij neku tabletu i puno odmaraj. Šaljemo puse za brzi oporavak i nadamo se da je bio uspješan party u lab-u. :-)
Ej draga..mene je strašno bolilo...i mene je sestra Irena tješila i moj doktor...al kad sam u sobu došla nisam oka sklopila....sve je bilo ok dok nisam došla doma,jedva sam hodala i kako kažeš molila moga samo da ne kihne il da me netko ne nasmije...koma...danas je malko bolje...sad me boli samo desna strana leđa?od čega to??Sada budem zvala lab.da vidim stanje....
Imamo transfer.................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii:-D:klap::heart:
Jupiiiiiii bravo bravo, svi su se oplodili? :-) mene je boljelo sve, leđa, trbuh, jajnici... proći će samo polako, mene je boljela lijeva više jer su mi iz lijevog jajnika uzeli više folikula... možda i to ima veze. Sjećam se da kad smo išli iz Petrove doma, osjetila sam svaku grbu na autocesti :-) Uživaj u vikendu, sunčaj se i odmaraj :-) Neka ti se tijelo čim više opusti do transfera :-))))))) Veliki korak je iza tebe, još malo stisni i sve će biti ok :-)
mary mi navijamo da dobimo jos jednu trudilicu :)
Mary sad navijamo za uspjesan transfer!!
Curke danas mi je koma...još uvijek me boli oko desnog jajnika i donji dio trbuha,al samo kada se dižem sa kreveta i kada se okrećem...valjda će me proć do sutra,jer sutra je transfer...i ujutro me uhvatio nizak tlak..koma...
Mary, samo polako. Danas još odmori, pij puno tekučine i držim fige za transfer sutra :)
Imaš dobar razlog za izležavanje, Mary. :-)
Ma samo ležim od punkciije..jučer sam samo malo bila vani sjedila....dal može šta bit kad me tak boli dole ispod trbuha