Bravo za sve vrijednice!
Jucer sweet 16, danas weighted tabata.
S tim da sam jos jucer napravila vjezbe za koljena s fizikalne. Koje uopce nisu lake.
Odizanje noge u planku s utezima oko gleznjeva je jedna od ubojitih :-)
I meni fali malo gipkosti.
Printable View
Bravo za sve vrijednice!
Jucer sweet 16, danas weighted tabata.
S tim da sam jos jucer napravila vjezbe za koljena s fizikalne. Koje uopce nisu lake.
Odizanje noge u planku s utezima oko gleznjeva je jedna od ubojitih :-)
I meni fali malo gipkosti.
Meni je nekako vikend puuuno bolji. Doma nemam cokolada i toga za jesti, a na poslu se nekako uvijek stvori. :mrgreen:
I bas si me dobro sjetila na yogu, ja se trudim bolji stretching odraditi nakon svakog treninga, ali nekada bude onako samo ofrlje.
Ide to na bolje, ali uz malo vise truda, bilo bi jos bolje. Samo da je vremena za sve sto si covjek zeli....
I flooooopi, bas sam jutros mislila gdje li si ti :heart:
:ghah: torte malo pojela, tanku snitu ali zato sam kasnije 2 peciva napunila kiselim kupusom i ajvarom i potamanila to. Sad mi cuka lupa i pitam se koji mi je vrag :mrgreen:
Od jutra sam smrdana.
Bravo za odvjezbano.
Kris, koliko je proslo od pocetka uzimanja terapije? Nekako mi se cini da je vise povezano s tim nego s hranom.
Stalno si u pokretu a nije da jedes ne znam koliko.
Vjerojatno treba vremena dok sve sjedne na mjesto.
j-la, sani bravo :klap:
kris :love: nadam se da je danas vec bolje.
ponedjeljak je i moj tjedan za vozit u skolu, sve sam navrat nanos jutros obavljala, naravno :roll:
ajde bar sam dorucak ponjela.
jutro!
Kris ajvar i kiseli kupus, koja kombinacija, nikad mi ne bi palo na pamet!!!!
Svima želim uspješan početak tjedna. Meni je u planu radit do 13 a onda otpeglat svoju rutu do ručka. Ionako imam sastanak u 4 pa bolje ovako. Mrzim kad mi dan prođe bez cardia u bilokojem obliku. Još me čeka i snaga popodne.
Doručak jaja i povrće, ko nova sam! Jedva sam se čekala ispuhat i očistit od onog kiksa, bože što meni ne paše onakva prehrana, trbuh se napuhao naočigled, danas opet po starom....
Jutro!
Bravo za sve vrijedne!
Jučer 10 km, lijepo mi je bilo, čak sam na kraju dobila neku snagu pa mi je 9. km bio najbrži a sve sam išla laganini. Ono kad otrčiš i imaš osjećaš da bi mogla još toliko. Moguće da je i do toga što sam se dobro naspavala, svi smo, čak i klinci, spavali do 10!
Neka nam je lijepa prognoza za ovaj tjedan, konačno.
Mb, kako ste se proveli na planini?
Kaže mi jutros pajdo da se izvagam. Nije normalan :lool:.
Zhang, u mojoj kancelariji je opet obrnuto. Nas zovu fitness kancelarija, jer ne nabavljamo ništa slatko, što ne znači da ne jedemo :lool:.
Cure sretan vam početak nove radne sedmice :-*
J-la, ma daj! Meni to nikad nije rekao, ne usudi se:lol:
A koliko dana upisuješ zaredom?
Jučer sam jela dinstani kiseli kupus, da prijavim kad ste ga već spominjale. I pitu s višnjama....Srećom me ono trčanje izvuklo pa mi još ostalo lufta.
Ali spekla sam u zobene pogačice tako da od danas opet pametno.
J-la, ne slušaj pajdu!
I baš si draga što si nam poželjela sretan početak nove radne sedmice- ja sam bila sad tri dana sa bolesnim djetetom kući i baš sam se navikla da ne moram na posao.
