Stranica 39 od 112 PrviPrvi ... 2937383940414989 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

koliko ja znam za sve sifre vezane za trudnocu, ukljucujuci MPO dobijes punu placu ali ne vise od 4270 kn. i to isplacuje HZZO poslodavcu. neka me netko ispravi ako grijesim. Meni su zadnji put kad sam zavrsila u petrovoj na "cuvanju trudnoce" u firmi isplatili samo 70% ali onda sam sljedeci mjesec dobila razliku jer su oni od HZZOa dobili da mi za ta dva tjedna moraju isplatiti vise.
    u prvom postupku sam dobila 3 tjedna bolovanja na sifru N97, prvo dva tjedna pa onda produljivanje na komisiji. nakon toga uzimam godisnji za postupke. pa ne bi me inace bilo pola godine na poslu

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joooj cure moje!! Jučer me MM špotao....nek mislim o nečem drugom...nek se ne zamaram sa financijama. Kad...moram na sve misliti. I koristim godišnji...već treću godinu od 24 dana godišnjeg...2-3 dana otpadnu na nešto...a sve ostalo na Zagreb.
    Sad u ožujku sam za cijeli postupak koristila godišnji...bio je Uskrs pa sam uspjela nekaj spojiti...nisam ležala do bete. Ovaj put si planiram odmirovati do bete.....a i imam još samo 8 ili 9 dana godišnjeg....od kojih će mi barem 6 ić za folikulometrije, punkciju i transfer.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Mary lijepo to kod tebe izgleda..sretno na punkciji.i da te pitam u kokiko sati si isla na UZV? I jel se dugo ceka, tj.kad si bila gotova? Jer radim od 9 pa smozda i stignem na vrijeme na posao..
    Pilek,tek 9 mj.? A brzo ce nam sad proletit 7 i 8 mj...
    Oni ti kažu da dođeš u pola 8, 8...nkada si odma gotova a nekada čekaš...jučer sam čekala sat i pol a došla sam 20 do 8....a nevjerujem da ćeš stić u 9 na posal....ja sam si uzela godišnji za uzv...a od punkcij ću na bolovanje....
    zrinkič pravo ti je muž i rekao...moraš militi na sebe i na postupak a ne na financije...ja sam rekla da mi plaća ni netreba sam neka postupak uspije pa se ni nebrinem koliko ću dobiti bolovanja ili plaće....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Uvijek sam takva prije......kad sve posložim...i znam kako ću i šta ću...tek sam onda mirna.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sam se ti nemoj previše brigati,neka sve ide svojim tokom...

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tko zna kaj mi bude sad predlozila,ja se nadam da se bu prije nekaj prirodno dogodilo.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure danas idem sa štopericom..dali si i nju dajem u trbuh kao i gonale??

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Možeš gdje hoćeš, samo ne u mišić. Isto kao i gonale.

E, da. Od danas sam i ja pikachu. Ultrazvuke rade nedjeljom? Ne mogu sestru Ivu dobiti na telefon.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 13.06.2012. at 15:05

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš gdje hoćeš, samo ne u mišić. Isto kao i gonale.

E, da. Od danas sam i ja pikachu. Ultrazvuke rade nedjeljom? Ne mogu sestru Ivu dobiti na telefon.
    Moraš zvati sestru Irenu....na onaj 763 broj...s njom ćeš se dogovoriti kada ćeš doć na uzv...nju ćeš najprije dobiti oko pola dva,dva.sutra ju zovi..meni je rekla da je četvrtak najzadnji dan tak da stigne još...sretno sa pikanjem....ja sam završila s time,napokon...danas samo štoperica....kaj si dobila od lijekova??

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Moraš zvati sestru Irenu....na onaj 763 broj...s njom ćeš se dogovoriti kada ćeš doć na uzv...nju ćeš najprije dobiti oko pola dva,dva.sutra ju zovi..meni je rekla da je četvrtak najzadnji dan tak da stigne još...sretno sa pikanjem....ja sam završila s time,napokon...danas samo štoperica....kaj si dobila od lijekova??
    Ne razumijem za što je četvrtak najzadnji dan.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne razumijem za što je četvrtak najzadnji dan.
    Kao,sestra irena je meni rekla da ako mi prvi uzv pada na vikend da joj do četvrtka javim tak da ona zna reć kada da dođem na taj prvi uzv..nemora značiti da će ti reći da dođeš odma u 8...sutra ju zovi...al sestru irenu.kaj imaš od lijekova

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa, meni uvijek kažu dođi u 8, a ja dođem na red oko 10, tako daaaa.... Al dobro. Zvala sam i Irenu, očito nemam sreće, a i ne mogu na poslu zvrckati kad mi je volja. Imam menopure i cetrotide.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 13.06.2012. at 15:33

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pa, meni uvijek kažu dođi u 8, a ja dođem na red oko 10, tako daaaa.... Al dobro. Zvala sam i Irenu, očito nemam sreće, a i ne mogu poslu zvrckati kad mi je volja. Imam menopure i cetrotide.
    Tak ti je i meni bilo..dođem prije 8 a čekam sat i više....jedan uzv mi je padao na nedjelju pa sam jedino tada došla odma na red jer nas je bilo samo 5....i obaio ga je dežurni doktor.a morat ćeš zvat svako malo dok ih nedobiješ...al sestru irenu ćeš dobiti najprije oko pola dva,dva....možda se javi još cura pa ti reću ak ja griješim....

