20+4, 4kg... trebam li se brinuti? 8)
jedino mi je super kaj mi raste slatka okrugla busa... :mrgreen: jedino kaj sam morala piercing s pupka skinut.. :)
Printable View
20+4, 4kg... trebam li se brinuti? 8)
jedino mi je super kaj mi raste slatka okrugla busa... :mrgreen: jedino kaj sam morala piercing s pupka skinut.. :)
ušla u 40-i tjedan, jedno 17-18 kila je finalan scor
i još nisam skinula piercing s pupka :mrgreen:
ninochka idi roditi! :mrgreen:
Ja sam 34+2 i +9 kg. Buša mi je ogromna i sve se čini kao da će puknuti.
ne žuri mi se. meni trbuh uopće nije ogroman, a udebljala sam se samo u nogama i guzici koju inače nemam pa ne izgleda strašno :)
taman dosla s pregleda
30 tjedana +17kg
26+3=cca 8 kg
Ne čini se strašno, ali u zadnja 4 dana dobila sam 2 kile :? :evil: :cry: :shock: :shock: :shock:
Danas sam radila OGTT, rečeno mi je da za vikend jedem slatko. Ma jela sam možda više, al ipak... Počela sam se malo brinuti...
30-ti tjedan-----13 kg
Meni se čini previše ali stvarno se ne vidi, sve je u stomaku.
36. tjedan i "zahvaljujući" groznoj žgaravici :evil: koja me pere već valjda 2 mjeseca, 12 kila u plusu.
U prvoj trudnoći sam u ovoj fazi imala cca +17.
21. tjedan sam i dobila sam 5 kila!!! Imam malecku businu ,smrc....
36+5 u plusu 9,5 kg
u početku mi je sve išlo u guzu i noge koje i inače imam a sad mi se formirao stomak tako da je sad pravilno raspoređeno
ja sam nekako baš zadovoljna kako izgledam, očekivala sam uvijek da ću se puno više udebljati i da će mi guzica i noge biti ogromne ali sad sam zadovoljna 8)
i ja već sigurno 2 mjeseca imam žgaravicu svaki dan ali me to ne sprječava da fino papam :P jedem i dalje i začinjeno i ljutkasto, kobasice i sve što i inače papam a kad "stisne" žgaravica popapam 1-2 jabuke i smiri se kroz pola sat-satCitiraj:
limunada prvotno napisa
Moj je problem što kad me "stisne" ne mogu ništa jesti. Uz svaki zalogaj osjećam "paljenje" niz jednjak. A tek poslije :shock:Citiraj:
xenia prvotno napisa
I ne pomaže ništa, ni jabuke, ni bademi, ni donat mg, ni riža, ni jogurt, ni toplo mlijeko, ni hladno mlijeko, ni sladoled..... Valjda sam sve savjete isprobala.
I definitivno nije vezano za hranu jer nekad me uhvati poslije žganaca, a npr. poslije čilija ne. :/
Tješi me samo što neće još dugo. A mm me zeza da ću poslije poroda biti zahvalna žgaravici na dobroj liniji.
38. tjedan i 21 kg u plusu.
A vidim ovdje sve neke mršavice. :P
I ja se borim sa žgaravicom. I to tako da krenem jesti muffine pa se zaustavim na 3 sekunde i razmislim je li to baš pametno i koliko ću morati Donata polokati prije spavanja. I onda odlučim da je užitak u papanju veći od muke po žgaravici :lol:
Citiraj:
Fana prvotno napisa
cuj,da te utjesim 39+3/+19,5
Sad da ja utjesim vas dvije!!
37 tj po zm znaci oko 36 tj i 17 kila u plusu..
Trbuh velikiii ali i noge i guza..ma sve.
Do termina 20 ak dana..Bice svega. Uzivajte!! :love:
ajde da ja sad utjesim sve vas... 36+3, i ekstra 23kg...koma..krenula sa 51kg i trenutno stanje 74kg! da se barem ubijam u klopi pa bih znala od kuda kile, ali fakat nista, sve normalno...jedino sto se malo krecem...valjda je to...kako god bilo, osjecam se ko orka! :)
Citiraj:
miki2302 prvotno napisa
evo utjeha i tebi i meni,meni su tolike kileu prvoj trudnoci otisle u vodu sad nista....bila sam natecena ko balon,u ovoj uopce nemam oteknuca...bez briga cure,ja u prvoj skinula sve u roku keks....na kraju su mi rekli da izgledam anoreksicno...