Ivana, baš mi je drago da si uživala. Volem taj osjećaj.
Mini, baš mi je super kako si ti možeš uklopiti vježbanje i trčanje u sredini dana. Baš europski :-)
I mi ćemo danas lagano 9 km, bit će dobro. Ali srijeda i intervali - ovaj tjedan su na redu 6x800 na 5:00! Živi bili pa vidjeli.
Što se hrane tiče, jela sam svašta. Mala je uzela moj dnevnik prehrane pod svoje, prati me po kući i kuhinji i zapisuje svojim nemuštim rukopisom. U zapažanja je napisala - previše kave s mlijekom. Slatkica!
kakve ste s unosom tekućine? ja sam osvijestila da premalo pijem pa si sad svako jutro napravim litru čaja od mente, plus voda i tjeram se piti 2 litre.
privatnik od doma ima i nekih prednosti....zaista si mogu posložiti dan kako želim. uostalom, moje radno vrijeme je cijeli dan, većin klijenata mi dolazi baš popodne na konzultacije jer i oni imaju radno vrijeme.
negativno je što te nitko ne tjera radit, pa se moraš dobro posložit u glavi, i natjerati se. zato japišem popise i sama definiram rokove, inače piši kući propalo.
Ivana s, bravo za desetku!
j-la, ti njemu reci, e bas necu :-P
Popijem dnevno oko 3 litre.
j-la :lool:
ja upisala prvi dan dorucak i pola rucka, sad me stalno podsjeca da upisujem. prognoziram mu deinstaliranje :lool:
ivana s bilo nam je odlicno kao i uvijek! jedino je zadnja trecina puta bila nezgodna jer je bilo dosta leda, upala sam par puta do koljena u led, srecom nisam se
nigdje udarila, samo malo izgrebala. vrime nam je bilo prekrasno!! i ekipa je bila super! ma sve odlicno! jedino se nisam bas naspavala pa sam sinoc nadoknadila!
bravo za 10km!! toliko ja planiram danas :)
kjb :lool: tako bi i moja vjerojatno rekla hahahah
ola draga moje...
ne stignem vas čitati, stalno neke gužve, a za vikend sam daleko od kompa...
u petak sam nakon dugo vremena odradila pilates u teretani (došla sam do zaključka da mi je to postalo preslabo :heart:)
u subotu sam bila ful raspoložena i odradila doma trening:
4 serije dolje navedeno (do sada sam radila 3 serije):
25 čučnjeva
30 sek izdržaja
15 pulsirajućih čučnjeva
12 mountain climbersa
10 sklekova
10 iskoraka (naprijed, nazad)
25 sec hollow body
20 butt kicks
poslije toga 3*20 zamaha girjom
između po 10 sa svakom rukom dizanja girje (8 kg)
jučer predivan dan na Sljemenu na snijegu... :heart:
danas ću ponovo u teratanu, još si razmišljam koji trening...
bravo za sve odvježbano i otrčano
meni pajdo digao zivce do nesmotrenih razina, jer me za razliku od Cubane i ivane voli. pa taj bi da ja jedem non stop. i tako se ja posvadjala s njim, ovaj vikend ga ignorirala poslije subotnjeg dorucka.
ali ajd osvijestio me da velike kokice u Cinestaru imaju 600 kcal, Mc Flury malo ispod 600 kcal.
Ne znam koliko ima torta koju jedem u slasticarni, ali me teta utjesila da je jednako kaloricno kao i kolac od Sani, a ako ona moze izgledati tako dobro s tim kolacem mogu i ja priblizno dobro u skladu sa svojim godinama :lool:
eto podjelih mudrolije od pajde koje sam uspjela primiti.
j-la doc cu vam plakat sutra kad se izvazem :lool:
spajka :lool: ignoram koliko kokice imaju kcal, ionako idem u kino 2xgodisnje
boxice bravo :klap:
vratila se citava kila i pol :lol: doslo mi da placem ali mm me uvjerava da je to voda radi uh i secera
proslo je 25 dana
mini kiseli kupus sa bucinim uljem, ali peciva su bila po 90 g ona od kruha u obliku cvijeta...cisto bijeli i ajvar :lol:
Citavu noc mi je cuka radila, ustala se 20 do 6 da ispratim smizlu na snimanje jedva sam disala. I stanem na vagu kao da hocu samu sebe iznervirati.
Kris mislim da ti je i od kupusa.
Kris, stvarno poslije kupusa ići se vagati, pa jel nismo to gradivo savladali nedavno :lool:
Spajka, uopće te ne kužim, ni taj tvoj odnos s pajdom. Pa koliko ti dozvoljava dnevno? I jel ti možda spojen s fitbitom pa ti stalno dodaje ekstra radi hodanja?
Moj nije povezan s hodanjem, samo trčanji i vježbanje. A ostalo "trošenje" ne računam.
summer, jesi nam se vratila sa snijega?
povezan mi je s vivofitom, al hodanje ne uzima u obzir, samo vjezbanje. dao mi je 1610 kcal dnevno. sto stvarno ako ne jedes neki junk je menii previse. svi znaju kako ja volim piti coca colu, slatkise isto volim. a sad sam to lagano izbacila (OK vidi se da znam koliko kcal imaju kokice u cinestaru, M&M zuti, sladoled u Mc D.).Problem je sto ja ne jedem bas ni kruh, na dnevnoj bazi i onda kad sve to izbacis ispada da ne jedem nista.
ovih 1610 kcal je bez vjezbanja. vjezbanje digne dozvoljeni unos ovisno koliko mi vivofit izracuna da sam potrosila.
Ovaj cas sam se i ja sjetila zhang i kis.kupusa :lol: i bas pricam mm...
Osjecam se bas bljak.
Vidjet cemo za dan dva
ola zenske
je, vratila sam se sinoc
bilo je dobro, iako smo uhvatili zadnje trzaje snijega, vec se pocelo posteno topiti
kako skijanje nama nije forte, skijali smo, ali imali i brdo popratnih aktivnosti
sanjkanje, grudanje, ludirali smo se na snijegu, setnje, bazen, sauna, biljar
bila mi je sestra pa je to dvojako dobro - ja i ona smo se posteno nadruzile, a djeca se obozavaju pa samo nestanu i nema ih satima, zabavljeni u igrama :aparatic:
hranila sam se prilicno dobro, iako nisam odolila cevapima (nije ni red :)), nekim piticama sa sirom i palacincima :)
vaga kaze ok
sad povratak u ludi tjedan, sutra opet imam jednodnevni put i tako
veceras se nadam i povratku strongeru, ostala su mi dva treninga pa da i to rijesim, sad na kraju otezem
bravo za sve odradjeno!
kris :love2:, daj si jos vremena, ipak je to promjena za organizam
summer neka si se odmorila i napunila baterije :love: :heart:
kris izvazi se ponovo za par dana, sigurno je od kupusa :)
70min brzog hoda. Tempo izmedju 5:30 i 6 po km.
Pardon 5:50 mi je max bilo!
Bemu misa, tako mi ovaj s health proracunao. Najbrzi kilometar 5:50, prosjecna brzina oko 7.
Uzmite u obzir da imam ogroman korak. I ovaj najbrzi kilometar sam bila bas na granici da krenem trcat.
Mini, koliko si km prošla za tih 70 min?
i meni 5:50-6 spada u trcanje. koliko je to km mini?
edit: ivana s istodobno :lool:
Oko 9km sam presla. Za 67min.
y.bote, svjetske brzine u brzom hodanju su s pejsom oko 4,5. Kod nas između 5 i 5ipo. Minimalna, daj se prijavi na olimpijske
svi ulijecu pa editiram
mini, onda ti prosjecan pace nije 5,50-6 ali svejedno si dosta brza, meni za nekih 8km treba 75min otprilike
si ti gledala pace ili speed?