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čuj, ja bih radije da mi to obavi moj profešur, al' kad nema druge... Fala ti, Merica. Držim fige za jajca.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Čuj, ja bih radije da mi to obavi moj profešur, al' kad nema druge... Fala ti, Merica. Držim fige za jajca.
    hehhhe....hvala....meni je moj obavljal uzv samo tokom tjedna...a vikendom radi onaj koji je dežuran..jbg...šta možemo..tak mora biti...
    eto ja još sam jednu inekciju i gotovo za sada...znači ovitrelle dajem u bušu isto kao i gonalu????

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jes Mary štoperica isto u bušu, ja jesam u bušu, već je bila naviknuta na pikanje pa ono sretnooo!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ok bili....ti si se sada riješila,blago tebi...ja dosta osjetim jajnike,jeli to normalno???jedva čekam petak...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo....riješena dilema!!! Ginekolog određuje razlog bolovanja....a primarni dokor ga otvara pod šifrom. Bez problema ide N79 GO. koji se po potrebi produžuje koliko treba.
    Konfuzija......uskoro ću ti se i ja pridružit!!!
    Mary.....sretno na punkciji!!!! Imaš puno jajci? Koju stimulaciju si dobila?
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 14.06.2012. at 09:18

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Evo....riješena dilema!!! Ginekolog određuje razlog bolovanja....a primarni dokor ga otvara pod šifrom. Bez problema ide N79 GO. koji se po potrebi produžuje koliko treba.
    Konfuzija......uskoro ću ti se i ja pridružit!!!
    Mary.....sretno na punkciji!!!! Imaš puno jajci? Koju stimulaciju si dobila?
    Dobila sam samo 25 gonala...a ubrizgala sam 23 u sebe....na papiru je pisalo 9 komada po 15,16 i 14 mm kad sam zadnji put bila na uzv,tj u utorak bilo...sinoć išla štoperica i ujutro idemo za zg.....rekao je doktor da sam dobro reagirala na lijekove...jajnike dosta osjetim kad idem sjest i kada se dižem...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Super Mary!!!! Ja sam sad dobila Gonal+Cetrotide.....20+6 komada. (za prvu ruku)...kratki protokol.
    U prošlom stimuliranom sam imala 22 folikula na Decaceptylu i Gonalu....hiperstimulirana....dugi protokol.
    Objasnila mi je doktorica da se ovim kratkim protokolom dobije manji broj folikula...koji bi trebali bit podjednake veličine i kvalitete. Đabe mi bilo 22 kad su punktirali 12 največih od kojih je 8 bilo zrelih. A i bitno je da se kod mene izbjegne hiperstimulacija.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Super Mary!!!! Ja sam sad dobila Gonal+Cetrotide.....20+6 komada. (za prvu ruku)...kratki protokol.
    U prošlom stimuliranom sam imala 22 folikula na Decaceptylu i Gonalu....hiperstimulirana....dugi protokol.
    Objasnila mi je doktorica da se ovim kratkim protokolom dobije manji broj folikula...koji bi trebali bit podjednake veličine i kvalitete. Đabe mi bilo 22 kad su punktirali 12 največih od kojih je 8 bilo zrelih. A i bitno je da se kod mene izbjegne hiperstimulacija.
    Ooooooo 22 komada...onda su tebe jajnici bolili dosta...hm...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bila sam 3 tj u bolnici.....primala albumine i punktirali mi vodu! to ne želim ni najgorem neprijatelju.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bila sam 3 tj u bolnici.....primala albumine i punktirali mi vodu! to ne želim ni najgorem neprijatelju.
    A jooo....mogu si mislit kako ti je bilo...koma..samo mi se drži...bit će na kraju sve ok...ja jedva čekam sutra...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary,sretno sutra!!! Mislim na tebe

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary,sretno sutra!!! Mislim na tebe
    Draga hvala....javim novosti...i ja sam uza sve vas...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Šta nema još koga sutra za punkciju???