Evo jučer na pregledu, 29+5, 8 kg +
ej filip, ma i moj suprug me tjesi da ce sve dok si rekao keks DOLJE, ali zato JA imam 74, a ne ON.... :lol:
ma bit ce ok....bitno da je beba ok, a u najgorem slucaju on ima 20kg mesa vise za voljet....ovaj, 23kg.... haha
Na pregledima mi medicinska sestra govori da sam se previše udebljala. Onda uđem kod doktora, a on veli - pa kad buš debela ako ne sad? Čovjek zna kako utješiti trudicu :)
20+4 /10kg Kaj bi ja trebala reći :oops: I mene moja doktorica svaki puta špota,već je rekla da će je herc uhvatiti i da se nesmijem više debljati.Malo se krećem,prestala pušiti(2kutije dnevno),ne pijem kavu i sad bi mi još i papanje zabranili :(
mene obično "stisne" navečer nakon što sam već cijeli dan jela ali me zna uhvatiti i danju, vraća mi se sadržaj iz želuca u usta ili samo kiselina, imam osjećaj da će mi jednjak izgorit, uglavnom kad popapam jabuku obično prođe ali jabuka mi otvara apetit tako da kad prođe sam još gladnija nego što sam bila :mrgreen:Citiraj:
limunada prvotno napisa
u svakom slučaju iz nekog razloga mi se kile ne primaju jako iako jedem puno ali ja ni inače ne jedem malo a neke sam normalne kilaže jedino kaj sam kruškica pa mi sve kile "stoje" u guzi i nogama a u cicama niš :lol:
bila na pregledu prije par dana, 30.tjedan, +12 (u prvoj trudnoći dobila 18kg, bit će i u ovoj toliko,čini mi se)
dakle: 20 tj + 5 kg..
a nitko još ni ne kuži da sam trudna(osim ako ne kažem)..
ja vidim da je to fin trbuh a grudi čista petica(iz svih grudnjaka kipi) :lol:
bar je MM sretan :lol:
baš sam šokirana, za mjesec dana sam dobila 3 kg...
e nema druge nego dijeta neka trudnička :lol:
23 tj., +3,5kg.....babica kaze da je sve u redu, a ja shokirana. Sa prvom sam do sada imala + 13 kg :?
evo mene 32 tj. 11,5 kg
kako me krenulo na početku, mislila sam da će biti i gore
33 tjedan +19; sreća visoka sam pa se lijepo rasoredilo.....jedino me brine kako ih skinuti poslije :mrgreen:
29+0 +8kg
24+6 +5kg...
barakuda čestitam!! Nisam znala da si nam i ti ponovno trudna :)
Evo mene s današnje kontrole. Nisam zadovoljna (ali i skužila sam zadnjih dana da nebu dobro jer me ulovila strašna želja uza klopom, pogotovo za nutellom, ćevapima, glupostima tipa voćni jogurt isl..)
Dakle 30w3d a u plusu 14 kg. (doduše i bebać ima već svojih 2 kg).
I još mi veli da imam šećera u mokraći sutra moram na OGTT. Nije neki bed, ali u mjesec dana sam dobila 4 i pol kg i to nije baš okej. A i tlak mi je sad već 135/65 (inače imam ful niski i meni je ovo odmah upalilo crvenu lampicu).
Dakle, vraćam se svježem siru, laganoj AB kulturi, jabukama, mrkvama, kuhanom i juhici.. Uh..
(jedva čekam rodit :mrgreen: )
Danas točno 38 tj.i sa kilama na +11.
termin bio prekjučer u plusu 18 (na bolničkoj vazi 20 al obučenu me to manje brine) - mojih za skidat je 18 :)
ninochka, jesi to ti na fotkama (na topicu koliki vam je bio trbuh...) gdje do 20 i nekog tjedna nemas uopce trbuha? ja se nisam mogla nacuditi... :shock:
ne znam, mislim da nisam stavljala na forum..al nisam imala trbuh do 20 i nekog tjedna
moj bed, sorry. uopce ne znam gdje sam ja vidjela te fotke... :? bilo ih je jako puno, od puno trudnica, i mislim da je jedna ninochka bila tak zgodna i mrsava.
a ja u 19. tj. bome imam tibu... :oops: al samo 3.5 kg sam dobila, ako je to samo...
btw ninochka, sretan porod! :heart: vidim da samo sto nije stigla bebica :D
Ninochka mislim na tebe~~~~~!
Eto i mene skoro za tobom!
na superbaby možda, na zimskim trudnicama :)Citiraj:
manal prvotno napisa
jacman pa di si ženo :love:
btw. danas na bolničkoj vagi 18,5 :lol: čak sam izgubila kilu. sad sam na 17,5 al to je to. 18 recimo
Evo kotrljam se!
Ninochka, mozda rodis na 29?! :lol:
da bar, 29. mi je super datum :mrgreen: