-
tangerina, sretan rodendan!
sve neke simpaticne i drage jarcice i vodenjakinje 
meni je ovaj topik super i inspirirao me je da ne napravim gresku koju uvijek ponavljam, da kad dodem s mora sam u formi, pa sad cu, sad cu i onda dode ozujak i travnj, te tek onda pocnem.
sad imam nesto pauze, jer sam bila dva tjedna za praznike kod jednih i drugih roditelja, pa sam bila bolesana, pa mm, pa dijete bolesno, pa guzva na poslu, pa trenerica bolesna....
znam da to nije problem kad vjezbas doma, ali meni treba neka struktura izvan kuce, a doma radim kako kad.
no ono sto je najbolje je to da sam se navukla, te naprosto mi jako fali ako ne vjezbam i to je odlicno.
sto se tice prehrane, primjetila sam i ja da s godinama puno UH ne sjeda dobro. no ja ih ionako ne jedem previse, pa je to ok. i takode primjetim, da se nakon takvih orgija osjecam umorno.
no ja to rjesavam tako da naprosto jedem malo kruha, a kad jedem jedem dobar kruh, te nesto manje tijesta i zitarica.
ali mi se ne da bakacati sa tim nekim receptima, kruh i kolaci od ovog i onog. 
inace, mi slatko nije problem. ja npr. stvarno cijelu tu bozic/novagodina/20 keksi i kolacica, svedem na vanilin kiflice i orehnjaca kod mm-ove mame, rafijoli kod moje mame i to je to. (uz poneku super tortu u gostima
)
ja principjelno uopce ne volim kolace tipa brasno, jaja, secer.....a ni ne pravim ih, pa s tim nemam problema.
sto se tice trbuscica, ima nade.
ja sam uvijek bila tanka i uvijek mi je smetao taj mali valic ispod pupka. koji nije bas bio vidljiv kad stojim, ali kad se sagnem da. no ovim vjezbanjem se bome i on fino izravnao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma