ja sam morala baš na komisiju, ali zato što mi je dr opće prakse bila na godišnjem
a i ovisi jeli kod svih doktora dolazi ta kontrola, jer sam čula da nemaju svi tako organizirano, barem po Zg
Printable View
ja sam morala baš na komisiju, ali zato što mi je dr opće prakse bila na godišnjem
a i ovisi jeli kod svih doktora dolazi ta kontrola, jer sam čula da nemaju svi tako organizirano, barem po Zg
ja sam do sada jednom nosila papire na komisiju, a za dalje mi je rekla doktorica opće prakse da više neću morati jer im se promijenila kontrolorka iz hzzo pa će nova kontrolorka dolaziti k njoj u ambulantu. ovisi dakle o samim kontrolorima, neki idu u ambulante, neki ne.
Meni je mama krajem 8. mj. nosila papire na komisiju. Obzirom da mi porodiljni počinje 12.10. dali su mi produženje skroz do tada. Dakle i dalje se nose papiri na komisiju, barem što se tiče ZG-a, DZ Centar.
Meni je jednom tata nosio papire u Baštijanovu, uzeli su mu to i vratili potvrđeno za 5 minuta. Nikakvo čekanje. Sad zadnji put sam ja kod dr opće prakse nosila papir od dr , ona je faksirala na komisiju i za par dana me zvala da su mi produžili do 13.12. kad mi kreće porodiljni. Znaći komisiju sam imala 2 puta, a samo jednom nosili papire...
E vidiš, mm je nedavno nosio papire na komisiju isto u Baštijanovu i čekao sat i pol da mu potvrde