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mary drzim fife sretno

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala pilek....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mary.....mislim na tebe!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary držimo palčeve
    Zrinkič i ja sam imala hiperstimulaciju, koja mi se pojavila još jače nakon transfera, jajnici preko 12 cm veliki sa cistama po sebi od cca5 cm, slobodne tekućine ko u priči nisam mogla spavati, ali hvala Bogu nekako se to samo od sebe povuklo u dosta kratkom roku,kad su rekli da ću možda u bolnicu bila sam na sto muka. Nadam se da ćeš ovaj puta proći bez toga i da će sve biti u najboljem redu i na kraju s najboljim rezultatom Šaljemo Vam svima veliki zagrljaj

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jap Bili! Bilo je grdo.....a znaš da obično hiperstimulacija završi trudnoćom????

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel moguce da su mi jajnici jos uvije nabubreni od klomifena prosli ciklus?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bole te?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jap Bili! Bilo je grdo.....a znaš da obično hiperstimulacija završi trudnoćom????
    Nisam to znala, ali evo i kod mene se onda to potvrdilo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary kako je prošla punkcija?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bili....čuvaj se!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure evo mene živa i pomalo zdrava...jakoooooo me je bolila punkcija....sestra irena kaže da imamo 5 jajnh stanica..sutra ćemo saznati jel uspjelo spajanje i dal dolazi do transfera..sada se odmaram jer me užasno boli...čak su mi i suze krenile kada sam izašla iz sale...možete si misliti kakva je to bila bol....užas..nisam se nadala tome...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa kako?! Jesu ti dali koktelčić prije aspiracije?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Samo smo dobile protiv bolova i anesteziju u ruku...a to nešto par kapi..još je jedna cura rekla da je čula da su na knap sa anestezijom pa malo davaju....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Užas...ja koliko sam skužila dobije se taj koktelčić koji popiješ??zar ne???

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U ruku se dobije anestezija. Da su na knap?! Super.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

U ruku se dobije anestezija. Da su na knap?! Super.
    Samo smo dobile u ruku protiv bolova i kasnije kad sam došla na stol sam dobila još jednu inekciju od koje sam bila onak malo omamljena...al užasnoo je bolilo...i sad boli...koma...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I meni se čini da štete na koktelčiću. Ja sam prva dva puta doslovno sve prespavala a zadnji sam bome sve pošteno osjetila.
    Mary za tulum u labosu~~~

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se čini da štete na koktelčiću. Ja sam prva dva puta doslovno sve prespavala a zadnji sam bome sve pošteno osjetila.
    Mary za tulum u labosu~~~
    Samo neka bude tulumarenje...hehehe...ma ja nisam ništa spavala.al proći će me i ta bol....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary bitno da je ta bol sad iza tebe i sada navijamo za uspjesan transfer..
    Uf, sta me ceka..ni ne slutim

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary bitno da je ta bol sad iza tebe i sada navijamo za uspjesan transfer..
    Uf, sta me ceka..ni ne slutim
    Jo draga boli me i sada užasnoooo.....koda su mi sve izvadil iznutra...možda kad prespavam bude bolje...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja neznam jel jš komme tako il samo meni.....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary točno tako sam se i ja osjećala, suze pred kraj u sali i vani skroz dolje do sobe sestra Irena me tješila,krvarila sam lagano taj cijeli dan,još 2 dana kasnije sam jedva stajala na nogama i držala se uspravno. A ne daj Bože da sam trebala kihnuti. Ja sam osjetila svaki ubod, sve sve samo prvih par minuta sam bila omamljena poslije ništ posebno. Na meni su očito gadno šparali Boljelo me i kad sam išla na transfer, samo kad sam došla tamo sve sam zaboravila i sam transfer nisam ni osjetila Samo polako molim te sad da se oporaviš do transfera, ako te boli popij neku tabletu i puno odmaraj. Šaljemo puse za brzi oporavak i nadamo se da je bio uspješan party u lab-u.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Mary točno tako sam se i ja osjećala, suze pred kraj u sali i vani skroz dolje do sobe sestra Irena me tješila,krvarila sam lagano taj cijeli dan,još 2 dana kasnije sam jedva stajala na nogama i držala se uspravno. A ne daj Bože da sam trebala kihnuti. Ja sam osjetila svaki ubod, sve sve samo prvih par minuta sam bila omamljena poslije ništ posebno. Na meni su očito gadno šparali Boljelo me i kad sam išla na transfer, samo kad sam došla tamo sve sam zaboravila i sam transfer nisam ni osjetila Samo polako molim te sad da se oporaviš do transfera, ako te boli popij neku tabletu i puno odmaraj. Šaljemo puse za brzi oporavak i nadamo se da je bio uspješan party u lab-u.
    Ej draga..mene je strašno bolilo...i mene je sestra Irena tješila i moj doktor...al kad sam u sobu došla nisam oka sklopila....sve je bilo ok dok nisam došla doma,jedva sam hodala i kako kažeš molila moga samo da ne kihne il da me netko ne nasmije...koma...danas je malko bolje...sad me boli samo desna strana leđa?od čega to??Sada budem zvala lab.da vidim stanje....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Imamo transfer.................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •