Zuzina joga je bas nabrijana, pravi trening ustvari.
Printable View
Zuzina joga je bas nabrijana, pravi trening ustvari.
vertex, sretan rođendan i tebi sestro vodenjačice
iako su ti nabrijani joga treninzi zgodni, meni je posebna stvar baš prava joga, koja je isto vježba snage, ravnoteže, istezanje, ali ima poseban učinak i na koncentraciju, strpljenje, baš puno povezuje duh i tijelo
na faxu mi je odgovaralo radit jogu kad su rokovi, baš sam imala osjećaj da mi pomaže i u učenju
išla sam na jogu u svakodnevnom životu, u Zagrebu to bijaše
posebnu ljubav imam prema jogi jer da nije nje, možda bih i dan danas mislila da nikakva vrsta vježbanja ni tjelesne aktivnosti nije za mene
Active rest :mrgreen:
Vertex, sretan rodjendan :heart:
Skulirana, lijepo si to rekla da sam ja krupnija verzija tebe :lool:
Taman uvertira pred jelo :D
pa ti sad jedi :lool:
Rip T Circit
:lool:
ja otrcala 5,5 km, pace oko 6,5 :)
Bravo mb, do ljeta ces biti prava trkacica!
Ja sam taman napravila 5min br.21 i yogu br 12
hvala cure :oops:, napravile smo pauzu dvi-tri min da se napijemo vode i rastegnemo na pola puta, ali ovaj put smo i trcale bez
stajanja osim te pauzice. stvarno svaka cast curi s kojom trcim, rodila je prije 2 mj!
vidi nje,a izostavila si ono pinku?:-P
pa imas bice 2-3kg vise od mene sto ne? nisu ti sva u kosi....;)
taman prepisivam onaj trening na papir,neznam kako vi ali meni ti originalni nazivi puno ne znace,ne mogu tako zapamtit vjezbe,moje biljeske izgledaju poput: noge-ruke dizi pa spustaj...itd...:lol: da znam bolje crtat upustila bi se u graficke zapise....
skulirana :lool:
ja zapamtim vjezbe, ne pisem nista, uslikam mobitelom popis da se podsjetim ako zaboravim koja vjezba kad ide
:lool: ja pamtim te lude nazive! Sa zuzi radim s njom, a kod tatiane ne kad ona bas nema real time.
Ajde probaj pa javi :)
Sjecate se zwow 56? http://youtu.be/DC9up-sqrl4
Koliko me samo umarao prije i znala sam biti ful mokra. Sad bih mogla jos, a racunala sam da ce me umoriti pa sam si isplanirala tih 8 min :lool:
Trudila sam se jako, ali ocito sam u puuno boljoj formi u odnosu na prije. Jes!
Jutros sam radila tatianu i dosta je, treba biti umjeren :)
Bravo anci :klap:
Bravo Anci! Ovaj je iz doba kad je imala ogromne hmmmm balone :mrgreen:
MB super!!!!!!!! Bravo!!!!!
Ja sve zapisujem u tekicu pa uz nazive koji mi nisu na prvu razumljivi pišem kratki opis.
Danas: Kbell #2 (sve swingove i goblet sa 16kg, ostalo sa 12kg - press je bio polu jerk a windmill sam pretvorila u onaj polu windmill) i bome mi je HR bio visoko visoko + 5 min #21 ABS (izgubila sam se u brojanju rundi :angel:).
Danci, daj me sjeti, polu windmil je kad je girja dolje? Kao u onom nedavnom treningu?
i... Hvala, cure :*
Sretan rođendan tangerina i vertex :sing:
Bas mi fora zvuče baletne vježbe.
Ja u standardnom ritmu nordijsko i koji put 6w6p. Za ovo drugo bas se i nisam pretrgla. No ipak se vide rezultati vježbanja jer na nordijskom radimo i vježbe snage i da nisam ove dvije godine vježbala doma nema šanse da bi to mogla napraviti.
A sto se tiče UH i orasida frendica mi na skijanju otkrila kruh od heljde s orasima i sad se svako veče ubijem u kruhu s maslacem i pekmezom i časom mlijeka :angel: Sram me je i napisati koliko ga pojedem :oops:. Zapravo i ne mogu napisati jer je nepravilnog oblika pa su šnite raznih veličina :-) Nadam se da će ga Konzum uskoro povuci iz prodaje jer ovo ne bude dobro završilo :mrgreen:
da, taj, samo mi se nije dalo tražit točan naziv :mrgreen:
Larmama :lool:
Taj sam par puta kupila u mlinaru , vjerujem da je isti. Neobicnog okusa, meni pase.
Cujte sto sam ja napravila - u obican maslac sam dodala sjeckane bademe i mljeveni lan i sezam. Odlicno! Inace, ideju mi je dao neki bio ducan koji to prodaje po cijenama nebuloznim za tako male posudice. :D
jutros 5 Minute Workout #7 - Fast Shape Up with Kettlebell
https://www.youtube.com/watch?v=9esC...ature=youtu.be
i zwow 60 https://www.youtube.com/watch?v=8eldV_c_zk0
super su oba treninga!
ne znam jeste li vidjeli, zuzi na onom diet bet stavlja neke dodatne treninge:
https://zuzkalight.com/blog/dietbet-...hedule-week-2/
i koliko vidim, svi su na youtubeu pa su free
ne kužim- na ovom linku gdje je wo schedula for the week, stavila je dodatne treninge za diet bet, a također ima posebne treninge za dietbet ovdje: https://zuzkalight.com/blog/dietbet-...hedule-week-2/
ma, ustvari nije ni bitno, ja ubacim ovaj drugi trening sa schedula poslijepodne. a jutros sam prije zwow-a taj jedan mini wo
ja sam jutros JRC 2
danas popodne ću valjda novi KB. idem ga pogledati
novi KB ovako kad gledaš ne izgleda težak. jedino ne ljubim ovaj windmil. uopće mi je grozno gledati girju u zraku :lool:
pa ako ne budem mogla ni sutra gledati u nju, radit ću clean&press. hvala danci što mi je osvijestila činjenicu da ne moram raditi vježbe kojih se bojim :lool:
kao npr. onaj scull crasher :lool: gdje se bojim da će mi girja ispasti iz ruku dok ležim na leđima i smrskati me :lool:
koja je to skull crasher?
ja se ne bojim girje u zraku, gledam u nju cijelo vrijeme
https://zuzkalight.com/workouts/how-...f-flabby-arms/
jedna od vježbi, kratak je video. često radim te vježbe dodatno uz trening. napravim koju rundu.
Ja stvarno ne vidin zašto bi morala raditi neku vježbu tijekom koje se osjećam neugodno gdje pod neugodno ne mislim na to da je teška, da se razumijemo, nego da samo izvođenje iziskuje kod mene neki neugodan osjećaj. To je za mene windmill, i sad kad sam upoznala verziju polu windmilla koja mi je čist ok, ne pada mi na pamet da se maltretiram. Ima vježbi na pretek....što je jedna u kap u moru...
Jutros 150 swing sa 16-icom. Večeras novi Kbell + ovaj 5min koji je stavila Anci, baš mi izgleda zabavno :)
danči, ma skroz kužim da ti nešto izaziva neugodu, samo mi je zanimljivo kako obe imate isti "slučaj" neugode :)
baš razmišljam imam li ja takvih vježbi
ne mogu se ničega sjetiti, meni je nešto teško ili mi se ne da, ali nemam nikad taj osjećaj neugode
a što vam je sa turkish getupsima? tu je isto girja iznad glave dok se dižeš i spuštaš?
ja tu vježbu baš jako volim, trebala bih ju češće raditi
nemam ja problema s girjom iznad glave. I ja ju stalno gledam. Tako da kod mene nije to, nego mi je windmill neugodan (ne znam to ni objasnit, neprirodan mi je). Recimo ista mi je stvar i kod camel iz yoge. I njega izbjegavam. Mislim da su mi to jedine 2 vježbe koje zaobilazim..
btw. nisam ni ja jako dugo radila TGU....nije bio u nijednom Zkbell-u koji sam radila......
kužim, i za onaj diamond si rekla da ti također ne paše.
možda ima veze s tvojom ozljedom kralježnice?
danci, s kojom girjom radiš TGU i kako radiš serije?
Da, vrlo vjerojatno je u tome problem. recimo camel je u principu istezanje, a ja imam osjećaj da ću se slomit, mučno mi je, nekako vrtoglavo, pa nekakva vrućina mi se diže, ma nešto pregrozno...
Radila sam zadnje TGU sa 8kg al nekako mislim da je vrime počet malo i s 12kg, ponavljanje po ponavljanje.....jedino mi za to treba mir i tišina, ja i moje disanje, bez apsolutne pomisli na klince.
U pravilu sam radila 5/5 po rundi. Rijetko više od toga. Ti?
Ja sam jutros novi kbell i onaj cardioshred 3, ali 6 rundi jer je 3 stvarno premalo. Novi kbell nije zahtjevan. Ja sam prvu vjezbu radila s opterecenjem kbellom 8icom i one leg alternating. I naravno bird dog nisam radila na koljenima. Windmill sa 8icom. Nije me strah. A ostalo sa 12.. Mrzim TGU, ali zato sto mi je to bas tesko!
Cure, je li možda koja imala u planu uskoro naručivat nešto sa sportsdirecta?
6km, pace malo ispod 7 :)
Danas sam prvi put isla sama. Mozda sam 300tinjak km prohodala, malo me slezena uvatila al sitila sam se onog s disanjem pa me brzo proslo
300 km :lool:
Kad je mene tako znalo uhvatiti, usporila bih i nastojala disati i cak hodati i brzo prodje. Onda bih nastavila.
Lool nisam ni skuzila tih 300 km. Mb zazeljela si se kontitneta, nije ni more uvijek zabavno.
Ahahaha :lool: :lool:
anci, nastavila sam hodat i nastojala disat kako treba pa je proslo :)
Spajka nisam bas skuzila :?
tang i vertex sretan vam rođendan!
kad smo kod otkrivanja po horoskopu moram reći da sam I ja vodenjačica
ali ne morate mi čestitati
moj rođenada će tek biti u utorak
nego, ja konačno ulazim u završnu fazu Body Revolution
I teka sad odrađujem c3 kako treba, tj. sve do kraja I bez modifikacija
w11 I w12 još nije sve po peesu
znam, znam, da je vama nindžicama to smješno čiati :mrgreen:
ali, baš me briga, ja pošteno odrađujem te svoje skromne vježbice i oću prijavit! :mrgreen:
I definitivno sam pristalica jutarnjeg vježbanaj
ali umjereno jutarnjeg
ne ovo u 5, 6
to je radikalizam :-P
istekao mi edit