Citiraj:
Tanči prvotno napisa
Nikad nisam tukla svoje dijete,ni neću,al imam jednu uzrečicu(nazovimo to tako) kad me baš naljuti onda joj velim:ak odmah ne prestaneš,tak ću te nalupat da će ti se dimit iz guze...uoće ne znam od kud mi to i vjerovatno ne zvuči lijepo kad se sluša sa strane,ali moja kćer je fora kad joj to velim,onda mi uzvrati:a kaj pričaš bezveze kad to nikad ne buš napravila i naravno cereka se dok to govori.Eto i dijete me prokužilo.
to mi je poznato :mrgreen: . na moje "namlatićutekovolaukupusu" - reakcija je bila :roll: :roll: ... (mama je opet prolupala, ovdje nema ni vola ni kupusa...), a dalje otprilike ko marko od marije71... (idem gledat kak raste cvijeće...).
hannah - dat ću letak mamama... pa nek završi u smeću. napravit ću si ja zalihe! :P :mrgreen:
zapravo, meni sad pada na pamet da bi bilo zgodno napravit malu brošuricu: prvi dio edukacija, drugi dio - zakonske sankcije :mrgreen: . onda bi to fino distribuirala po vrtićima, a dalje krenula na edukaciju prvoškolskih roditelja (ak su slučajno propustili vrtiće...hehehe) . pa malo angažirat medije, unicef...
odoh popit kavu do kraja... meljem li, meljem... :lol:
(pukle me emocije...)