Tang, sretan ti rođendan!!!! Oprosti, promaklo mi jučerŽelim ti punnnooo veselog druženja ovdi s nama
Vikki, konačno bolje![]()
Cure, bome ste me jutros lijepo nasmijale sa "zimskim pokrivačima", ljubavnim idilama te samokontrolom.
Mi smo jutros kolektivno zaspali, "neki" je biser navio sat umjesto u 5:35 u 6:35 pa je nastao košmar (jer danas se mora gibat rano s posla zbog utakmice!). Među redovima, jutros nula bodova za vježbanje a i lakat me i dalje boli.
Za prehranu: ja sam u fazi u kojoj unos veće količine UH, posebno šećera i bijelog brašna (ali i kupljenih čevapa u kojima očito ima soje) dovodi ne samo do pospanosti, bezvoljnosti i tromosti već i do mučnine, bolova, nadutosti i probavnih problema. Danas ravno 9 tjedana nisam zezla nijednom, pa ni za Božić i Novu godinu. Ali naravno da i ja zeznem, samo je to sve rjeđe i rjeđe, upravo zbog nuspojava. Meni ovako paše, najbolje se osjećam. Ali meni LCHF sam po sebi nije uvjetovan mršavljenjem. Ako želim skidati BF, onda moram striktno brojati kcal i zaboraviti na orašaste, slatko vrhnje, fat bombs a bome moram ograničiti i sir.