Jučer sam ih pekla stvarno su super,mljac!
Printable View
Jučer sam ih pekla stvarno su super,mljac!
NJojza, dvaput sam ih napravila u 3 dana, savršene su... iako sam 1.put zaboravila ugrijat mlijeko pa tijesto nije bilo uzašlo :mrgreen: . Te su bile isto jako dobre,a ove druge su bile s a v r š e n e :D . Već dulje vrijeme tražim dobar recept za ovakav tip kiflica, i mislim da sam sada našla savršeni ;) zato hvala 1000 puta što si objavila recept :*
Meni je to previse kvasca za tri dana.Citiraj:
njokica prvotno napisa
Eto sto Davor uradi od mene.. :mrgreen:
Tek nedavno vidila sam ovaj recept star nekoliko godina...
kiflice su fenomenalne...hvala za recept
Je li netko probao staviti maslac umjesto margarina?
ja. dobro je i tako.
Ja imam isto recept za kiflice i obicno ih radim za rodendane, jer ih klinci obozavaju. Uglavnom ih punim sa sunkom i sirom, dio i uz dodatak kecapa.
Gore posipam sa sezamom ili kimom. Sjemenke mi ne padaju sa kiflica, prvo ih premazem zumanjcem.
Ali ovaj recept mi se cini jos i bolji, a vasi komentari su me namamili da ih probam napraviti. Danas ne stignem, ali sutra popodne su one na redu!
Danas sam pronašla ovaj recept i ispekla prve kiflice u svom životu i ispale su odlično!!!
Inače nisam neka velika kuharica ali radila sam sve po ovom receptu i baš su za prste polizati:-)
mi smo u seztoni rođendana i radim ih maltene svaki vikend. danas još i gotovo, bar do božića. malo treba stat na loptu :)
podižem
ejjj hvala na receptu,kiflice su predobre i pojedene u roku od 15 min...
par savjeta:
-ako su vam ispečene kiflice tvrde,pokrijte ih krpom,i neka se tako malo hladnu
- ja sam koristila kvasac,najobičniji i stavila 2 supene kašike mjesto 2 vrećice digo-marka jeste digo samo što dođe u većem pakovanju tako da je isto
trik sa toplom vodom je super,čekala sam samo pola sata...
hvaaaaaalaaaaaaaaaaaa i veeeliki pozdrav....