Mikka, često te pažljivije čitam jer su nam dečki blizu i moram ti reći da se ti meni činiš tako sposobna i mudra da uopće nema sumnje da ćeš sve riješiti kako treba, vibram samo da stvari posložiš čim brže i lakše.
Printable View
Mikka, često te pažljivije čitam jer su nam dečki blizu i moram ti reći da se ti meni činiš tako sposobna i mudra da uopće nema sumnje da ćeš sve riješiti kako treba, vibram samo da stvari posložiš čim brže i lakše.
Balarosa :love:
Ma jednostavno vam moram javiti da sam izvrsno! :D Oporavila sam se u potpunosti.... opet maximalno uživam u djeci, posložila sam si prioritete nekako realnije, odbila nepotrebne poslove koji bi me opet dokrajčili fizički...
Definitivno više mislim na sebe, ali ne na cijenu ikoga.
I također sam shvatila da mogu puno više nego što sam radila/davala.... i od kad sam promjenila stav prema tome, sve je nekako bolje.
Pa evo.... ako sam se ja oporavila, to znači da to može svatko! :love:
anita :love:
Pročitala sam prvih deset postova, jer ne stignem više ovaj tren.
moram samo primjetiti kako se radi o jednogodišnjacima.
Cure moje, kad se ja sjetim kako sam bila umorna kad je fran imao godinu dana..........mislila sam da se više nikad, ali N I K A D neću oporaviti. Fran je samo jurioooooooooooo, cijelo vrijeme istraživao opasne stvari....da ne nabrajam.....
puno mi je pomogla prijateljica.
došla bi kod nje na čašicu razgovora. Ona je pazila na to što fran radi, ja bi pričala, dremucnula, pogledala tv, pa i pojela kad nje. Nikad joj neću biti dovoljno zahvalna.
Ona sama ne kuži zašto joj se toliko zahvaljujem na ti h sat vremena tu i tamo, a ja joj ne mogu dočarati kako nas je zapravo spasila.